Cold as ice

fasen vad jag nyser.

nog är det kallt ute alltid. nu är man hemma med pojkarna också, fint.


Who'd Have Known

Lily Allen är rätt bra ibland. Speciellt hennes texter.

Sitter nu här framför datorn med färgat hår. Det är nu inte längre grått (hör och häpna Matilda!) utan har nu en rätt mörk blond färg som lutar i ljus brun...eller vad man ska säga. Det kommer nog bilder sedan.

På tal om annat så funderar jag på att kanske boka konsertbiljetter till nästa år så man har något att se fram emot här borta. John Mayer spelar i London i Januari så det kanske är en bra idé? Muse spelar tyvärr inte förren i September så det är liiite för sent.. Men vi får se hur det blir, och vad plånboken tillåter. Hade åtminstonde varit kul att göra något, speciellt när jag inte kommer kunna gå på P&L nästa år heller...

Sista november idag, galet. Om man tittar ut genom fönstret här så är det fortfarande gröna blad kvar på några av träden och gräset växer för fullt. Är bara de senaste dagarna det varit kallt. Ljuger kalendern eller är det verkligen december imorgon?

Forever is over

Eftersom jag (dum som jag är) glömde batteriet till min kamera så fick Lindas kamera stå till tjänst under Lördagens bravader.


Jag är antgaligen liiiiite för kort för att bli modell...


Eeeeey, det är den där gubben från X-men!

Jag kände mig skeptisk till George Clooney. Och tjejerna som försökte tränga sig....

Och jag hade likheter med Wayne Rooney.

Ja, vi hade kul iaf.
Nu ska jag nysa lite till och gå och lägga mig.
Godnatt!

Another day

Är nu hemkommen från London, Bushey, Matilda.
Har varit en rätt händelserik helg!
Igår så tog jag och Linda vårt pick och pack och åkte till London för att gå till Madame Tussaud's (isället för att shoppa för en gångs skull). Vi fick köa i ca 1 och halv timme för att komma in, men det var det värt! Och etfersom vi varit smarta nog att skriva ut en kupong så vi fick gå in för halva prsiet så var det ännu mer värt det! Etfer att ha rusat runt bland "kändisarna" gick vi ner till "The Scream" som låg nere vid "The Chamber of Horror" inne på Madame Tussaud's. Där är det riktigt människor som skrämmer folk istälelt för dockor. Var redigt läskigt när en kille kröp som tjejen i exorcisten, duktigt jobb! Annars var det mest läskigt att en av de som jobbade som "monster/spöke" där ville att vi skulle sjunga svenska nationalsången. Hm. Sedan blev det att åka en tur med ett slags tåg genom hela faderuttan. Vilket var rätt skoj det med.

Efter besöket på Madame Tussauds tog vi oss hem till Matilda i Bushey där vi frossade i mat och kladdkaka. Galet vad mycket vi åt. Efter det så blev det att glo på X-factor och färga hår. Mitt hår blev grått istället för mörkt askblond som jag skulle ha....la i en annan blond...så NU är det nästan askblond....fast lite grått. Vi färgade även lindas hår som nu är en nyans mörkare - snyggt! Och Matilda la i lite slingor vilket också blev riktigt nice! Fick även inspektera Matildas Second hand inköp. Galet vad kap hon har gjort!! Kikade sedan lite på Bridget Jones Dagbok innan vi tillslut somnade runt halv 2 - tiden.

Idag blev det att stressa till Bussen och försöka hitta hårfärg...det gick inge vidare tyvärr. Men köpte bindor med medföljande läppglans (skumt, jag vet!). Man får nämligen med ett läppglans som är värt över 100 kr nu när man handlar bindor. Haha, så fint. Lika bra att passa på då...

Nu sitter man alltså hemma igen, och funderar lite. Jag tycker mitt hår är grått men Lucy och John tycker den här färgen är finare än min förra blonda :D haha. Jadu, vi får se vad det blir med det här. Kan iaf säga att jag INTE rekommenderar Garniers Belle colour eller vad den nu hette, med nyans mörk askblond. Om du är blond och använder den så blir du gråhårig. Fint.

Just say yes

dags å glo på film. Inglorious Basterds blir det!
Efter det blir det att somna på fläcken. Galet vad trött jag är!
Dålig update idag enligt Linda..menmen.
det är som det är. livet går vidare.

jag har en idé. (tänkte bara säga det)

cover my eyes

Dags för sängen.

Hörs imorgon! Fredag ;)

Not fair


Leka skönhetssalong i helgen med hårfix och ansiktsmask? Samt gourmerestaurang med potatisgratäng, redig köttbit och sås, för att inte tala om choklad kaka.
Helgen får gärna komma snabbare!

Wonder pets

Ja, det är det fina program jag sitter och tittar på nu. Lewis sitter och sjunger med i signatur melodin och jag kan inte annat än skratta. Haha. Wonder pets handlar om en hamster, en kyckling och en sköldpadda som räddar andra djur. Lite gulligt kanske....när man som sagt är 4. Menmen. Ska väl kolla på film med "sjuke" Lewis idag också. Blir nog ltie kung-fu Panda eller ngt sådant. Känns bra.

Något annat som kännsbra är att jag fick en gratis tröja idag! Ja, precis. Gratis! vi har hittat en tröja här i huset som ingen vi känner vill veta av. Så....jag fick den. Den är redigt skön och rätt fin. Min storlek är det också. Hm...undrar hur det kom sig?

På tal om annat känner jago ckså för att bli lite fysisk aktiv. Dvs att tyg gå ut och gå, springa runt lite eller bara göra något liksom. Vilket tyvärr inte kan göras allt för mycket under dagarna när man är hemma med "sjukt barn". Iof har jag väl inte känt allt för mycket för detta förut...men nu jävlar. Får väl nöja mig med lite wii idag. Även om himlen är blå ute och solen skiner för fullt. Kan även nämna att det inte känns som att man är i slutet av november direkt...

I'm gonna find another you

Haha. Trevligt att få sms av sin mor!
Skickade ett sms direkt efter att jag tatuerat mig till min syster.
Fick svar nån timme senare.
Nu....två dagar senare hör mamma av sig. Snabbt ^^
Bra att det inte blev några protester iaf. Men för att göra saken klar för dem som inte fattat vad det är än (tatueringen alltså) så är det ett tecken för skorpion. Alltså stjärntecknet. Sök på zodiac eller stjärntecken på google så kan ni hitta lite bilder.

På tal om annat så satt jag och skrev med Tobias igår. Vilket var rätt trevligt. Blev väldigt sugen på att planera en "jorden-runt" resa odentligt, vilket det blev rätt mycket snack om. Menmen, blev även fint snack om telefoner, Ipods, kameror och datorer. Haha, vackert!

Har iaf bestämt mig för att skaffa ny telefon när jag kommer hem sedan. Ska bli en Sony Ericsson igen.
Och mamma, en Ipod touch i julklapp skulle vara mer än bra. Det skulle vara underbart! ;)

Annars så är jag bara allmänt trött idag och känner mig som en pensionär. Linda är likadan...eller så är hon bara slö. För ingen av oss orkar gå över till den andra. Haha! Menmen, gör inte så mycket. Blir en tidigt kväll ikväll helt enkelt. Vilket kan behövas.

London och Madame Tussaud's i helgen, samt Bushey och Allardskan :)
Det blir bättre än bäst. Mums. Vill ha helg nu!

Nu lär jag kissa. Godnatt!

Simple things

Simple but still hard, is to just be yourself

Something new

Idag var jag och Linda impusliva. Vi skaffade oss tatueringar. Det som vi pratat om ett tag...
Det var förvånansvärt smärtfrtitt och gick väldigt fort. Min var klar på en kvart tror jag!!
Men är otroligt nöjd :)


Who says

Efter att ha fått klagomål från grannen så kände jag att det var dags att ta tag i saken. Efter ha haft "semester" i lite mer än en vecka så är det återigen dags att ta tag i bloggandet. Till mitt försvar har jag faktiskt haft en del att göra och då istället prioriterat bort bloggen, menmen. That's life. Ska försöka uppdatera lite nu iaf. Haha.

Förra helgen blev det som sagt London. Där mötte vi upp matilda (jag och Linda) och det blev en del shopping. Senare mötte vi även Becca och Sandra vilka vi sedan gick ut med på kvällen sedan. Efter att ha förfestat i en 20 000kr/månaden lägenhet drog vi till Piccadilly och hamnade på On and On där vi efter att ha gått upp en våning fick vip-band. Ja, så går det när man är svensk. Men eftersom jag gått i högklackat hela dagen så höll mina fötter på att dö så jag och Linda drog oss tillbaka till hostlet efter att ha sprungit barfota över hela Trafalgar square. Hostlet var överdrivet fint och jag och Linda kände oss under frukosten som ett par utstötta... men det gick bra. Sedan skiljdes vi åt efter att ha fikat med matilda och några av Lindas kompisar vid Starbucks. Blev lite mer shopping och sedan åkte vi "hem".

På tisdagen blev det London igen, denna gången för att träffa Tove och Erika. Vilket var otroligt trevligt :) Blev ännu mer shopping, och självklart KFC, lite fotande osv. Hoppas att dom hade det trevligt de dagar de stannade!

På torsdagen kom Caro hit. Min familjs förra au pair. Det var riktigt kul! Pojkarna blev väldigt entusiastiska på fredagsmorgonen sen när de upptäckte att hon var där. På kvällen blev det sedan Body Shop party då en massa julklappar inhandlades och kvinnorna i huset lyckades göra slut på 10(!) flaskor vin! Jag och Linda var dagen efter väldigt glada att vi bara druckit ett glas. Vi tog oss in till Peterborough där vi tänkte skaffa oss en tatuering. Vi bestämde oss sedan när vi var där att vi ska göra det imorgon (måndag) istället. Så ja, tatuering ska fixas.

Nu blev det ett ganska långt och kanske ointerssant inlägg. Men det är så det blir när man inte skrivit av sig på ett tag. Ska försöka uppdatera lite snart igen. Kommer kanske bilder från när jag och Linda fotade idag ;) Vi får se.

Friday the 13th

Mysig kväll med Linda i hennes hus.
Har ätit kyckling med potatisgratäng tills jag nästan sprängts och nu äår det snart dags för glasstårta och Saw 6. Vackert. Imrogon blir det att stiga upp tidigt för att dra vidare till London. Drickan är handlad (skapligt bra pirs!) och nu är det bara rumpskakningen kvar.

Vad har annar hänt idag då denna fredag den 13:e?
Har ramlat net för en trappa och satt mig på sista trappsteget - nej, jag gjorde inte illa mig.
Har blivit pissblöt om fötterna inte mindre än 3 ggr.
Linda trampade hårt på min tå - nej, det gjorde inte heller ont.

Annars har det inte hänt något speciellt.

Och med det säger jag hejdå så länge!

The fake sound of progress

Dagen har gått relativt fort, vilket jag tackar för.
Imorgon är det äntligen fredag och det betyder middagsmys med Linda på kvällen!
Låter mycket bra tycker jag.
På lördag blir det London igen, vilket känns väldigt välbehövligt! Det har gått allt för lång tid sen senast vi var där. Blir till att försöka hitta lite julklappar och sådant, och självklart att skaka rumpa! Har inte varit ut på evigheter.

Nu blir det sängen eftersom jag är galet trött av någon anledning!

godnatt

Jimmy Choo for HM

Ingen kan väl ha missat att Jimmy Choo släpper en kollektion på H&M i helgen?
Eftersom jag och Linda ska till London på lördag funderar vi skarpt på att gå dit och kika (om det inte blir kaos där, vilket dom varnar om på hemsidan). Har tittat på HM's hemsida och hittat en del riktigt fina saker!

Här är mina favoriter:

Priserna står i Brittiska Pund (£) eftersom jag kollat på Storbritanniens hemsida

Har du hittat någon favorit? :)
Jag skulle då inte ha något emot att utöka garderoben med något av det ovan! Får se vad plånboken säger på lördag...

Lifestyles of the rich and famous

Har upptäckt att man förändras lite och upptäckt lite nytt här borta på andra sidan havet.
  • Håret och naglarna växer ungefär dubbelt så snabbt tack vare vattnet här.
  • Håret blir även risigare om man inte har bra schampoo.
  • Engelskan är lite annorlunda mot den man får lära sig i skolan eftersom Engelsmännen använder mycket ord och uttryck som man aldrig hört förut, vilket ofta beror på att det är slanguttryck osv.
  • Det finns inte mycekt snygga killar att tala om i det här landet.
  • Man blir nästan automatiskt shopaholic av att vara här en längre tid eftersom det är så otroligt mycekt billigare att handla här än hemma. Jag som annars brukar tycka Gina är relativt billigt har nu börjat tycka att det är dyrt. Varför köpa en klänning för 300kr när du kan köpa en nästan likadan här för 50?
  • Man ökar ut skosamlingen! Detta kan både jag, Linda och Matilda intyga. Precis som med kläder så kan du hitta mycket billigare skor här (och snyggare med bättre kvalitet!). Jag har hittills under 3 månader hunnit utöka min skosamling med 9 par skor. Ja, du hörde rätt. 9!
  • Du blir mer självständig som person och testar på nya saker.
  • Du får uppleva ny matkultur och andra middagstider (inte det bästa egentligen...)
  • Du börjar fundera på om det verkligen är värt att skaffa barn.
  • Din musiksmak kan förändras drastiskt, till det sämre. Förslag på detta finns nedan.

N-Dubz - I Need You
Sedan när tyckte jag om sån här musik liksom? (sedan idag tydligen) Måste dock säga att refrängen är rätt medryckande. Haha. Första gången jag hör facebook nämnas i en låt tror jag också. ^^

Ljuspunkt

"What's the matter with your hair? It's getting lighter every day!"

Fin fråga från John som undrar hur jag kan byta hårfärg så snabbt.

Svaret är helt enkelt att jag duschar. Och använder lite silvershampoo när jag tycker det behövs. Haha. Ingen mirakulös förvandling direkt. Men kul att det syns ^^

Har fått andra fina kommentarer här borta i england också!

"You're very smart for an 18-year-old!"

Sa en 26-årig Nya Zeeländska när vi förfestade på ett Hostel. Jag kan bara drömma om vad fasen hon har träffat för andra 18 åringar egentligen. Men jag antar att jag tar det som en komplimang.

A Whole New World

Matilda visade mig denna video när hon var på besök här för någon helg sedan.
Killen (Nick Pitera) är helt otrolig! Lyssna igenom hela låten så förstår ni vad jag menar.

Booom

Ja, det är redan onsdag! Skönt.
Fick sovmorgon och tycker att det var väldigt skönt och välbehövligt.
Vaknade knappt av pojkarna imorse faktiskt, vilket visade hur bra jag för en gångs skull måste ha sovit!
Nu är det dags för lite duschning och sedan strykning.
Såg även att Jack tydligen är hemma idag, undrar vad han har för fel?
Skönt att John är hemma iaf...så man slipper det.


Even

Even the best falls down sometime

Dagen har varit bra, mycket bra, och jag ska nu ta och njuta av att jag har sovmorgon imorgon!
Tre dagar kvar till London, en vecka kvar tills man får träffa Tove och Erika, sex veckor kvar tills jag kommer hem på besök igen. Tiden går så fort när man har roligt!

Godnatt

Stripes

Jag älskar att sitta och trycka i mig chips samtidigt som man läser om någon storbloggare klagar på att alla är så tjocka. Det gör tillfredsställelsen större. Jag tror nämligen jag ska tycka i mig en påse till, bara för att jag kan. Hö.

Give 'Em Hell, Kid

Redan tisdag! Dagarna går så otroligt fort. Är nu bara sex veckor tills jag kommer hem igen :O
Är alltså bara sex veckor kvar till Jul. Helt galet. Måste börja fixa julshoppingen ordentligt nu. kanske man kan hitta något bra i helgen? Får se. Annars har jag ju chansen på tisdagen efter också när man ska träffa Tove och Erika! Ska bli kul och se hur de klarar sig i stora staden hihi.

Ursäkta för att jag skriver en massa trams, men det blir lätt så när man är jag.

Sitter för tillfället och dunkar musik på spotify eftersom jag känner att det skulle vara lite pinsamt att stå nere i vardagsrummet och dunka musik på högsta volym och dansa samtidigt om hon med strykningen kommer förbi, så jag tror jag väntar tills efter hon har varit här. Haha. Iof har jag väl inget emot att göra bort mig...men ändå. Det säkra före det osäkra.

Det är galet vad man njuter när inte pojkarna är hemma. Haha

Långa nätter

Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig...

Livet är en väg som innehåller hinder vi måste lära oss ta oss över för att kunna fortsätta framåt, även om vi ibland fastnar och kanske vill stanna kvar där vi för tillfället är.

Godnatt

Allt

Allt känns så mycket bättre när man har duschat. Man blir som en helt ny människa.
Ren och fräsch och utan gult hår = härligt.

och nu har idiot grannarna börjat igen. Fyrverkerier för femte kvällen i rad!
vafan. lär er lite datum tack!

It's good to know

helgens inköp:

skor från New Look 20£

kan lova att dom är nice! blir till att använda dem till helgens bravader.


"Nyttig" som jag är sitter jag nu och äter upp min Aero choklad.
Den är fylld av bubblor och är lite kul eftersom är grön inuti!
Och passande nog har den en smak av mint. Den slinker nog snabbt ner...
Åt en "vanlig" sådan igår, alltså en som var helt brun. Var också helt okej!

Nu flamsar jag bara...men ändå

Nystart

Efter att bloggen varit dåligt uppdaterad ett bra tag tänkte jag nu ta nya tag i saken.
Nu när jag är frisk (så gott som) och börjar göra lite saker igen är det lika bra att skrva om dem med.

Dagen hittills har gått åt till att äta frukost hos Linda och poppat musik på högsta volym och kikat på hennes outfit inför helgen. Kan lova att vi redan är pepp ;) bokat otroligt fint hostel också så det ska bli nice. Gaaaaah längtar till London!!! :D haha

*HOST*

det är tamejfan jobbigt att ta på sig och bära BH.
ursäkta språket, men så är det.

rubrik

Oj, herre gud. kors i taket. tack å lov. hujeda mig och allt sånt där.
bloggar jag innan det blivit eftermiddag/kväll idag? :O
vad kan det betyda? har jag blivit bättre?

ja, det kanske jag har. men känner mig inte så pepp ändå.
snarare väldigt ofräsch, äääääven om jag tog ett långt skönt bad igår.
men antar att det beror på min sargade hals och röda nylle.
blir typ uttorkad av medicinen eller något, haha.

idag är det fredag, vilket känns rätt skönt måste jag säga.
men tråkigt nog blev det inget bokat London denna helg eftersom jag så passande blev sjuk.
får se om det kanske blir en dagstur i helgen ändå ;)
annars så blir det London nästa helg....och nån dag veckan efter det! Så man får träffa sina bruds :)
kom även fram till att nu i helgen är det bara sex helger kvar tills jag kommer hem :O
galet vad fort det går, men jag klagar inte!!

måste även meddela att det känns väldigt vuxet att få en massa mejl om lediga lägenheter var och varannan dag. flytt när jag kommer hem nästa år? vi får se. om jag får jobb där så.

Age quod agis

ni får ursäkta för extremt dålig uppdatering, men jag orkar helt enkelt inte nu när jag är sjuk.
har iaf kommit fram till att jag har halsfluss och knaprar nu på en massa piller och dricker mängder med vätska.

mår åtminstonde bättre idag än igår så får väl vara glad över det!

runaway train

känner mig otroligt hemsk just nu.
ser hemsk ut också.
fick nyss en massa mediciner och vitaminer iaf...
så får hoppas att det blir lite bättre.
förhoppningsvis är det bara nån slags förkylning...men..man vet aldrig.

feber, igensvullen hals som gör att jag inte kan prata, ofräsch....allt sånt där. trevligt.

I'm not okay

ligger med feber och igensvullen hals. Trevligt.
Kroppen känns som den har blivit överkörd av ett tåg....

kurerar mig med ipren, smärtstillnade halstabletter, vätska och sömn.
Himla tur att jag inte behöver ta hand om pojkarna idag....shit.

You've got it all right

Snart dags att gå och hämta pojkarna, men helt ärligt så har jag ingen lust.
Är mer sugen på att sova och vakna upp och upptäcka att det är lördag eller något sådant.
Det blir London till helgen och om allting går rätt till så blir vi hela 4 stycken brudar som drar ut!
Utelivet i London hurrar vi för (Y)

Kan även nämna att jag är sugen på lite shopping.....igen.

Linda, vi lär boka ju!

Jepp

raggsockor är sjukt underskattade

Coolin' off

mest spelat på mitt spotify just nu:





eller ja, egentligen är det en massa annat också. men detta är ett urplock.
känner att jag inte kan definera min musiksmak för tillfället.

won't be long

"I’ll leave when the wind blows
Take a breath and there it goes
I’ll be outside of your window
I’ll pass by but I’ll go slow
I’ll leave when the wind blows
"

The All-American Rejects - The Wind Blows

(bild tagen på Kreta)


Life...

trött, sliten, glad, pigg, bitter, fnissig, lekglad, skrikgalen, irriterad, sur, leende, sittande, stående, teberoende.

min dag hittills. hur har din sett ut?

Blandat

Har blivit en hel del bilder på sistonde, jag har bara inte orkat lägga in dem på datorn och ut på bloggen...
Så jag tänkte att det får bli en liten mix av dem idag.


Halloweenfest hos grannarna i lördags.


Regn ha attackerat mitt fönster. Men konstigt nog regnar det inte så ofta.


Hösten hinner ikapp här med, dock tappar vissa av träden löven INNAN de bytt färg :O


Det är inte en regnbåge, utan tre.

Ja, det var blandat och fint det.
Tråkigt inlägg, jag vet. Men....ibland är det så det är ;) ni får leva med det.

Black is the thing

Veckans inköp:
Linne
från H&M 7£ på rea! (14.99£)
Bälte
från H&M barn 4.99£
Skor
från Dorothy Perkins 22£ på rea! (38£)

samt skor från H&M 24.99£

Behöver jag nämna att jag är nöjd med inköpen? ;)
Har även köpt saker till håret, såsom olika slags shampoon osv.

Har även fått födelsedagspresent från Parker's! (familjen)
Fick en värmekudde i form av en giraff, smink och mysiga fluffiga strumpor/sockor. Niiice! :D


Happy Birthday

19 år idag då.

Känns lillgammalt, fast med innebörden att det låter litet och gammalt på samma gång.

Vädret är inte upplyftande kan jag säga. Pissregn och blåsigt, men det är väl som det brukar.
Hemma brukar det börja snöa när jag fyller år, så jag är van vid dåligt väder.
Tror dock att det blir en bra dag ändå :)

RSS 2.0