Little miss sunshine


Tänkte bara visa att det är ännu en fin dag i England. Haha. Iof så har de inte varit såhär HELA dagen, men halva åtminstonde. Och jag som trodde att det regnade här nästan hela tiden, så fel man hade. Det är ju så det är värre hemma! Haha.

Har annars fått höra att det blir jääääätte lång dag imorgon... känner att jag kommer vara grymt trött vid dagens slut. Så kanske värt att lägga sig tidigt ikväll?

The girl and the robot



Jag gillar låten helt enkelt. Röyksopp feat. Robyn
En av många favoriter (Y)

Hook me up

Ännu en dag i England, ännu en dag hos Parkers. Idag har Jack kommit tillbaka efter sin sleepover. Med sig hade han även kompisen Jacob, så nu sitter de och Lewis nere i köket och..äter tror jag? Är inte riktigt säker på vad dom gör, haha. Idag är det iaf en "bank holiday" här i England. Vilket betyder att de flesta är lediga idag och därav även jag! Sov länge för att fira det :) Haha. Men imorgon blir det lååång dag eftersom både John och Lucy kommer jobba lång dag imorgon eftersom skolan börjar här på torsdag :/ Men det går nog bra! Hoppas jag. Med lite tur så är pojkarna på toppenhumör. Haha, önska går ju alltid iaf ;) Menmen, jag ska inte klaga. Jag jobbar typ bara 3½ dag denna vecka! Eftersom John är hemma på torsdag och ska visa mig lite hur det går till en skoldag....eller nått typ.

Dance with somebody

"lugnet" är över - Parkers är tillbaka! Haha. Fast dom är en man kort eftersom Jack är på sleepover hos en kompis. Rätt skönt. Haha, jag låter så elak hela tiden! Låter precis som att jag vil slippa dom. Men saken är den att jag gillar dom väldigt mycket, och trivs väldigt bra. Men det är lite påfrestande att ha dom tätt inpå sig hela tiden om man inte gör något speciellt eller träffar annat folk. Som tur är blir det lite ändring imorgon! Kanske man ska gå förbi på "Abbey flower festival" imorgon eller så? Vi får se. Just nu är jag rätt sugen på mat, vi får se vad det blir för kulinariskt ikväll.

Dagens outfit. Känner att det är dags att skaffa nytt.

If tomorrow never comes

Sov sjukt länge idag (för att vara jag, och för att vara jag i England. Haha). Men klagar inte. Det var skööönt. Har glott på tv resten av "morgonen" och sedan tagit en tur med dammsugaren eftersom jag är så otroligt hurtig av mig...ibland. Men nu känns det bra när det är lite renare, speciellt på mitt rum. Just nu skulle jag nog mest av allt behöva en dusch, så det kanske är dags för att skutta in i den.

Vi får se vad som händer mer idag. Parkers kommer hem om nån timme, kanske blir det något trevligt ikväll eftersom det är en extra ledig dag imorgon? Vi får se.

Night has arrived

Sitter och halvmyser/sover i det stora vardagsrummet just nu framför "How to loose a guy in 10 days". Det är helt kolsvart utanför fönstrerna! Men det är mys. Jag och Bob (katten) har ockuperat fotöljen och kikar ner lite på min sköna lilla Asus dator samtidigt som filmen eftersom jag skriver lite med syster. Hon visade precis upp våra katter och jag upptäckte att jag saknar dom väldigt mycket. Speciellt en av dom... eftersom man brukade "mysa" med henne varenda kväll där hemma. Menmen, har ju Bob här iaf. Även om inte han är riktigt lika mysig. Haha.
Aja, blir väl kanske att röra sig mot sängen inom en snar framtid.
Men eftersom jag inte har allt för mycket till liv så kommer det inte ta allt för lång tid innan jag uppdaterar igen. Alltså imorgon när jag vaknat nån gång.

Godnatt!

Charlie and the Chocolate Factory

Nördar mig, glor på Charlie and the Cocolate factory på tv, äter onyttigt, ja...lite sånt helt enkelt.
Tänkte att ni får se lite ego bilder så ni ser att jag lever och ja....jag ser ut som vanligt helt enkelt. So, don't worry.

Åååh....på tal om något helt annat så håller jag på att få shopping abstinens. Jag har inte shoppat sen slutet av Juni!!
Galet. Måste färga håret snart också. Mycket nu. Höh. Jadu, hoppas verkligen på shopping nästa helg så jag kan få en del uträttat! Det hade varit guld värt helt enkelt. Behöver fylla ut garderoben.

Nu blev jag sugen på milkshake. Kanske borde göra en? Fast...middag först är nog en bättre idé. Vi får se va det blir.
Ciaao!

Rock me like a hurricane

Har nu huset för mig själv. Är rätt skönt måste jag säga! Man kan liksom göra lite som man känner för det :) Härligt.
Något som där emot är lite mindre bra är att jag idag har huvudvärk och lite ont i halsen. Tror dock inte att jag håller på att bli sjuk, jag behövern og bara dricka rejäla mängder vatten så blir det bra. Hoppas jag. Haha.

Undrar om man ska ta å slå på en film snart eller inte...eller om man ska glo på tv:n...eller kanske spela lite Wii. Hm, mycket att välja på. Vi får se helt enkelt :)

She moves in her own way

Natten närmar sig och jag glor på film. Känns konstigt att se en film där dom pratar svenska för en gångs skull!
Ser alltså på Män som hatar kvinnor. Såg den på BIO tidigare i år faktiskt, den är riktigt bra! Fast iof är boken bättre.

Imorgon kommer jag alltså bli lämnad ensam i huset här på Burghley Close. Familjen Parker åker till John's bror och sover där över natten innan de på söndag ska på "Walking with dinosaurs". Ja, jag klagar inte! Det betyder att jag kan sova längre utan barn som stör för en gångs skull, jag får chans att träna lite, välja exakt vilken mat jag vill, samt ockupera tv:n! Kunde inte vara bättre. Ett extra + är att X-factor är imorgon också! Muuuch better than Idol om man säger så.

Kom på att jag nästa vecka kommer ha det rätt najs också. Ledig måndag, halvledig torsdag och sen blir det antagligen London som sagt till helgen. Nästan så man längtar :) Förresten kanske dags å fundera på om man ska på Coldplay senare i september? Eller ska man gå på nått annat? Vi får se. Diskussionen får komma igång när Linda är tillbaka.

Sitter för övrigt och äter på lite Aladdin Chokladhjärtan och tänker på Tove (<3) som var så snäll gå gav mig dom.
Saknar dig här borta...

Hello tomorrow


Att se sig själv genom andras ögon kan vara ett bra sätt att se saker ur ett annat perspektiv, man kan helt plötsligt förstå saker man inte gjorde förut. Men man kan också inse hur fel vissa människor har. man märker vilka som verkligen känner en och inte. Kanske borde man därför försöka se saken ur andra perspektiv mer ofta? Att kritiskt granska sig själv och andra och verkligen fundera över hur allt är. Är det såhär jag vill ha det? Är det här jag? Eller ska man kanske bara nöja sig med allt som det är? I och för sig.... om man lever livet och njuter av det så varför fundera egentligen? Det väl ingen idé att grubbla över saker som har varit eller kunde ha varit. Kanske bättre att bara tänka "Det här är jag" helt enkelt. Ja, det är nog bättre.

Det får räcka för stunden, för just nu är jag nöjd med allt precis som det är.

"Jag ger dig inte min morgon, inte min dag
Du får nått så mycket bättre
Du får Hela Jävla Jag
"
- Lassa Lindh, Svenska hjärtan

The feel good drag

Har sovit så grymt skönt i natt. Synd att man behövde gå upp så tidigt bara ;)
Menmen, solen skiner så jag ska inte klaga. Även om jag har en massa tvättning och strykning att ta hand om.
Men efter idag... så är det heeeeeeelg :D

Is there no truth in beauty?

Standing on the rooftops, evereybody scream your heart out


Konstigt hur saker kan bli egentligen. Men jag ska inte klaga, jag gillar det! :) Det senaste dagarna har jag blivit glatt överraskad flera gånger på minst anade sätt. Just nu tror jag att detta är det bästa som kunde hända mig. Löv it. Ser fram emot oktober med förväntan, för vem vad som egentligen kommer hända där hemma efter tiden här? :) Men just nu ska jag njuta av lite mer tid här, ser fram emot nästa vecka när Linda är tillbaka - Gött!



There's no turning back

Efter att ha mixat med blogg designen hela morgonen får jag nu anse mig vara nöjd.
Det va lite krångligt faktiskt, menmen. Det gick till sist!
Det känns som att detta kommer att bli en seg dag. Jag hari nte ens tagit på mig kläder än.
Det har iof inte pojkarna heller. Vi ska nog se på film lite senare, dvs efter lunch...och kanske efter att jag fått dem göra några "läxor" eftersom de måste komma in i skoltänkandet så att säga.
Nej...nu blir det duschen!

rise and shine

Uppe tidigt idag igen.
Pojkarna leker och ser på tv.
Jag, jag ligger i sängen och är trött.
Fan va lat jag är! Men det är väl bara för att det är så tidigt...kanske.
Idag var det löning,(efter sommarjobb)  så man blev lite glad när man kollade på kontot :)
Ska försöka spara lite av det...men mycket kommer nog brännas i London nästa vecka om det blir av!
Annars så längtar jag rätt mycket till Lördag. Denna lördag är lite speciell, eftersom jag kommer tillbringa den helt själv i huset här. Men det känns rätt bra. Tror det kommer blir rätt skönt :) Tänkte ha en filmkväll för mig själv liksom.
Nu....är jag däremot hungrig. Så det blir nog att röra på sig snart och äta frukost.

So Long!

Here comes the night

Dagen börjar gå mot sitt slut...eller ja typ iaf.
Har varit en rätt soft dag :)  Därför kommer nu lite bilder istället för text. Haha.


Dett är då Bob, han tycker om mig. Och mitt rum.



Räknade mina småmynt, och försökte memorera dem
(vilket inte var det lättaste med tanke på form, valör och storlek!)



Började också läsa på denna, vilket jag velat göra ett tag.
Så jo, jag har gjort en del...fast ändå inte. Haha.
Jag känner mig rätt slö....så nu tänker jag glo på lite vänner.
Hojj.

On and On

Njuter av stillheten för en stund. Har varit och lämnat pojkarna för en stund sedan och ligger nu i sängen och...ja....relaxar eller nått. Grymt skönt.

Nu regnar det inte längre heller. Det är bara mulet, det kanske spricker upp snart till och med?
Det återstår att se.

Nej, nu ska jag nog sova en halvtimme eller något sådant onödigt
men jag skriver väl säkert snart igen, rolig som jag är ;)

Heartache on the dancefloor



Nu så kom det "engelska" vädret. Alltså så regnar det idag. Jag är trött redan nu och har egentligen hela dagen framför mig, vilket kanske inte bådar allt för gott. Dock ska jag iväg med pojkarna om lite mer än en timme till en pysselklubb, typ. Då får man lite tid för sig själv - skönt. Bilden är för övrigt på OK! - tidningen som helt enkelt handlar om en massa kändisskvaller. Men när man inte har FaluKuriren till hands så får den gott och väl duga!

Jag drömde konstigt inatt...

Vi är inte sånna som i slutet får varann

Och alla bara pratar "är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker är du också själv?
Var är du ikväll..


Ätit Kinamat och är nu mätt och belåten. Och jag måste bara säga hur himla bra jag trivs här :) det är så att jag undrar varför jag inte åkt hit tidigare! På tal om annat känner jag att jag måste göra något med mitt liv, alltså verkligen bestämma vad jag ska göra. Något jag redan har bestämt iaf är att åka till Australien nästa år.. förhoppningsvis. Annars får det bli 2011+ en massa andra länder. Jag har även bestämt mig för att tillbringa en tid i antingen Frankrike eller Canada för att lära mig flytande Franska. Kanske man borde börja plugga Mandarin också? Jag har mycket planer...och när jag väl har besämt mig så brukar det bli av :) så....kanske jag kommer jobba med språk och kommunikation inom ett par år? Ja, jobba utomlands någonstans med det skulle vara grymt bra.
Ja, jag tror minsann att jag har en plan! (Y)

Scorpio october 24 - november 22

This week could shake you up in the best possible was a the people you encounter will provoke tou out of the rut you have been in. Initially you may think they are mad, but this is just what you need.

Där ser man. Undrar vad det syftar på ^^

Strange. Isn't it?

Det är som om allt är väldigt avlägset...och utspelar sig i ett annat land.
Och sen kommer man tillbaka till verkligheten och inser att det är exakt så det är.

Malin, just nu skulle du ha vart här och druckit lite te med mig tycker jag! English style.

Förresten... imorgon börjar Beerfesten här. (Y)

Twilight

Inte ens en tankeläsare skulle förstå sig på det här.
Har fått mycket konstiga funderingar på sistonde, och jag kan banne mig inte komma på varför.
Saker jag trodde var glömda har helt plötsligt dykt upp i ny dager och jag börjar gå igenom dem igen, och igen...
Varför älta sig i det förfluta när man kan leva i nuet?
Tyckte jag kanske att det var bättre då?
Jag vet inte...jag kan bara hoppas att dessa funderingar fösvinner samma väg som de kom.
För ibland...orkar man inte tänka på vilka konsekvenser allt kan få.

Non stop

Sometimes it feels like there is no turning back
So what are you going to do if you lost your self?

Maybe something will show up at last
That you have never seen coming

It is all the small things that makes the difference

Battlefield

Söndagskväll. Sitter på rummet och filosoferar och ändrar på designen på bloggen. Jag har alltså kommit tillbaka hit, igen. Men denna gången kanske jag faktiskt har något att skriva om! Jag har nu tillbringat lite mer än en vecka som Au Pair i England, och jag måste säga att jag älskar det! Familjen är toppen, landet är great....det som är minus är bristen på snygga killar....men...man klarar sig utan dom. Haha. Okej, är nu redo att börja blogga på allvar. Denna blogg kommer då handla om mig (surprise!) och min tid i England. Read and Enjoy!

RSS 2.0