Guilty Pleasure

Har precis ätit som en häst, igen. Fick favorit rätten här! Vilket är English Curry :) Chicken Korma, Tikka Masala, Nan bröd, olika slags ris samt någon potatis och spenat röra - mums!

Nu kommer Linda över också. Vi ska se på gårdagens Idol, eftersom tv4 play suger så pass mycket att man inte kan se på kvällens program än. Snacka om frustrerande!

Och på tal om något helt annat så pratade jag med Matilda på telefonen för nån timme sedan, det var skoj! Pepp pepp pepp kan jag lova på lördag. Peeeerfect.

Nej, nu blir det Idol - Utan onyttigheter för en gångs skull!

Jag måste förresten köpa en mörkare foundation! Mitt ansikte är ju blekare än resten av kroppen :O haha


Armour Love

Jag åker hem om 10 dagar. Det är helt sjukt! I samband med att jag åker hem en sväng har jag även varit här i två månader. Det har gått så otroligt fort så det är helt sjukt.

Just nu känner jag mig bubblig i magen. Jag är så glad, lycklig, exhalterad, you name it! Känner just nu att det ska bli så j*vla kul att åka hem en sväng! Få krama mina vänner och säga hur mycket man faktiskt saknar dem här borta. Även om jag inte längtat hem en enda gång sedan jag kom hit så är det inte utan ett litet sting i hjärtat man tänker på alla de man lämnat där hemma. Filmkvällarna med Malin, träning och skitsnack med Tove och Erika, bus prat med Allard, samt partaj med alla de nämnda och icke nämnda! Jag nästan saknar Etage, känslan av välbekant musik, bästa vännerna och snygga svenska killar på dansgolvet får mig att känna som att det nästan kittlar i hela kroppen! Det ska bli så grymt kul!

Det är bara en sak som oroar mig.... kommer saker att ha förändrats? Kommer jag vara förändrad? Vet en sak som inte kommer vara som den ska. Matilda kommer inte vara hemma, och det är för att hon är här! Haha. Så sjukt egentligen! Sedan är det många andra som inte heller är hemma längre. De är spridda över jorden, Spanien och Nya Zeeland är ju några exampel. Men utöver det, kommer saker vara annorlunda? Vi får se.

Annars så är jag även super exhalterad över helgen! Ska åka till London med Linda igen, men denna gången kommer vi träffa Matilda! Ska bli så kul! :D Visa Matilda runt och sedan utgång på Tiger tiger! Skaka rumpan, pimpla vin och förhoppningsvis skratta som aldrig förr. Jag längtar enormt!

I just couldn't be happier :)

Snyggaste bilden från studenten på mig och Allard. Jag ser ut som en busig 8-åring enligt min kusin! Haha

When love takes over

Har funderat på att göra en ny header igen. Kanske en som får bort alla missförstånd om att jag bor i London?
Eller ja...jag är iof i London så gott som varannan helg, men jag bor inte där. Jag bor utanför Peterborough i en by som heter Crowland. Det ligger i Chambridgeshire ungefär 2 timmar ovanför London. Så nu vet ni det!

Men här iaf en snabbdesign jag testade, kanske ska köra på något liknande?

Stånk och stön

Nu jäklar har jag jobbat hårt på min lediga dag! Har flyttat runt möbler och dammsugit under, möblerat om lite granna, dammat nästan i hela rummet och dammsugit hela golvet! Samt plockat undan saker, bäddat om i sängen osv. Gaaah. Nu skulle jag behöva en dusch. Samt en stor baguette. Det tänker göra iordning nu!

Ciao

What Gets You Off?

Blev väckt av min telefon runt 9 tiden, vilket inte brukar höra till vanligheterna om jag inte ställt telefonen att ringa själv. Denna gången var det dock ett sms. Jag svarade på det och somnade om. Haha, och så gick jag upp nyss...eller ja... halv 12 här om man säger så. Vilket var lite mer än en halvtimme sedan. Tittar ut genom fönstret och ser att det är ÄNNU en strålande dag! Helt sjukt. Det är bara träden som avslöjar att det är september istället för maj. Det känns precis som när våren går över till sommar istället för sommar mot höst. Galet. Behöver inte ens ha på sig en tunn jacka utomhus! Men jag gillar't :) Bara det att jag kommer väl frysa ihjäl när jag kommer hem på besök om lite mer än en vecka.


The Only Exception

Tänkte bara visa hur det ser ut när man fått en leverans från Tesco's! Det ser kanske lite ut, men det täcker nästan hela köksgolvet (vilket inte är litet)! Och ändå var denna leveransen knappt hälften av det som kom förra gången. Då tog det två timmar att få undan allt! Idag tog det ungefär en halvtimme / 40 minuter. Man handlar så konstigt här helt enkelt. Och sakerna räcker knappt i en vecka iaf. Galet...

Tacka vet jag storhandling! Ica Maxi, CityGross, Willy's osv. Här går det inte att göra så typ, eftersom det blir miljarders med påsar. Bara för att de är så små...

Är Ledig imorgon också förresten!! Ska firas med att sova länge. ;)

Godnatt allihopa! Ses imorgon.


In for the Kill

Dagen har varit rätt nice :) Lite dålig uppdatering kanske...men ändå.
Måste tacka för alla fina kommentarer som rullat in under dagen!

Hm, idag så hade Lewis trampolining (studsmatte träning typ) och jag och Jack gick och hämtade honom. När vi gått mer än halva vägen hem så kom jag på att jag glömt nyckeln i gympahallen! Haha, så himla typiskt. Så det var bara att gå tillbaka och hämta den. Gött nog så klagade varken Lewis eller Jack. Sedan när vi var hemma så gjorde jag iordning Lewis middiag eftersom Jack åt medans han var på träning. Så medan Lewis åt fick Jack göra läxan.... måste ju säga att Lewis hade roligare. Haha! Jag satt och sjöng intron till en massa filmer (bla Indiana Jones och Star wars) vilket var mycket uppskattat. Sedan gjorde vi om lite barnsånger och sjöng tillsammans. Det var skoj! Haha.

Och på tal om någonting helt annat så ska jag passa på att säga grattis till min älskade Allardska (Matilda) som fyller 19 idag! :) Hon har nu även varit i England i en vecka, så Grattissssss!! Ses på lördag vännen. Det blir awesome!

Och för att byta ämne ännu en gång så såg jag och Lindap å en ny serie idag, Flashforward heter den. Vet inte om någon av er kanske sett den? Bra verkar den iaf! Vi såg även ett avsnitt av "How I Met Your Mother" Lööv that one. Gjorde även ett fint test på facebook om vilken karaktär i "How I met Your Mother" man är, som Linda prompt ville att jag skulle göra. Till bådas nöje så visade det sig att jag var Barney! Haha. Så jag avslutar detta inlägg med att säga SUIT UP!

Bjuder på ännu en gammal bild när jag lekte med photoshop för nått år sedan. Har inte ens det längre :(

Quicksand

Dagens Outfit

Skjortklänning från Primark
Leggings från Primark
Bältet är från 80-talet nångång.

What a wonderful world

Godmorgon allihopa! :)

Sitter i sängen och funderar på vad jag ska göra härnäst. Fukosten är nog det som ligger överst på listan. Sedan måste jag tvätta rätt mkt idag, och kanske dammsuga? Ska iaf över till Linda senare när jag lämnat av Lewis och titta på en ny serie. Förväntningarna är höga!

Det blev inge idol igår heller :( Tv4 play vägrade att funka! Så jag och Linda satt och tittade på generation fett, samtidigt som jag åt chips och choklad. Det var härligt! Sedan blev det ett avsnitt med Svenska Hollywood fruar också. Haha, så kul att titta på blåsta blonda människor! Nu menar jag inte att alla blondiner är blåsta, jag är ju en själv, utan jag syftar på just de i serien.

Aja, får hoppas att allt funkar som det ska ikväll för jag vill se Idol! Nu ska jag röra lite på mig innan Tescos kommer förbi med en massa mat.

So long!

Sweet dreams

Godnatt allihop!
Nu är det dags för mig att dejta kudden :)
Besöks rekord idag! Jag är glad för det, tackar!
Ses imorgon.

Puss och godnatt och sov så gott

Dröm som om du skulle leva för evigt, lev som om det inte finns någon morgondag.

I'll never let you sweep me off my feet

"Burning bridges shore to shore
I break away from something more
I'm not turned on to love
Until it's cheap"
La Roux

tiden går som sagt fort när man har roligt...

Reflections are Protection

Är helt galet trött nu faktiskt. Håller på att laga mat åt pojkarna samtidigt som jag sitter här. Har laddat upp med chips och bullar inför kvällen. Låter som en mysko blandning...men det går nog! Haha. Linda har colan hemma hos sig så det blir perfa att ha den ikväll (Y) samt om det finns lite dipp kvar, då är lyckan fullbordad. Såg på tv4.se att det är Idol idag också! Hoppas på det nu då. Haha, annars får man hitta något annat att se på. Svenska Hollywood fruar kanske? Det programmet är ju helt sjukt, men ändå. Haha.

Kvällen kommer antagligen bli nice vilket fall som helst. Så fort jag lämnat av Jack på fotbollen så kommer lugnet infinna sig. Göttans! Längtar redan. Hihi.

Konstiga sammanträffanden

Har ni också varit med om konstiga sammanträffanden? Typ såsom att träffa på en människa med samma namn och samma födelsedag som du själv, träffat en människa utomlands som du inte sett på flera år, krocka med ditt favoritband när du springer och letar efter bajamajor eller något liknande?

Det har jag. På alla de där punkterna faktiskt. + att ett till kom idag. Fast....det var väl inte så speciellt egentligen men ändå. Linda, den andra svensken här (grannen) frågade mig idag om jag känner någon Linnea Bruhn. Självklart säger jag! Det är min förra klasskompis, lagkamrat osv. Då visar det sig att hon är kompis med Lindas systers pojkvän. Hur stor är chansen egentligen? Två människor från olika delar av Sverige möts i England och så visar de sig att de har närstående som känner varandra! Världen är helt enkelt väääldigt liten. Skulle inte förvåna mig om jag snart går och möter en gammal lärare nere på stan eller något sådant...

What a wonderful world...


Jag och Linnea :) (Hoppas förresten att du och Mirris trivs i Nya Zeeland nu!)

Ignorance

Detta är en sådan där dag när en massa musik spelas och man bara känner sig nöjd med livet :)


Bulletproof

Godmorgon!

Tänker börja denna dag med att säga att jag fallit handlöst för La Roux. Gah vad bra musik!! Haha.


Låtarna Bulletproof och In for the kill

Här är även en låt med Madina Lake, bandet jag nu har på t-shirt!

One last kiss

Dags att borsta tänderna och lite sådant nu.

One of us is lying

Kommer hem om mindre än två veckor. Partaj är att vänta, åtminstonde om man får tro Skävepöjkarna. Det bådar gott!

Nu är det dags för sängen så Godnatt och sov gott :)

Helgens Shopping

Det som inhandlades i Nottingham var följande:

Allt på bilden är köpt på Primark (Skjortklänning, jeans jacka, stickad lång tröja, pumps, armband och diadem) Gick på en summa bestående av 36£

T-shirtar köpta på Blue Banana! Band T-shirt med Madina Lake (ett va mina favoriter förr i tiden) och en Famous Stars & Straps t-shirt. De gick tillsammans på 41£

Tröja och Halsband från H&M och pumps med peptoe från New Look Det gick sammanlagt på 37£

Jag är grymt nöjd! :)

Bussresa och Utgång (Lördag)

Mer bilder från gårdagen!


Tagen genom bussfönster på väg hem från Nottingham

Denna med.

Sen började det gå lite övestyr där i baksätet. Men skoj hade vi! :D

Vi åkte igenom Stamford och det blev ännu en "tagen i farten genom bussfönstret" bild.

Sen blev det att byta om och ladda för utgång när vi kom tillbaka! En riktigt nice dag :)

Nottingham (Lördag)

Har varit grymt dålig uppdatering här på sistonde. Eller ja, i fredags och igår...och idag iof. I fredags orkade jag helt enkelt inte, och på Lördagen hade jag verkligen inte tid. Idag har jag sovit bort mer än halva dagen. Men nu kommer det iaf!

Igår åkte jag och Linda och besökte Nottingham. Vi hade tänkt att vi skulle shoppa, se på Sherwoodskogen, kolla in en marknad som var och lite sådant. Det blev tyvärr inget Sherwoodskogen eftersom vi inte riktigt visste hur vi skulle ta oss dit. Så det får bli nästa gång. Där emot så var vi på en marknad vid Nottingham Castle och shoppade järnet nere på stan! Bilder kommer nedan;



Obligatoriska Starbucks bilder ;)

En kille som var grymt bra på trummor - på cykel!

Jag står så stiligt... Utanför Nottingham Castle

Nottingham

Linda and the shoppingbags

Nottingham Station

It's raning meatballs!!

Ja, då är det då äntligen dags för mig att gå de där 10 metrarna till grannen och börja göra köttbullar, hon håller nämligen på att hungra ihjäl, arma flicka. Men jag klagar inte! Känner att det kommer bli nice ikväll. Lööövely. Fick nyss höra att det ska vara otroligt bra väder här i helgen! Det lovar gott för morgondagen. Får se om det kommer ett inlägg senare, kanske med lite bilder.

Ha det så bra! :)

Fredagsmys in England, Swedish style!

Japp, idag ska det bli riktigt redigt fredags mys för mig och Linda här i kväll. Tyvärr blir det inga OLW - chips eller sådant men det blir mycket bra saker ändå! Vi ska göra köttbullar (hur svenskt är inte det?) med gräddsås och potatis, äta grönsaker med dipp (hittade inga dippmixar, utan använder lite annat), honungsmelon, choklad och coca-cola! Det låter bätte än nice tycker jag. Längtar redan tills i kväll :D Haha. Att Idol är och att vi kanske ska spela lite tv spel också, och kanske se på film gör inte saken sämre. Länge leve fredag!

Imorgon blir det att gå upp tidigt också. Nottingham, IKEA, Sherwood, makalös shopping, Här kommer vi!

Veckans Onödigt Vetande 2

Ja, nu kommer det alltså igen. "Veckans onödigt vetande".
Det konstiga är hur jag orkar göra det tidigt på morgonen. Haha.

Aja, här kommer det!

Visste du att...
  • Fjärillar smakar med fötterna
  • Alla isbjörnar är vänsterhänta
  • En snigel kan sova i tre månader
  • Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.
  • saippuakuppinippukauppias är värlends längsta palindrom och betyder tvålskålsknippeförsäljare på finska (Palindrom = ord som låter likadant framlänges som baklänges)
  • En bäver har ca 22000 hårstrån på magen inom en area på 1 kvadratcentimeter
Så...nu är det upp till er att bestämma om ni tror på det eller inte ;)

Moonlight shadow

Godnatt allihopa och tack för idag! :)

Imorgon är det freeedag, vilket betyder spännande fortsättning på Idol (för jäklar, nu vill jag vet hur det går för stackars Durna!), kött bullsätning, grönsaker och dipp, kanske lite lips (typ singstar), kanske lite film? Morgondagen ruvar på mycket. Jag gillar't! Nottingham på lööördag också :D

Nu ska jag dejta kudden.
Godnatt igen kära läsare! :)


The sexiest woman in Europe?

I'm the greatest hosewife there is! eller...Au pair då.
Känner mig just nu som den sexigaste kvinnan i Sverige, eller...eftersom jag inte befinner mig i Sverige så måste det bli Europa. Ja, ni ska nu få en bild av hur jag ser ut för tillfället:
Ni vet lite sådär halvsvettig man kan vara efter att ha städat och lagat mat halva dagen? Så är jag nu! Håret är slarvigt uppsatt så jag ska slippa ha det i ansiktet, jag har andedräkt som stinker vitlök efter den HELA vitlöksbaguetten jag tyckte i mig vid middagen, jag har även majs mellan tänderna...tror jag, sedan sitter jag i sängen och klappar mig på magen och tänker på godis. Det låter väl som alla killars önskedröm?

Sexiagste kvinnan har ni alltså här! Fasen vilken tur du har Linda, som ska få spendera kvällen med denna pudding ;)

Vilket vackert inlägg om mig själv det här blev. Lite lagom självgod sådär, precis som det ska va!

Music like it should be

Äslkar att hitta nya band att lyssna på! Jag är inte direkt kräsen, men det var länge sedan jag hittade något jag verkligen gillar mycket. Sedan gick jag in på AmandaVarDet och hittade en länk till ett par sköna grabbar som kallar sig för Summerlin! Helt okej faktiskt, var länge sedan jag lyssnade på sån här musik. Så jag är glad :D


I've got a future and you're not in it

Att dom är härifrån England gör bara saken bättre ;) Haha. Det finns alltså hopp för mänskligheten (eller mig) att hitta något som kan likna en redig karl i det här landet. Hahaha.

Lite annat som spelas just nu:



Cleaning is my middlename

Shit...har dammsugit övervåningen i ca 2 timmar nu. Iof tog bara mitt rum säkert en timme på grund av allt äckligt under sängen, men ändå! Galet vilken träningsdag detta blivit ;D haha. Ska försöka få Lucy att visa mig hur roddmaskinen fungerar idag också, så jag kan använda den imorgon. Jao... ska väl ner och göra rent i en kökslåda också, så man inte har det kvar att göra imorgon. Men sen, är det nog med städning för idag! För min del iaf ^^...
Just nu vill jag bara att tiden ska gå framåt...


Bjuder på en bild från i somras (tidigare header bild). Det var en av de bästa kvällarna tycker jag (:
Tack sommaren 2009! Vi hoppas på en lika bra nästa år, om inte bättre.

Running in high heels

Nu är jag tillbaka efter att ha lämnat barnen på skolan och varit ute på springtur med Linda. Puh vad det kändes för min del. Jag har i princip varit helt oaktiv inom någon slags träning sedan jag kom hit, så det var verkligen välbehövligt att komma igång. Sprang i ca 25 minuter innan jag kände att det fick räcka som "komma igång sträcka" för mig. Linda fortsatte en bit till, hon är nog fortfarande inte tillbaka....Aja, hon är ju mer hurtig än jag iaf ;) Haha.
Ska väl försöka hålla i det och springa nån gång i veckan iaf och när det är sånt väder som det är idag så blir det inte allt för svårt :) Strålande sol, ingen vind och låte smått kyligt i luften - perfekt! Det här kommer nog bli en härlig dag! Idol igen ikväll ;)

Och imorgon är det fredag! Det betyder kortare jobb dag för mig, gå över till Linda och äta köttbullar, se på Idol, ha det trevligt och sedan sova...för på lördag blir det Nottingham och utgång!!

Nej, nu får jag ta mig i kragen och äta frukost och hoppa in i duschen.

Godmorgon Världen

Ännu en ny dag har sin början och jag är lika trött som vanligt. Eller är jag det? Hm...kanske inte. Har sovit väldigt bra faktiskt! Pojkarna ligger i stora sängen och ser på tv och jag måste inom kort klä på mig. Sedan är det att stressa med lite frukost åt pojkarna, klä på dem och sedan gå med dem till skolan. Jag och Linda ska precis efter det ta en springtur. Vi får se hur det går :P Haha.

Godnatt :)

Godnatt, Goodnight
England, Storbritannien - Sverige - Världen!
Sov så gott

Ses imorgon för ännu en ny dag

Ännu en dag närmare Nottingham, London och Hemfärd! :)

Tatoo?

Jag och Linda satt precis och skrev, eller ja skriver, om att vi vill ha tatueringar. Jag vet inte varför jag kom och tänka på det helt plötsligt men iaf...jag har funderat på en tatuering i säkert 5 år och jag har alltid tänkt på samma motiv. Bara olika ställen att ha det på...och nu kom vi båda på att vi vill göra en. Frågan är bara vart vi ska göra det. Alltså hos vilken tatuerare här i England. Galet! Haha.

Skulle vara kul om det blev av :) Fick tom pengar av några släktingar på studenten så jag skulle kunna göra det!

Så...jag har en fråga nu. Har ni några tatueringar? :)

Save me from myself

Rubrik snodd från en kommentar som Linda skickade tidigare idag. Bara så ni vet liksom, haha.


Jag vet inte om man kanske kan säga att mitt utseende ändrats rätt mycket på ett år? Satt precis och funderade på det.

I Gotta Feeling

Det slog mig plötsligt att det redan är onsdag! Hur fort går dagarna egentligen? Det är nu bara 17 dagar kvar innan jag kommer hem på besök. Jag som inte varit hemma på mer än en månad. Det kommer bli konstigt, galet, skoj och underbart på samma gång. Får se vad man kan hitta på under den veckan. Planera kanske? Äta en massa sådant man inte kan äta här och bara njuta? Något sånt blir det nog. Det låter bra.

Men just nu tänker jag njuta av de 17 dagarna jag har kvar här (iof kommer jag ju tillbaka hit igen, men ändå) med att snoka runt i Nottingham i helgen, och London helgen efter det. Nice eller vad!? :D

Löning på fredag bådar gott inför shopping tycker jag...

Snapshot


Tog en snabb bild nu så ni kan få se hur klänningen som jag köpte i Notting Hill ser ut på :)
Fick nämligen väldigt mycket kommentarer om den!

Lär kila och hämta Lewis nu. Ses senare!
Puss

C'est la vie

Efter att ha powerwalkat tillbaka från skolan idag också, druckit hälsote med honung och upptäckt att choklad flingorna var nyttigare än de med nötter i så måste jag säga att den här dagen har varit väldigt skön och behaglig hittills :) Har legat och tittat på Fast and Furious och tagit en lång och välbehövlig dusch! Så snart är det dags att röra på sig igen och gå och hämta Lewis.

Nu kom fönsterputsaren hit också! Det hade jag ingen aning om :S Hoppas han inte väntar sig tat jag ska betala honom. För jag har inga pengar här! Gaah. Får se hur det går...

Empty Room

Godmorgon allihop!

Här sitter jag och är trött som en jag vet inte vad. Ska snart gå ner och äta frukost med pojkarna och göra dem iordning innan vi lär gå till skolan. Jag fattar inte hur jag kan vara trött idag... har sovit en timme längre än jag annars brukar! Iof kanske jag piggnar i snart, vi får se. Kanske till och med blir hurtig nog för en springtur? Nja...

Idol ikväll!

You raise me up

Efter en sån här dag så finns det inget som sitter bättre än favoritmaten, trevligt umgänge och Idol :)

Ahhh, gött.

Resan till Nottingham bokad också!

Muse - Uprising


Bra låt helt enkelt.

Sunny day

Usch vad slut jag känner mig. Vill bara ligga kvar här i sängen hela dagen och sova! Men det är nog ingen bra idé. Då blir jag väl bara ännu segare. Har iaf fått i mig en massa frukost nu. Inståg precis att klockan är mycket mindre än jag trodde. Har nästan 2 timmar kvar innan jag måste gå och hämta Lewis. Gött! Får hänga lite tvätt och ladda en ny masking, så är det klart för idag också. Har knappt något att göra idag av någon anledning... Kanske gå ut och sola? Det är underbart väder ute! Men dock så har höst temperaturen börjat komma så det är inte så himla varmt ute om man säger så. Hm, vi får se vad det blir helt enkelt. Tänkte att jag skulle ta kort på hur den blommiga kläningen ser ut på så ni får se det senare? Hm, ja...vi får se hur det blir. Nånting måste jag ju hitta på idag!

Önskar att halsen vore helt bra så jag kunde ut och springa lite...menmen. Man kan inte få allt här i livet.

Fields of gold

Har hunnit med att lämna barnen på skolan, powerwalka tillbaka, fixa med tvättmaskinen och sätta mig vid datorn hittills innan frukost. Fint! Börjar kurra lite smått i magen så jag lär väl lösa det snart.

Ikväll är det Idol och jag längtar redan!

see ya later

'Cause it's the way it is

Har precis varit ute på en promenad. Eller....räknas det som promenad när man går till affären och handlar onyttigheter? Aja, jag och Linda gick iaf till Coop och köpte lite saker. Hon köpte nötter och jag köpte Cheweee's (som hon antagligen vill smaka av imorgon) + att vi köpte kinder choklad....fast på sån där bar..eller vad det heter.
Det var iaf skönt att vara ute en sväng, även om min hals är så pass konstig som den är. Det börjar gå upp i näsan också. Antagligen är det bara en förkylning, vilket vi nu får hoppas. Tänker iaf gå och lägga mig tidigt idag och kurera mig.

Imorgon är det en speciell dag. Min älskade Matilda kommer hit! Eller ja inte precis hit, men till England iaf! Så jag får se henne inom två veckor :D Får fira hennes födelsedag ett par dagar i efterskott i London sen. Det blir perfekt :) Jag åker hem om tre helger också och blir hemma en vecka också. Det är nästan lite spännande! Sen får vi se när Erika och Tove kommer på besök också. Kanske över helgen när jag fyller år? :) Vi får se... Carro och Malin måste också komma förbi. Förhoppningsvis hinns det med innan Jul. Galet vad fort tiden går! Men jag ska inte klaga!! Har ju alltid något att göra, åtminstonde på helgerna.

I'm just living the dream...

Give me some love


Fick bara lov att visa en bild på där jag är med/vid två av mina kärlekar.
Chewieee's och London Bridge! Haha. Helt galet. Cheweee's måste tjäna en förmögenhet på mig...

TGI - Fridays

Jag och Linda bestämde oss för att vi skulle käka ute på TGI - Fridays nu när vi var i London i helgen. Därför tog vi tunnelbanan till Piccadilly och gick dit. Klockan var då runt halv 10 eller något sådant. Lagom sent ^^ Tyvärr var det inga bord lediga då, så vi fick en dosa som skulle blinka när det fanns ett bord färdigt för oss. Vi gick då till baren och väntade.

Den lilla drinken vi tog medan vi väntade.

Glaset var nästan som mitt huvud! Drinken kostade förresten ca 8.50£ vilket är ungefär HÄLFTEN av vad den skulle kosta hemma...om inte ännu mindre.

Slutligen fick vi ett bord. Där beställde vi in våra Cosmopolitans :) Sedan var det bara att vänta på maten.

Såhär såg det ut när den kom fram. Kommer tyvärr inte ihåg vad det hette. Men det var gott! :)

Så att betygen blir följande;
Bar: 10/10 Trevlig personal och bra priser
Atmosfär: 10/10 det var extremt mysigt och trevligt där
Mat: 8/10 Maten var god, med köttet var lite segt. Bra priser dock!
Personal: 8/10 Dom var väldigt trevliga och hjälpsamma, men dom verkade lite stressade
Priser: 9/10 Drickan var billig och maträtterna låg på normalpriser - lite högre. Man blev då garanterat mätt!
Snittbetyg: 9/10 Mycket bra!

I just like to shop

Helgens inköp blev följande:


Klänning köpt i en butik i Notting Hill
Skor, Primark 2£/st
Trosor, Primark
Örhängen, Primark
Hårband med "guldlänkar", Primark 1.50£

3/4 ärmad Jacka, Primark 15£
Glansiga leggings, Primark
Rutig väska, Primark

Ääääälskar priserna här :D

London (Söndag)

Uppdatering London 2. Söndagen :)


Obligatorisk Brittisk Röd Telefonkiosk bild! Bayswater, innan frukost!

Drog vidare till Tesco's och Starbucks och inhandlade frukost som sedan avnjöts i Kensington Gardens vid vattnet. Myyys.

High Street Kensington. Efter den här gatan var det extremt fina hotell samt en massa märkes butiker (Miss Sixy, Levi's osvosv) att kika på. Dock kände man sig lite trashig när man gick där, för nästan alla var väldigt fint uppklädda. Kände att man kaaaanske skulle ha varit där om man hade mer pengar. Haha.

Sedan blev det en sväng förbi Notting Hill :)

Fanns väldigt mycket mysiga butiker och stånd att kika på där. Men eftersom vi var där på en söndag var det ingen riktig marknad som det brukar. Men denna gatan är perfekt om man vill hitta lite annorlunda saker och husen är så himla söta!! Om man sedan går efter en sidogata till denna så kommer man till ett väldiga "fancy" område. Väldigt mycket rika människor, dyra butiker och fina caféer. Fint å se, men man känner sig väldigt....nere i status eller vad man ska säga. Haha.

Butik och Pub efter gatan i Notting Hill.

Söndagen avslutades med SHopping på Oxfordstreet (Primark!!) samt mat på KFC. Mumma! Sedan fick vi springa genom halva London ör att hinna med Bussen hem till Peterborough (vilken vi hann med med nöd och näppe). Jag tackar London för denna helg och längtar redan tills jag åker tilbaka igen :)

London (Lördag)

Här kommer då en lite mer ingående uppdatering om denna helg i London. Den kommer iof mest bestå av bilder, men jag tror att det blir roligare på det viset. Antagligen kommer det bli uppdelat på två inlägg, en för lördag och en för söndag. Mest för att göra det hela enklare, inte bara för er, utan även för mig att hålla reda på. Här kommer alltså Lördags upopdateringen!



Natural History Museum. Ligger vid South Kensington.

Här kan man bland annat titta på dinosaurier, massa djur, samt kika mer på människan. Ett rätt trevlig sätt att fördriva tiden på! Och det bästa är att det är gratis entré. Väl värt ett besök!

Sedan blev det en tur på Scinece Museum. Även det ligger i South Kensington, bara en liten bit från Natural History Museum! Även här är det gratis :) Om man inte går på 3D bio, Simulator bio osv.

Där kan man titta på Rymd saker (tex raketer, raket motorer osv), gamla bilar, tåg osv. Samt gå upp på andra våningar där de har teman så som "Who am I?" och "Future". På Who am I våningen så kunde man kika på olika saker som visar varför alla människor är unika, hur vissa kan se ut på ett visst sätt osv. + Att man kunde testa olika slags "spel" för att lära sig mer. Future våningen var inte så mycket att titta på, men kan vara värt en titt.

Vi tog även en sväng förbi Hyde Park Corner på väg till Buckingham Palace :)

Buckingham Palace

Mitt emot Buckingham Palace så är det även en stor stor fontän (för er som inte visste det förut). Där var det riktigt trevligt att sitta och vila benen ett slag.

Mitt nya favoritställe, London Bridge! Så otroligt fint var det.
Utsikt till London tower (även kallat tampong tornet)nefter att ha korsat London Bridge.

Piccadilly Circus. On our way to TGI - Fridays. Vi åt middag skapligt sent kan jag tillägga!

I väntan på maten så tog vi en Cosmopolitan. Kostade endast 5.60£ eller något liknande!
Större utlägg om TGI kommer senare idag.

Linda utanför vårat Hostel i Bayswater får avsluta lördagen :)

Mer uppdatering om helgen kommer senare!

Back in buisness

London var lika underbat som vanligt. Fast denna gång hade vi lite mer tid att upptäcka saker och ting, samt gå på upptäktsfärd. Vi hittade både det ena och det andra. Eftersom det är så otroligt mycket jag vill visa och berätta så kommer tyvärr den "riktiga" uppdateringen dröja till imorgon. Tänkte då visa bilder, och kanske ge tips på lite ställen att besöka osv.


Kan ju iaf bjuda på en bild på mig vid London Bridge.

Mer kommer imorgon! Lovar.

Godnatt!!

'Cause I got to go

Ciao! Nu drar jag till London och kommer tillbaka imorgon kväll. Ni får ha det så trevligt :)


PUSS

So sick

Vaknade precis och känner att min hals är fucked up. Den känns svullen och slemmig. Trevligt!
Skulle inte förvåna mig om man drabbats av Svinis nu bara för att mi syrra skämtade om det igår. Eller så är det bara en vanlig förkylning som pojkarna smittat mig med....man får ju hoppas på det det senare.

Bussen till London går om ca 2 timmar. Så det är lika bra att röra på fläsket och hoppa in i duschen. Kanske hinner jag med ett till inlägg innan jag åker....

Vad uppmuntrande jag låtar idag

Ciao

Paparazzi

Nu har Linda återigen ockuperat min lila kudde som hon inte får fisa på och vi har våra nyinköpta Cheweee's emellan oss. Denna gång har dock Linda skippat saften. Vi har inte börjat kika Idol än eftersom vi försöka lyssna på Englands Despereate Housewifes som sitter nere i köket...typ...dramat finns där iaf. Whisteria Lane = Burghley Close, bara så ni vet.

Nej, nu är det dags för Idol :) Sen..ska jag kanske försöka packa! Hörs kanske senare.
Hade gött, häj.

Sleepwalker

Så här trött har jag inte varit på riktigt, riktigt länge. Usch fy fasen vad trött jag är! Få bli en tidig kväll, trots att det är Idol och hela faderuttan med Linda idag igen ;) Och jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ha på mig imorgon när vi åker till London igen! Jag måste ha något bra om vi ska gå ut och äta på TGI Fridays eller så... Tunika och stövlar eller svarta högklackade skor, eller mörka cheap monday jeans och en 3/4 ärmad vid tröja med djup urringning i ryggen med svarta skor? Jag kan ju iof ta kort senare så det blir lättare att välja...men vad låter bäst?

Vädret här i Crowland är för övrigt väldigt fint nu på eftermiddagen/kvällen! Har varit soligt bra länge. Härligt efter alla gråa dagar! Hoppas det kan hålla i sig även i helgen...

den som väntar får se...

You're always a day away

Har nu kollat på vädret i London för morgondagen på två olika hemsidor. smhi.se och yr.no...
Saken är den att de båda visar OLIKA väder!? Lite svårt att veta vilka kläder man ska ha på sig/ta med sig då! Gaah, jag som behöver börja fundera på det nu.

Vilken sida tror ni är bäst att lita på?


Mysig höstklänning?

Var inne och kikade på Bubbleroom en sväng nyss och hittade denna klänning:

Visst såg den mysigt höstig ut? Perfekt för en kväll i soffan eller en trevlig promenad!

(klicka på bilden för att komma direkt till klänningen, eller klicka på länken under inlägget för att komma in på Bubblerooms hemsida)

I wont let you down

Har nu städat lite här och var så hela jag luktar rengöringsmedel. Uschaa! Menmen, då blir väl Lucy nöjd iaf. Ska väl snart gå iväg med Lewis till skolan eftersom inte Judy ringt och sagt om hon ska komma och hämta honom eller inte. Aja, det är väl som det är med det. Det mesta på listan är ju klar nu! Är väl bara det där med kylen jag inte kommer hinna göra idag. Menmen, det gör inte allt för mkt ;) Ska bli så skönt att komma ifrån imorgon. För ibland så blir det bara för påträngande. Men det är väl så det ska vara antar jag...

hörs lite senare..


Update

Jag slapp gå :D Judy kom när vi hade gått ca 200m. Gud så skönt, tjänade säkert 40 barnfria minuter på det. Typ. Haha. Men det var redigt skönt! Nu ska jag njuta kan jag lova. Jag och maten.

I don't wanna be

Gick upp kvart över sex idag också och det visade sig att Lewis redan var uppe. Jag satte han i stora sängen så han fick titta på tv, sen gick jag och la mig igen. Det var välbehövligt! Men självklart höll man nästa på att frysa ihjäl så fort man stack näsan utanför täcket eftersom det knappt är någon isolering i väggarna här. Man känner att det börjar bli höst för att det börjar bli riktigt kyligt på mornarna. Hur fasen ska man överleva vinternätterna här om man tycker det är kallt inne nu?

Idag känns det som att det är rätt mycket som ska göras också..
  • Fixa disken
  • Stryka gardiner
  • Byta sängkläder åt pojkarna
  • Damma runt om i huset
  • Göra rent i köket
  • Göra lunch åt Lewis
  • Göra rent alla speglar i huset
  • Ta emot en ny dammsugare
  • Gå och handla nya Cheweee's
  • Tvätta/hänga tvätt
  • Planera mer inför helgen
  • Göra rent kylskåpet inifrån
Förhoppningsvis så hinner jag göra allt detta idag. Det brukar ju gå annars, så varför inte idag också? Vi håller tummarna och hoppas på det bästa! (Y)

Free Fallin'

Nu sitter vi båda här igen (jag och Linda) efter att ha tittat på Idol, ätit våra sista cheweee's (vi ska köpa mer imorgon) och druckit upp all saft. Ja, jag är med andra ord hög på socker och är kissnödig som en gnu. Linda var smart och åtgärdade det problemet snabbt när hon drabbades genom att uppsöka toaletten, men jag...ung och dum som jag är... sitter kvar här. Vi har även tagit en väldigt vacker rekonstruerad bild på hur det ser ut när vi ser på idol, ungefär. Så den dyker väl upp här nedan så fort jag orkat trycka på knappen. Ja, där hör ni hur slö jag är!
Ska upp klockan kvart över 6 imorgon också så det ska bli skoj. Om jag får sova som jag gjorde idag ^^ haha.
Aja, nog med skitsnack. Linda klagar på mig...


Såhär ser det alltså ut när man är i England och ser på Idol 10'' dator och chewee's. Fina grejor!

Sov så gott allihop! Godnatt

Tävla hos Emmelist

Jag nämnde tidigare i veckan Emmelist som har en tävling på sin blogg om en klocka. Nu har hon en till tävling med en annan! Jag som på senaste tiden blivit galen i klockor (fast jag knappt äger än själv) blev helt till mig och för nu detta vidare! Lägg upp bilden och länka till henne för att vara med och tävla du också! :)

Hjulen på bussen snurrar...

Vi börjar få till en liten resplan..

Med ringar runt det vi ska/vill kika på så kommer det här gå finfint!

When it was good

Nu sitter man i sängen, igen. Linda sitter i fotändan och syr på kanpparna på sin nya kjol. Eller ja, jag sydde mest...men hon lär sig ju iaf...det arma flickebarnet. Nu kanske hon har chans att bli hemmafru som hon tidigare pratat om. Haha :D Ja, ni hör ju vilket hårt liv vi lever! Ska väl gå och hämta barnen om en timme ungefär, sen ska jag stryka...och ta hand om pojkarna resten av kvällen. Undrar vad man ska äta till middag ikväll på tal om det? Hm, någon som har något förslag?

Går nu även igenom en fin karta jag har över London och bestämmer vad vi ska kika på i helgen ;) Det verkar bli fullspäckat vill jag lova! Haha. Men trevligt kommer det bli! :D

Hush hush

Håller för tillfället på att laga lunch till mig och Lewis. Eller ja, ugnen sköter det rätt bra själv...men ändå. Hashbrownies och chicken nuggets, det låter väl fint? Haha. Jag trodde det var ett skämt först här jag hittade påsen och det stod "Hashbrownies" på den..men läste sedan mer och insåg att det är en slags klyftpotatis eller vad man ska säga. Haha, det hade jag ingen aning om! Menmen, det här är nästan som en standard maträtt för barn här. Chicken nuggest, korv, fiskpinnar och dylikt med pommes, spaghetti eller liknande är vad som äts dagarna i ändå. Om det inte är smörgåsar och chips förstås, det äts åtminstonde 2-3 ggr i veckan. I denna familjen iaf...och då är det nästan liiite mot vad pojkarnas kompisar äter sådant! Helt galet. Friskvårdaren i mig skriker nästan lite av fasa, men eftersom jag är som jag är så tar jag det med en nypa salt. Det är ju åtminstonde gott att äta...

Haha, mat är min passion ;) Cheweee's ikväll igen Linda! Ni ska få se kort på dem sen :D

Goodmorning sunshine

Ja, tänk om den rubriken kunde stämma. Det är verkligen höstigt ute nu! Rätt kallt och grått, men jag tror det blir bättre under dagen :)

På tal om annat fick jag lov att gå upp kvart över sex idag eftersom både John och Lucy åkt iväg. Jag satte på tv:n åt pojkarna och gick sedan och la mig igen och sov till halv 8 - skönt. Nu ska Jack strax iväg till skolan och jag ska vara hemma till eftermiddagen med Lewis som inte börjar förrens 1. Jag längtar verkligen till nästa vecka när båda kommer vara i skolan på morgonen. Haha. Fast...först vill jag nog ha helg. Turista i London är inte helt fel :)


When lights goes down

Har nu sett på Idol med Linda, samt en del youtube-klipp nu under kvällen. Det är som det brukar med andra ord. Haha. Men jag måste säga att jag blev lite besviken på Idol, för så många bra var det inte i det här avsnittet faktiskt. Åtminstonde enligt min mening. Den sista tjejen som gick vidare (hon som varit med förra året också) tyckte inte jag alls var så fantastisk som juryn tyckte. Det är flera andra tjejer/killar som varit mycket bättre än henne i år! Menmen, alla tycker iof olika.


Vad tycker ni? :)

Idol, Cheweee's och choklad

Eftersom vi är lite efter här in the UK så ser vi på Idol lite senare än vad man gör hemma. Men det gör inte så mycket, så länge vi kan se det! Vi har skapat oss en standard där vi ser på Idol varje kväll som det är, äter choklad (fairtrade!!) och lite sådant. Igår kunde ni även läsa om de nya Harvester Cheweee's vi köpte, så nu ingår även det i våran standard uppradning inför Idol. Mycket trevligt. Vi får se om det kommer en uppdatering till lite senare ;) Det är mycket möjligt iaf. Haha!

With a mind cold as ice


Ibland förundras jag över hur bra vissa bilder blir. Det är vissa ögonblick som fångas på bild, på ett otroligt vackert sätt. När en bild är otroligt fin, även utan redigering så tycker jag att man på något sätt har vunnit en seger. Eller vann man bara lite tid på att inte behöva redigera bilden? Nåja, den är åtminstonde fin att se på.

Fick även lov att lägga in denna igen. Detta är verkligen min favorit bland "catch-a-moment" bilder. Jag såg inte ens fågeln när jag fotade. Jag skulle bara ta en bild på himlen! Menmen, de finaste bilderna är de i oförberedda ögonblick. Tycker jag :)

Pokerface

Jag tänkte bara tipsa om Emmelist blogg där hon nu har en tävling där man kan vinna en klocka!
Klicka på bilden nedan för att komma in på hennes blogg och tävla du med! :)

Jag måste säga att jag verkligen gillar den klockan! Grymt snygg! Eller hur? :)

Love is my drug

Har funderat lite över det där med att det inte finns några snygga killar i det här landet (så som jag och Linda ser det iaf). Och jag har kommit fram till en grej....genom att tänka på ett samtal från igår. Det är ju oftast kemin som måste vara rätt mellan två människor om det ska funka. Om kemin inte finns där så blir det heller inte något. Och så som Linda så fint berättade igår om hur svårt det var att hjälpa Edward med kemiläxan så kom jag på varför det är så svårt att hitta en snygg kille här. Kemi på engelska är mycket svårare eftersom sakerna heter helt annat än det gör på svenska, därför har vi svårare att förstå oss på de engelska killarna och tycker därmed att de är fula.

Vi kanske borde börja läsa lite engelsk kemi innan vi ger oss ut på gatorna?

Vem vet, det kan ju fungera!

Haha. Nej, jag är inte blåst. Jag gillar att vara flummig bara.

Amazing because it is

Jag tänkte nu tipsa om en låt som heter som min rubrik, alltså Amazing Because It Is.
Detta var en av mina absoluta favorit låtar för ungefär 2 år sedan. Och jag måste säga att jag forfarande tycker om den lika mycket! Killen som skrivit och sjunger sången heter Aaron Gillespie och gör då låten med sitt band The Almost, låten finns på deras debutskiva Southern Weather som utkom 2007. Aaron är också sångare och trummis i post-hardcore bandet Underoath.

Anledningen till att jag tipsar om denna är för att jag inte tror att SÅ många i Sverige har hört talas om låten förut. Så lyssna nu gärna, och njut :)



Dagens Cheweee fakta!

Idag börjar jag då med "dagens Cheweee fakta". Jag och Linda köpte två lådor igår och varje bar av dessa Cheweees har olika fakta på sig. Jag talar då inte om innehållsförteckning utan riktig fakta. Såhär kommer nu några av dem som blev uppätna igår (de är på engelska, bara så ni vet)


  • Sharks have eyelids but don't blink
  • Lions can't roar until they're 2 years old
  • A hen lays about 300 eggs per year
  • A hummingbird's heart beats 615 times a minute
  • Chickens with red earlobes produce brown eggs
  • A bluewhale's tounge is so big that 50 people can stand on it
Hur många Harvester Cheweees jag och Linda egentligen åt igår låter jag lämnas till endast spekulationer. Ni får gärna titta in imorgon efter fler Cheweee fakta! Tack och hej.


Iof så kommer det antagligen fler inlägg idag, men jag menar...allt kan inte handla om Cheweee. Eller...det kanske det kan? Äh, jag vet inte. Hörs senare iaf!

Sex on fire

Dag 2 denna vecka är då nu avklarad. Snacka om att det har gått fort! Idag var jag då som sagt ledig också, så väldigt mycekt tid spenderades i sängen och jag kände mig allmänt hängig. Men efter att ha ätit pasta med pesto, druckit ett glas vin och sedan gått till affären med Linda och handlat Harvest Cheeweee (nån slags fling bar med choklad i) så känner jag mig numer pigg. Eller ja, är väl lite dagvild i huvudet eller så kanske. Men det är ju som det brukar. Måste även berätta att på dessa Cheeweee grejer så finns det alltid något fakta som står på dem. Jag tänkte att jag ska rada upp de fakta vi fick på dem idag i ett inlägg imorgon så ni får se :)

Förutom det jag nämnt ovan så har vi även bokat och fixat biljetter till bussen till London på lördag morgon. Så nu är det avklarat och det blir att fara ner för en trevlig helg där nere. Har även fått veta att jag kanske kommer att komma hem på besök rätt ofta sedan i vår :) Det tyckte jag lät rätt trevligt.

nej, nu ska jag sova och försöka komma ihåg att jag ska skicka över en låt till Linda imorgon (<--länk) och att vi ska skriva ut uppgifterna för Hostlet. Just det, ska kanske försöka jobba på en ny bloggdesign och ny header imorgon också...eller ja...senare idag kanske man säger?

Godnatt!

The way she walks

Här kommer nu lite bilder från gårdagens "promenad" med Linda här i Crowland. Det regnade lite och blev mörkt fort, därav paraply och rätt suddiga bilder :P Men kul hade vi!


Jag i min tjusiga Svärdsjö overall, den är guld värd att ha med sig hit alltså! Haha.

Linda i sina mysiga höst kläder och nyinhandlade mössa! :)

Och test med lång slutartid i mörkret. Haha, känner att jag måste köpa ett stativ!
Men kul var det :)

Update

Måste bara ta upp en grej som hände när pojkarna hade sin middag idag innan jag glömmer det, haha. (Här äter man typ aldrig middag tillsammans med sina barn av någon anledning, bara så ni vet)
Iaf så satt jag med pojkarna vid matbordet medan John plockade lite med disken.
En fin ordväxling sker mellan oss tre vi bordet

Jack (spänner ögongen i mig): Your hair looks like poo!
Jag (tittar retsamt tillbaka): No, it doesn't! But your does!
Lewis skrattar.
Jack ser lite smått ilsken ut: No it doesn't!
Lewis lägger sig i konversationen med att kolla på snett på sin bror och säga: But your hair got the colour as poo, though.
Varav jag och John börjar skratta. Haha, fin syskon kärlek.

Starbucks


Just nu skulle jag faktiskt kunna ge allt för att få en varm fika på Starbucks! Men får nog ta och vänta ett par dagar med det. För nöja mig med att gå ner och ta en kopp te istället.

Don't worry, Be happy

Efter många om och men ligger jag i sängen igen. Hade tänkt se på film, men dvd:n på min tv vill inte funka :( så då blev det bara vanlig tv. Min dator är ju tyvärr för liten för att ha CD/DVD grej i sig. Iof hade jag kunnat ladda ner en film, men det orkar jag inte. Vet inte om jag håller bli sjuk eller någe för så här seg brukar jag aldrig vara. Känns som att jag inte sovit på flera dagar! Ont i huvudet har jag också, lite krasslig i halsen...men det kan också bero på att jag kanske sovit för länge istället? Vet inte. Kroppen är en konstig manick.

Just nu längtar jag lite till kvällen, förhoppningsvis god mat och sedan Idol och Choklad! :) Tänker nog gå och lägga mig tidigt ikväll sedan, så man mår som man ska imorgon. Usch vilken tråkig uppdatering idag. Jag får ta och tycka upp mig lite! Senare idag kommer iaf bilder från gårdagens promenad. Vi lekte lite med lång slutartid osv.
Får se om det dyker upp något annat kul idag också :)

You spin my head right round

Har nu äntligen gått upp efter att ha legat i sängen halva dagen. Jag har sträkt mig så långt som att jag har klätt på mig kläder. Hm, sov inte så bra inatt. Vaknade flera gånger och hölls vaken av pojkarna imorse. Sedan har jag sovit hela morgonen. Känner nu av en fin huvudvärk. Men turligt nog är jag ledig idag! Så jag kan ta det lugnt hela dagen iaf :) Jag ska njuta rejält....om jag kan. Har ju choklad och chips här på rummet. Det kan ju duga.

nej, nu är jag ner och äta frukost/lunch innan jag tynar bort.

What difference does it make

Efter att ha sagt till Linda att jag ska försöka skriva ett till av de "djupare" inläggen idag så är det lika bra jag tar tar i saken innan det helt plötsligt blivit dag-byte.

Måste också bara berätta att jag och Linda kikat på halva Australia ikväll! Vi orkade inte hela eftersom vi blev trötta efter alla bullar och all saft vi fick i oss under tiden. Vi får avsluta den en annan kväll.

Men filmen satte sånna där "frön" i huvudet på en, som det hänt så många gånger förut. Känslan när man ser två människor se på varandra med det där speciella uttrycket i ansikterna. Avundsjuka? Kanske. Ibland skulle jag kunna säga att jag är otroligt avundsjuk på de människor som har det där speciella bandet mellan varandra. Jag trodde jag hade det en gång, men det bandet klipptes av, fort och brutalt. Som när man rycker bort ett plåster. Tyvärr så lämnades också ett ärr. Kanske som en påminnelse att aldrig falla för hårt, för djupt - igen. Jag tror i alla fall att det är det som hände. För på nått sätt så har aldrig den känslan riktigt kommit tillbaka, även om jag har försökt. Men det kanske bara är att vänta tills "den rätte" dyker upp igen. Igen? Den rätte ska väl bara komma en gång? Eller? Antagligen gjorde jag bara ett stort misstag den där gången... Jag tänker inte göra om det. Jag tänker vara mer försiktig, bara leva som jag vill. Nog för att avundsjukan på de som har "det" tillsammans ibland dyker upp. Men jag har inget att klaga på, jag trivs så som jag har det just nu. Jag är lycklig, med eller utan ärr.

Varje människa är sin egen lyckas smed...

Och med det säger jag faktiskt godnatt! :)

You were my sweetest downfall

Har nu precis varit och lämnat Jack på fotbollsträning. En av hans tränare såg faktiskt nästan skaplig ut. Haha, får kika närmare nästa vecka när jag ska lämna av honom själv ;) Det är verkligen svårt att hitta några good looking guys här. Fattar inte varför. Menmen. Just nu är jag lite smått sugen på en promenad faktiskt. Det är otroligt fint ute! Fast lite blåsigt. Om en timme eller så är det nog en riktigt snygg solnedgång, kanske dags å fota lite igen? Vi får se.

Det får bli att se på Australia ikväll iaf :) Kanske dags att ta ur några bullar från frysen att tina upp? Det återstår att se.


Push the button


Little Boots - Remedy


The Veronicas - Untouched

Jag tror jag börjar få lite Brittiska influenser...

Veckans Onödigt Vetande

Efter att för nån dag sedan varit inne på Simones blogg (fattybom<---länk) och läst lite rolig och onödig fakta så bestämde även jag mig för att jag ska ta upp lite. Detta är första gången jag publicerar "Veckans Onödigt Vetande" så läs, förundras och kanske skratta lite för dig själv.

, visste du att...
  • Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa
  • Den elektriska stolen uppfanns av en tandläkare
  • Alla isbjörnar är vänsterhänta
  • 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en kulspetspenna i halsen
  • Coca Cola var från början tänkt till att vara medicin

Då kommer ju också följdfrågor på dessa.


Hur kan det komma sig att Elefanter inte kan hoppa?
Var den där tandläkaren sadist?
Har dom frågat alla isbjörnar?
Hur får man ner en kulspetspenna i halsen?
Hur tänkte man där över huvudtaget?

Haha, galet :D

Not Just A Pretty Face

Har nu provat alla mina No7 produkter som jag inhandlade igår :)
Är riktigt nöjd faktiskt! Speciellt ögonskuggan som man fick med gratis(!) när han handlade mascaran. Jag försökte ta lite bilder på resultatet på ögonen, som öfr övrigt blev väldigt bra. Men utan något redigeringsprogram eller windows vista på denna datorn så kan jag tyvärr inte ändra någon kontrast eller så så att det syns bättre. Men förhoppningsvis kan ni se lite iaf!


Ska ta kort på själva ögonskuggorna sedan så ni får se hur de ser ut. Mascaran syns ju iaf ^^


From Yesterday

Ännu en ny dag i Crowland!
Väderstatus: Molningt/mulet, kanske chans för en regnskur eller kanske att det slår om till sol. Det är det man aldrig vet här.

Annars så ligger jag just nu i sängen och vilar lite. Lewis är fortfarande hemma eftersom han börjar klockan 1 idag. Vilket egentligen är väldigt onödigt enligt min mening. Menmen, dom är ju lite annorlunda här i England ;) Haha. Konstigt nog verkar han faktiskt kunna underhålla sig själv, vilket inte alls brukar fungera annars. Det är nästan som han blir halv när Jack är ifrån honom annars. Men inte idag! Han har nämligen kommit på att så fort han fått på sig skoluniformen så är han en stor och smart skolkille, och dom klarar sig bra själva :D Haha, ungefär så sa han faktiskt. Han är så söt.

Plattat håret har jag hunnit göra hittills, vilket inte hör till normaliteterna här för min del. Och jag måste säga att mitt hår nästan börjar bli långt :O Så det är ju trevligt. Snart ska man väl testa de nya produkterna man köpte igår också, och kanske gå in skorna? Vi får se.

Ivkäll blir det nog att titta på Australia med Linda, eftersom Lucy inte är hemma så kan vi ockuppera vardagsrummet och skicka in John att spela Xbox så fort pojkarna är i säng. Åh, det här huset är trevligt :) haha.

See yaa

Goodnight sweetheart

Nej, dags att dejta kudden! Det blir att gå upp tidigt imorgon :/
Menmen, ska inte klaga :)

Har på tal om annat varit här i England i en månad nu! Eller igår var det en månad rättare sagt (den 12:e), men ändå. Nu är det bara 4 veckor kvar tills jag är hemma igen! Dock bara på "semester" över en vecka. Men det ska bli kul :)

Veckorna går så otroligt fort här...

Goodnight everybody, see you tomorrow!

Makeup can't hide that face

Eftersom jag inte har så mycket till liv så tänkte jag tipsa er om några ansiktsprodukter jag införskaffat på sistonde :) Jag talar då om Neutrogenas Visibly Clear serie. Jag har lite av en problemhy, jag menar inte att jag har mycket finnar eller så, tvärt om. Jag är istället väldigt torr i ansiktet och får röda prickar och/eller fläckar vid näsan eller hakan på grund av det, men efter att jag börjat använda dessa så har dessa fläckar faktiskt börjat försvinna mer och mer för varje dag! Så kanske är det värt att testa om du har liknande problem som jag? :)


Detta är då de produkter jag har från serien!

Swing Life Away



Bilder från Starbuck's tidigare idag. Linda tog en Chokladkaka och Mango Passion Fruit, och jag Morotskaka och Raspberry Blackcurrant Juice. Gött (självklart!) och mysigt :) Förutom att jag ser så otroligt sliten ut :O Helt sjukt.



Nu när jag kom hem så fick jag lov att testa de nya skorna med den andra klänningen jag köpte förra veckan. Vad tycks? :)

En Shopaholics bekännelser

Ja, nu är det inte jag som är shopaholicen som min rubrik syftar på, även om man nu skulle kunna tro det. Nej, det är faktiskt Linda som är det ;) Haha. Efter att ha sprungit runt i Peterborough i 5(!) timmar och letat runt i butiker, fikat på Starbucks och ätit nyttig mat på Donken så är man äntligen hemma. En rad inköp blev det också! (bilder nedan) Är redigt nöjd med dem kan jag lova! Med tanke på hur mkt billigare man fick dem mot deras originalpris ;D Haha.


Dagens Outfit: Jeans från JC (gaaaaamla)
Linne från Lager 157
Bolero från H&M
Väska från Primark
Smycken: Armband köpt på Kreta och ett Halsband från Pilgrim



Dagens inköp: Skor från NewLook 10£
Mascara, ögonskugga, puder, consealer och dag creme köpt på Boots, märke No7 för en sammanlagd summa av 18.75£
Så lade ut 28.75£ (ca 345kr) på detta idag. Om jag inte haft kuponger, handlat på REA eller utnyttjat 3 för 2 erbjudanden hade samma saker gått på 47.25£ (ca 567kr) Så jag är riktigt nöjd ;) Haha.

Ibland är det bra att vara snål... för den som spar, han har

Behind Blue Eyes

Är nu redo för en shopping dag i Peterborough. Inget Primark denna vecka dock, men jag tror det ska gå fint ändå ;)
Använda kuponger på Boots så jag kan köpa No7 smink till bättre pris! Låter mycket bra för min lilla budget ^^ haha. Vi får se vad man kan fynda idag.

See yaa

My Heroine

Vaknade precis och ligger nu fortfarande kvar i sängen. Jag antar att jag snart måste börja röra på mig om jag ska hinna göra mig iordning innan man ska ta bussen till Peterborough. Jag ser antagligen ut som en risbuske i håret idag igen också, så jag måste väl komma på ett sätt att lösa det. Vattnet är så konstigt här så håret blir risigare lättare, strävare liksom. Tror dom har för mycket kalk i vattnet. Menmen :)

Som sagt, shopping står på schemat idag! Hoppas jag hittar lite saker iaf. Kanske en fika på Starbuck's? Ja, det återstår att så. Bilder kommer sedan!

Ciao

Fallen leaves

Sitter i sängen igen och är väldigt mätt ikväll igen. Jag fick Linda att testa på en "English Curry" och jag tror inte att hon ångrar sig ;) För fasen vad gott det är! Åh, herre gud. Jag kommer inte kunna äta på hundra år. Så mätt är jag! Vi satt även och kikade på X-factor ikväll (för er som inte vet så är det ungefär som Idol, fast större här) vilket var rätt skoj. Var inte SÅ många bra denna vecka som det varit några avsnitt innan, men några hittade dom på. Ska se om jag kan lägga upp några klipp senare.

Annars så sitter jag för tillfället och tittar på Ghost på tv. Det går alltid en massa filmer på kvällarna här :) Det är mys! Inte direkt som hemma där det endast går vissa dagar om man inte har canal+ eller TV1000. Nej, detta är en av de bättre grejerna i det här landet. Haha :)

Jag har även funderat lite. Det borde vara rätt svårt att vara diabetiker i det här landet. För det är så otroligt mycekt socker i allting! ALLT smakar nästan socker, det är helt galet! Menmen, kanske finns mycket bättre alternativ bara det att jag inte sett några än?

Den som lever får se...

Shopping i Peterborough imorgon! :D

We're all in this together

Har nu varit på HSM-party med pojkarna då grannflickan fyllde 6år. Vad har jag att säga efter detta då? Hm, onödigt mycket pengar läggs på barnens kalas här! Det är då ett som är säkert :P Haha. Var väl inte världens bästa det där kanske, menmen. Huvudsaken är väl att Chloe är nöjd :)

Bilder blir nog på mig och Linda just nu eftersom jag inte vill lägga ut bilder på andras barn utan föräldrarnas tillåtelse, eller har fixat så man inte kan se deras ansikten ordentligt. Jag hoppas ni förstår varför. Men ändå :)


Linda ;)

Jag dansar med pojkarna

Såhär såg jag ut idag. Typ.


Nu är jag lite hungrig. Linda säger att hon är mätt...och inte längre vill ha fish'n'chips. Hon säger att hon kanske vill ha thailändskt istället. Ja, nånting måste det bli iaf! Annars måste jag få henne på andra tankar.
MAAAAAAAT, helst innan X-factor tack. Ja.

Med andra ord är jag mer än lite hungrig, jätte hungrig rent utav!

En vän med en bil

Ligger i sängen och funderar skarpt på att gå upp nu.
Måste äta frukost (välja och vraka bland de ca 10 olika sorters flingorna som finns i det här huset?), duscha, fixa håret och klä på mig och styla mig inför barnkalaset. Chloe, grannflickan fyller nämligen 6år och ska ha ett kalas med HSM-tema! Ska bli annorlunda att se ett barnkalas här i England :) Och vem passar inte bättre till att klä ut sig till Sharpay om inte grannskapets lilla Blondie? Haha. Det ska bli skoj. Så time for some action!!

Bilder kommer antagligen senare. Så ni får ge er till tåls ;)

Hörs om en stund

Our last summer

Sitter nu i köket och lyssnar på musik, snackar lite skit och njuter av att magen är full. Ja, jag är alltså väldigt mätt. Avnjöt en middag med klyftpotatis, kycklingfilé och bearnaisesås (vilket brukar höra till vanligheterna hemma i sverige, men här är det en raritet) så jag är väldigt nöjd för tillfället. Har även ätit en massa chips med sweet chili smak. Dom var riktigt goda faktiskt! Och nu så är det fairtrade chokladen som blir attackerad. Ah, det är ett fint liv jag lever. Idag har det blivit att titta på Idol också x2. Nu till maten så blev det att glo på det, riktigt skoj. Det är nästan så det börjar bli lite av en "tradition" att se på det varje kväll nu. Jag och Linda, de enda Svenskorna i Crowland (nästan, är en mamma som är svensk i närheten också).

Det var allt för ikväll. Tror jag. Over and out/

It's a heartache

Jag har precis kommit fram till att jag gillar det här med att blogga :)
Inte för att jag egentligen har något speciellt att säga...men jag gillar känslan att få ner tankar i ord. Dela med sig av saker som händer, även om man inte går in på "det mest privata". Men jag måste ändå påstå att jag är ganska öppen av mig. Det som är trevligt nu när man har blogg är också att andra folk kan ge respons på det man gör, det man tänker, känner eller säger, vilket jag tycker är väldigt coolt. Ja, jag änvände precis ordet coolt, så frän är jag.

Jag måste ändå passa på att tacka alla som säger att dom tycker min blogg är så söt :) (inte för att jag förstår riktigt vad som är sött, men ändå!?) Det är ändå trevligt att höra. Så Tack!

Nu låter det nästan som att jag har jätte mycket läsare också ^^ Men det påstår jag inte. Men jag är glad för varenda en som kikar förbi :) Så nu vet ni det med. Yeeeeey!

Tack och hej, för nu.

Hear you me


Jimmy Eat World - Hear you me

En av mina bästa favoritlåtar någonsin. Tyvärr hittar jag bara crap-versioner på youtube, men denna får duga.



The Red Jumpsuit Apparatus - Guardian Angel

Även den en mycket bra låt.


Men tro nu inte att jag är depp för att jag laddar upp sån här musik. Jag tycker bara att låtarna är så otroligt fina och bra över huvudtaget :) Hoppas ni tycker desamma!


Uppdatering. Måste bara lägga till den här låten också, den får mig alltid att skratta :D haha


Troll - Jimmy Dean

En gammal grupp för ca. 80-talet från mina hemtrakter ;) hahaha

Breakout

Idag känner jag mitt flummiga och sarkastiska jag komma fram igen (som det ibland gör när man minst anar det) och detta gör att jag känner att detta kommer bli en bra dag. Kanske för att jag precis läste Spiderchicks blogg (<--länk) och började skratta lite för mig själv (Hon är nämligen rätt skoj) och kände att denna dag har börjat väldigt bra.

Morgonen mörjade med att jag fick väcka Jack och få honom att gå upp med hjälp av mutor (som att han tex får sova längre imorgon, får äta bulle till frukost och att han får en överraskning om han går upp och är en snäll pojke hela dagen), Lewis var lika glad som vanlig och sprang runt och rynkade näsan och flinade samtidigt (vilket han tydligen fått av mig). Sedan fick jag även Jack att läsa sin läxa! (kors i taket) Vilket annars brukar vara världens problem eftersom han hatar att läsa - Så + poäng till mig!

Nu sitter jag, eller ja, jag ligger och njuter (igen!) av lugnet i huset eftersom pojkarna är i skolan, Lucy på jobbet och John byter däck på bilen. Och eftersom huset är tomt så passar jag på att springa runt och dansa, sjunga falskt, äta "kakor" till frukost och dricka saft. Busigt. Fast egentligen är det jag behöver mest en dusch...

This song is definitely not about a girl

Har varit ute på promenix idag igen med Linda (bilder nedan) i det ibland så vackra Crowland. Efter promenaden försökte vi se på idol på Lindas dator, men den laggade så mycket idag att vi bestämde oss för att strunta i det tills imorgon. Så det får bli idol x2 då istället. Imorgon ska jag vara "barnvakt" åt pojkarna på kvällen eftersom John och Lucy ska ut och äta. Därför ska jag tvinga Linda att komma över hit och hålla mig sällskap. Kanske äta god mat? Shopping i Peterborough blir det i helgen också. Fint!


Crowland Abbey. Magnifik och läskig.




En ny kompis hittade vi också under vägen. Sötnos!

Det var allt för idag. Godnatt!

Should I laugh or cry

Fick sova länge idag men är ändå trött. Kan inte fatta hur det kan komma sig? Jag har känt mig trött hela veckan...det måste ha något med utgången i London att göra. Haha, det slet hårt. Menmen, annars så har jag fixat med tvätt, strykit och dammat idag. Lewis har Lilly här så det behövs inte allt för mycket uppmärksamhet åt honom idag. Vilket är skönt. Sedan kommer Jack hem med Jacob, så antagligen kommer det fortsätta vara lugnt tills Jacob har åkt hem. Kommer bli kaos när Jack måste läsa sin läxa...känner det redan nu. Nöden har ingen lag, så jag måste väl ta tag i det också för annars blir det jobbigt för honom imorgon. Snart ska jagnog gå ner och äta lite nybakade scones som John har gjort. Ska testa och äta dem med sylt och grädde. Undrar om det smakar bra? Antagligen. John är ju kung på mat och bakning. Haha.

Men först - Lite fotboll på tv.

They don't really care about us

Just nu sitter jag och funderar igen. Blir lite sådär "djupt filosofisk".
Det kan i och för sig ganska bra att vara sådan ibland och få ur sig lite av allt som bubblar under ytan. Det är väl trots allt det jag har den här bloggen till för? Att få ut lite tankar och funderingar helt enkelt, samtidigt som jag berättar om min tid här. Med tanke på det så kan det förklara den stora blandning jag har mellan mina inlägg. Jag skriver helt enkelt om det som faller mig in för tillfället. Antingen gillar man det eller inte - That's it.

Just nu känner jag att det är otoligt skönt att vara ensam. Inga störande människor, inga störande ljud, inget som tränger sig på. Att bara vara. Njuta av tillvaron tror jag det brukar kallas. Kanske känner jag så för att jag är lite trött, för att jag har "sovmorgon" imorgon, eller för att jag helt enkelt är jag. Ensamhet. Ett ord som kan vara både vackert och hemskt på samma gång, allt beronde på hur man ser och känner för det för stunden.

Ensam. Just nu skulle jag mest av allt bara vilja att tiden spolades tillbaka och jag kunde ha dig här. Tillsammans, du & jag. Sedan inser man att det är omöjligt. Omöjligt? Kanske. Hur kan egentligen något som förstört så mycket fortfarande vara det man saknar? När och/eller om man väl saknar något vill säga.

Livet är det stora mysterium vi alla har chansen att uppleva. Men de flesta kommer vara långt ifrån att någonsin förstå sig på det...

Och med det sagt så kanske jag äntligen kan sova.

Idol dag 2

Ja, då är det alltså dags för Idol idag igen. Känns lite konstigt att man inte är hemma och ser det. Faktum är att detta är det första programet jag ser här i England som är på svenska, det gör det hela ännu mer roligt. Så snart blir det att dra över till Linda, ta med sig lite bullar och sedan kika på idol och snacka lite skit. Mycket bra! :)

My lucky day

Nu har jag och Linda gjort det. Bakat alltså. Lite annorlunda att göra det här ^^. Resultatet har ni här nedan :)


De sammanlagda bullarna - utan pärlsocker, med "glacering" istället. Mycket gott :)

Me in action.

Stinas svenska bullar - English style
Recept:

3 påsar dried yeasts (torr jäst) ~ 50g jäst
150 g smör
5 dl mjölk
1½ dl Caster Sugar (strösocker)
~ 2 krm salt
14 dl Plain Flour (Vetemjöl)

Pensla med 1 ägg innan de ska gräddas i ugn.

Sedan fyllning av: smör, kanel och socker

Glacering (pga. brist på pärlsocker): Äggvita och en massa florsocker. Blanda till en lagom "fast" form.


Strawberry Swing

Jag var den som vaknade först i huset idag (förutom Lucy), vilket aldrig hänt förut. Så det var en ny upplevelse. Men det gick bra :) Pojkarna lyssna reltativt bra och var glada efter att ha sett lite Ben10 på tv.

Just nu springer jag runt i hälften "pyjamas" hälften mjukisbyxor, med otvättat hår - mysigt. Känner att jag behöver ta en dusch och fräscha upp mig lite.

Idag ska det även blir lite bullbak här på Burghley close :) Ska bli intressant att se om det funkar. Speciellt med tanke på att dom inte har strösocker här (!). Ska testa att baka på torrjäst för andra gången i mitt liv. Förhoppningsvis blir det ingen katastrof, för då kommer John skratta. Önska mig lycka till!!

Bilder kommer sedan.

Kondom mot våldtäkt?

Hittade en artikel på Aftonbladet om en "kondom mot våldtäkt". Länken hittar du här.
Det är alltså en "kondom" som tjejen stoppar upp som en vanlig tampong. Och denna skulle då kunna skada en tänkbar våldtäktsman genom att det finns krokar innuti "kondomen"



Om jag får säga min personliga mening så tycker jag det verkar riktigt otäckt att behöva stoppa upp en sån där varje gång man som tjej ska gå utanför dörren. Ska det verkligen vara nödvändigt att ha en sådan? Nog för att det stod att den antagligen skulle börja säljas i Sydafrika först, där de har mycket problem med våldtäkter, men ändå. En sån där kondom borde väl inte göra så att våldtäkterna slutar? Våldtäktsmännen kommer väl ändå fortsätta försöka...eller? jag tror att man behöver komma på något mer drastiskt för att få bort våltäkterna från samhället. Men det kommer nog aldrig gå att få bort det helt, speciellt med tanke på att det har funnits genom alla tider och antagligen alltid kommer att finnas. Om så inte ute på gatorna så inom "familjen". Sorgligt men sant.

Men, vad tror ni om denna "kondom" mot våldtäkt? :)

I mitten av äckel

Sitter nu denna morgon och tänker på hur extremt skitigt det måste vara i mitt rum här just nu. Heltäckningsmattan gör inte saken bättre. Usch! Igår så blev jag attackerad av några småsmå bruna insekter som var extremt snabba, sedan var det en gigantisk spindel (huuu då!) som kröp runt framför dörren när jag skulle gå ut. Jag hatar verkligen spindlar, så när den var så stor så belv det nästan en panikkänsla av äckel. Usch! Sedan efter att ha varit hos Linda en sväng så kommer man tillbaka endast för att se att den är en SKALBAGGE mitt på sängen! Vafan liksom? Så det var bara att ta till "mord" på denna insekt precis som jag gjort på spindeln genom att mosa dem med papper (dom små bruna var för små och för snabba för att dö). Och ändå säger Lucy och John att rummet är renare nu än när deras förra au pair bodde här... Ehrm. Känner för att snabbt byta sängkläder, dammsuga och damma av allt med bakterie samt insektsdödande medel. Vi får se hur det går med den saken. Äcklet ska bort iaf!

How can I keep from Singing

Dagen har hittills varit otroligt skön, vilket iof kan bero på att jag sovit så bra inatt? Det var inte så konstigt att jag gjorde det iaf med tanke på hur lite sömn det blev i helgen. Haha. Men har även sett att jag helt plöstligt har fått en massa fler besökare än dag än någonsin tidigare. Heja! Så det gör mig självklart väldigt glad att nån får för sig att läsa just min blogg :)

Menmen, tänkte berätta lite mer om helgen i London nu iaf så att ni får veta lite mer helt enkelt. Jag och Linda åkte alltså först till Peterborough på lördagen och skulle där vänta på bussen. Det som var grejen var att vi kollat fel på vår avgångstid så vi hade därmed TVÅ timmar att ta död på i Peterborough istället för en. Men vi gjorde det bästa av situationen och handlade istället Ben & Jerry's glass för 1.99£ och satt och åt den framför the Cathedral. Vi inhandlade även lite produkter på Boots.

Sedan var det en lång busstur på ca 2,5-3 timmar eftersom vi fick åka lite av en omväg när M1:an (motorvägen) var avstängd. Men tillsist kom vi fram. Vi tog oss till Victoria station där vi fixade dagspass för tunnelbanan och letade oss sedan fram under jorden för att på bästa sätt ta oss till vårt Hostel som låg på Borogh High Street. Efter många om och men så hittade vi tillslut vårt Hostel St. Christophers Inn-Village vilket jag verkligen kan rekommendera! Härlig atmosfär, bra personal, gratis frukost och bra pris! Vi betalade endast 8.99£ per person och natt. Efter att ha fått nycklarna till våra rum och sedan tagit oss tillbaka till tunnelbanan så tog vi oss till Oxfordstreet där vi åt mat på KFC (Kentucky Fried Chicken) vilket var över förväntan. Donken, släng dig i väggen ;) haha. Sedan var det dags för det omstalade Primark! :O Går ungefär att jämföra med Ullared. Otroligt mycket folk, otroligt mycket kläder osv, och otroligt bra priser!

Kläderna på bilderna nere samt allt annat som köptes till (förutom örhängerna) gick på en sammanlagd summa av 40£ - Gaaalet! Jag gillade det skarpt :) Efter det så var klockan rätt mycket och vi åkte tillbaka till Hostlet och gjorde oss iordning, öppnade en vinare och blev vilda. Vi träffade en trevlig kille vid tunnelbanan som hette Cedric som skulle in på Penthouse och tyckte att vi skulle komma med. Efter många om och men så hamnade vi faktiskt där också. Rabatt fick vi på stället också, tack vare nån annan Kille. Haha. "utslängda" blev vi med...för mycket att dricka. Haha, men det var röj och väldigt skoj :)

Söndagen spenderades med att äta frukost på Hostlet, dra till Big ben och London Eye och kika, samt lunch på donken. Sedan var det att fara hem. Men kan lova att det var trevligt :) Blir lite mer turistande nästa gång. Om två helger! Jippie. Nu till helgen blir det nog utgång i Peterborough, efter Chloes kalas. Och om tre helger blir det nog Cambridge, eller Nottingham. Skoj!

Oj, inlägget blev längre än jag räknat med :O Menmen, hoppas ni gillar det :)


Sexy Bitch



Låten som det dansas som aldrig förr till. Haha, röj på Penthouse ;D


Innan bussen till London så laddades det upp med lite glass. Mumma! Billigt var det också! :O


Ny inhandlad outfit. Klänning från Primark, väska armband och ring från Primark + skor. Samt örhängen från Superdrugs.

Andra inhandlade klänningen, även den från Primark + trosor.

Och så dom nyinhandlade skorna. Även de från Primark. Surprise! Haha.
Man bara måste älska den butiken om man är svensk här :)
Och den lilla sightseeing jag och Linda gjorde blev vid Big Ben och London Eye. En trevlig helg!

Girls just wanna have fun

Har "äntligen" kommit "hem" från London efter en vild och galen dag och kväll/natt där. Hostlet var över förväntan och var riktigt trevligt :) Gillade shoppingen på Primark och gjorde en del inköp (bilder kommer sedan när jag orkat lägga in dem). Var överdrivet askalas sent där på natten så det blev vilt när vi entrade Penthouse. Helt galet! Men skoj dock :) Men just nu är jag otroligt trött och sliten och tänker nog sova i hundra år ungefär.

So Bye London, See you later.

Got me a ticket and I won't be long

Hörs imorrn allihop för nu blir det LONDOOOOOOOOOOOOON!

Ciao

I'm not okay

Har precis varit på puben the wetherspoon i Peterboro' och härjat lite med Linda och Juliana. Var rätt trevligt måste jag säga :) Haha. Galet. Känner att det kommer bli skoj imorgon! Menmen, lär småpacka lite nu innan jag somnar.

Godnatt helt enkelt!

True Story Of Mine

Njuter lite av stillheten. Pojkarna är i skolan och jag är helt själv i huset fram till klockan 3 då jag ska hämta dem vid skolan. Helt otroligt skönt! Har bara lite städning att göra i huset så det är gött.

Ikväll blir det Peterborough och Puben. Fint. Vi hoppas på en trevlig kväll och en icke tråkig ny bekantskap, haha :P
Dags att tvätta lite.

London imorgon!

You're not alone

Bilder från Promenaden igår





It's not a fashion statement

Har varit på promenad genom Crowland med Linda i det blåsiga vädret. Trevligt, men lite kallt. Lite bilder blev det också, men dom får komma upp imorgon istället :) För just nu är jag lite trött. Menmen, blev även att kolla på The Decent "hemma" hos Linda. #:e gången gillt då tror jag? För min del. Haha. Tyckte dock inte att den var lika äcklig nu längre ;) Kanske helt enkelt börjar bli mer och mer avtrubbad för sådant?
Imorgon så blir det att gå upp och få pojkarna iordning inför skolan. Sedan är jag ledig till klockan 3....typ. Ska göra lite saker här hemma bara. Sedan på kvällen far jag och Linda in till Peterborough för att träffa en annan Au pair vid namn Juliana (eller nått liknande). Det blir nog trevligt....hoppas jag.


Godnatt!

You Know What They Do To Guys Like Us In Prison





Weetabix minis with chocolate crisp - fint till frukost och lunch här ^^

My drug, my heroine - Gott helt enkelt. Den där fairtrade chokladen är ungefär som riesen. Fast bättre!

And I'm still breathing. Lever just nu på lite nostalgi inom musiken.
Galet vilka texter, vilka minnen, vilket liv. Men det kan bara bli bättre
Det är ju som sagt mig vi pratar om nu ;)

Mr Brightside

Har nu stått och strykt i typ...en timme kanske? men har sett på film samtidigt så det var rätt najs :) Måste säga att strykning inte direkt är någon överdrivet jobbig syssla. Så jag klagar inte. Men måste däremot säga att jag är gaaalet trött idag. Och jag fattar inte varför! Antagligen för att jag sovit så konstigt inatt. Menmen, sånt är livet. Kanske ska gå och lägga sig i normal tid ikväll? Vi får se hur det går. Undrar förresten vad det blir för middag ikväll? Hm, jadu....vet iaf att jag tänker gå och äta lite choklad nu och glo lite mer på film.

Cheers!

Slipping through my fingers

Pojkarna är i skolan och jag njuter av stillheten hemma. Hade "sovmorgon" idag och kunde sova till halv 11. Dock sov jag inte så bra, så jag låg mest bara kvar i sängen för sakens skull...och att det var lite skönt att bara ligga där och lyssna lite. Det är nästan storm utanför fönstret så det låter rätt mycket när det blåser. Men det är lite mys. Skulle vart trevligare om det regnade också. Då hade det varit perfekt filmväder. En skräckis skulle stta fint. Vi får se. Blir nog en film när jag ska stryka senare iaf.
Ciao

Won't be long

Sitter i sängen och käkar Fairtrade dark chocolate caramels och längtar till helg, London och utekväll. Kan lova att det är trevligt! Bussbiljetter och Hostel är bokat och klart och vi lyckades komma undan rätt billigt om jag får säga det själv (sammanlagt 25£ för buss tur-retur och hostel) så nog kan det bli en riktigt röjig lördagskväll in the big capital! :D

Näe, ska äte lite mer choklad. Se om det är något trevligt på tv och sen sova. Har sovmorgon imorgon ;) den ni.
So long!

Don't look back in anger

Jag vet, jag uppdaterade nyss...men jag måste göra det igen. Bara för att...
Det känns som att fok glömmer allt för fort. Folk glömmer andra människor som tidigare har varit en ganska stor del av deras liv, om man inte påminner dom vill säga.

Jag satt och kikade runt lite och började fundera hur många det är som har glömt bort mig bara för att saker har ändrats så mycket. Jag menar då inte det att folk skulle ha glömt mig bara för att jag åkt till England, uten mer att folk har glömt saker som var förr. Eller ja, förr och förr...för en tid sen helt enkelt. Jag minns de flesta människor som gjort intryck på mig under åren ganska bra, och tänker på dom ibland. Det får mig även att fundera om jag har lämnat något intryck hos några så att de kommer minnas mig lika bra som jag minns några av dem. Det  verkar helt enkelt som om väldigt många glömmer allt för mycket alldeles för enkelt, så kanske borde man ta sig en extra funderare så att inte du glömmer bort någon som förut varit väldigt speciell för dig. För vem vet vad just det minnet kan leda till i framtiden?

This Is How I Disappear

Idag har varit en sån där dag när man haft rätt fullt upp och helt enkelt inte har haft tid för bloggnade. Det har dock varit rätt skönt måste jag säga :) Första dagen det har varit riktigt mycket liksom. Tesco's kom hit med alla varor som Lucy beställt så jag packade upp mat och ställde in i kylskåp, frys osv i över en timme! Men jag hade det rätt kul ändå. Haha. Sedan efter lunchen kom Linda hit med sina "barn" och de lekte så fint så, så jag och Linda satt på mitt rum och kikade på datorn, pratade skit och spöken och hade allmänt trevligt.

Just nu väntar jag på min egen middag eftersom pojkarna redan har ätit sin och Lucy kom hem tidigt idag! :O
Väntar även på att Linda ska komma förbi igen så vi kan boka klart transfer till London och Hostel där till i helgen! Mycket bra tycker jag. Kanske blir det lite choklad ätande ikväll också, vi får se.
Känner även att jag måste fixa en bild snart....eller helt enkelt ta lite nya kort. Det är nästan så det kliar i fingrarna. Haha, längtar till helgen helt enkelt :) Menmen, imorgon börjar barnen skolan! Halleluja och allt det där.
Hörs sen.

Holiday from real

Har njutit av den här dagen :) Pojkarna har varit riktigt trevliga. Jag och Linda gick till co-op och köpte oss lite välbehövlig choklad. Jag choklad x2 + coca-cola och hon choklad och chips. Haha. Satt sedan och disskuterade lite med John i köket och fortsatte sedan vårt prat i ett par timmar. Liked that! Får se vad som händer imorgon, kanske huset fullt? Sista lovdagen för barnen iaf! Skööönt. Peterborough och kanske en drink på fredag? London, shopping och röj på lördag!

Godnatt

Why does it rain?

Jag har hittills överlevt dagen över förväntan! Pojkarna har varit helt okej. Lite kinkiga kanske, men inget man inte kunnat hantera. Linda var trevlig och kom över här vid lunch också, vilket resulterade att hon stannade i ett par timmar. Haha. Otroligt skönt å prata av sig lite måste jag säga! Och jag är pepp på helg :) Just nu, så måste jag nog ge pojkarna lite glass...så dom blir mer glada. Eller ja, Jack gillar iof inte glass så han får nog en yoghurt eller nått. Sen är det mer tv för dom, sen milkshake, sen tv igen. Fint liv dom har dom där två alltså! Och nu kom Bob in på mitt rum och hårar också...näe. Dags å bege sig neråt en våning igen. Power rangers med grabbarna är det som gäller. Och om nån timme så blir det lite svullo kväll med Linda - vilket jag tycker låter suveränt!

Over and out/

Hello you

klockan är nu 07.23 här och jag sitter i sängen och halvsover. Pojkarna sitter i en annan säng och tittar på tv. Dom verkar vara på bra humör iaf :)

Snart så ska jag kanske röra på mig och göra några knop genom att få pojkarna att äta frukost och klä på sig...förhoppningsvis innan klockan slagit 9. Det vore nämligen en bedrift nu när dom har lov. Haha. Menmen, önska mig lycka till!

RSS 2.0