Tricks of the trade

1 december idag och idag var första frosten här i Crowland. Haha, ja ni hör själva hur galet det låter!
Är idag även exakt tre veckor kvar tills jag åker hem en sväng igen. Känns sjukt bra. Även om det betyder att Linda inte kommer tillbaka hit sedan :( Meeen, har iaf Allardskan nere i Bushey ett tag till så det ska nog gå prima! Får se hur tyskan (Lindas ersättare) kommer vara också.

Aja. Tänkte svara på en kommentar jag fick tidigare idag (från Becca men ändå). Eftersom hon inte har blogg (vad jag vet?) haha.
Vi letade runt på internet efter massa bra kuponger för madame tussauds :) Och eftersom vi bor en bit ifrån London så kan man få bra "paket erbjudanden" genom tåg eller buss. National Express (http://www.nationalexpress.com) har en massa sådana 2 för 1 erbjudanden! Annars kan du gå in på http://www.myvouchercodes.co.uk och kika! Dom brukar ha kuponger på allt möjligt!! (lättare med den hemsidan om man inte ska åka långfärdsbuss eller tåg) Men detta kan folk tänka på också om de väl flyger över till England. Om ni ska till London så kan ni kolla om ni kan åka med national express från den flygplats ni kommer till, då kan ni nämligen skiva ut en massa sånna här 2 för 1 erbjudanden på deras hemsida. De har kuponger för både restauranger och upplevelser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0