Butterkist

Har egentligen en miljon foton och filmer som jag skulle kunna lägga ut här på bloggen.
Men eftersom jag är för lat för att lägga över saker från kamera/telefon till dator så blir det inget sådant idag...

det får helt enkelt bli en bildbom här någon dag....typ imorgon eller så.
Bra va?

across the road

sitter hemma hos grannen och skriver för tillfället.

Har varit iväg och shoppat hela dagen, och ja det blev en hel del nya saker till garderoben.
Bilder och kanske en video kommer senare ;)

Nu är prio ett att börja laga mat... om Elin vill slita sig från sitt rum snart vill säga ;)

Friends

ska jag? borde jag? vad gör jag? jag vet inte.

Är trötter idag. Men så är det väl alltid speciellt på fredagar.
Har stått och strykt i ungefär två timmar nu, men nu är det äntligen klart!
Sjukt gött.

Väntar på att Elin ska komma över så vi kan glo på lite film.
Är finalen på Celebrity Big Brother också, vilket jag måste följa med spänning. Höhö, känner mig lite nördig faktiskt.

Får se vad som händer imorgon då. Ska på stan iaf. Sedan skulle jag laga mat med Elin och njuta av lite KÖTT för en gångs skull. En fet jäkla biff...typ. Men nu kanske jag måste vara barnvakt iaf :/ får se hur det går...

What the?

Vad händer här på blogg.se egentligen?
Ser ju skit konstigt ut när man loggar in, och inget funkar som det ska :S
Aja, hoppas det löser sig snart.

Idag har jag fasen gjort mycket måste jag säga. Stressade som tusan.
Fick lov att gå upp kvart över 6, vilket kändes otroligt drygt. Sov dåligt i natt och kunde inte somna om efter att man vaknat en gång liksom. Skit drygt. Men ungarna var gaaaanska okej idag iaf. Förutom att jag fick lov att göra ungarnas lunch imorse eftersom att John glömt det....och...

...tills Jack fick något jävla utbrott vid skolan. Jag hade precis lämnat Lewis när jag hör att någon unge storgråter. Självklart är det Jack. Elin stackarn står och försöker förstå vad som är fel, utan resultat. Jag blir grinig eftersom jag vet att det bara är en liten skitsak han ginar för. Så jag fixar det snabbt och skickar in honom till skolan.

Sedan gick jag hem och försökte sova lite till. Gick faktiskt bra..i en timme. Då blev man väckt av fönsterputsaren. Så det var bara att gå upp och slänga sig i duschen och börja damma lite i huset. Proppade tvättmaskinen full, satte igång diskmaskinen osv. Sedan var det dags för familje grejset idag igen. Alltså "kursen" jag går där man får lära sig om hur man ska lära ut till barn ungefär. Idag fick vi lov att göra stavningstest. Det gick faktiskt bra för min del! Bättre än för många andra haha, som faktiskt har engelska som modersmål! Helt galet.

Jag hade även tur med att Lewis skulle hem till en kompis idag, så jag gick själv hem med Jack. Som för en gångs skull har varit väldigt lugn och fin. Vilket gjorde att jag kunde få en massa andra saker ur vägen också (Y)

Ursäkta för ett långt och tråkigt inlägg, men ibland så är dt mycket som hänt på en dag ;) Och jag skriver ju ändå om livet som au pair. Och så här är vissa dagar helt enkelt.

What to choose?

Glor på CBB samtidigt som jag försöker välja vilken film jag ska se ikväll. Den jag inte ser ska jag se på med Elin imorgon. Har The Imaginarium Of Dr Parnasus eller Sherlock Holmes att välja på. Det är ett svårt beslut. Blir nog bra vilket som...

Haha. Dom tror/trodde i England att svenskar har små snoppar eftersom det alltid är kallt där. Meeen, så har det gått fina rykten om Basshunter och hans omtalade sexbilder så nu har dom kommit på att så kanske inte var fallet. Hm... upp till bevis säger jag! Och vad är egentligen stort? haha

So what's happening?

Seg dag.
Meeen det har varit rätt skönt ändå.
Har gjort lite småsaker under dagen bara.
Fick lov att ta hand om pojkarna på morgonen. Men John har varit hemma så han har haft dom nu på eftermiddagen. Grymt skönt!
Är sugen på att se på film. Och måste träna egentligen också....fasen.

Imorgon är det kursdags igen. Får se hur det går.

Hoop hoop

Ser en naken Alex Reid som blir sprayad med fake-tan av Basshunter.
Mina ögon blöder! Ungefär så trevlig är det. Eller ja, jag skrattar faktiskt lite grann.... för lite kul är det.

Programmen här borta är rätt annorlunda från hemma måste jag säga. Dom är kul på ett smaklöst sätt. Om jag nu ska låta viktig ^^ Men jag måste faktiskt säga att jag hellre glor på CBB än på PS (paradise hotel) som allav erkar vara låsta framför där hemma. Helt galet.

Hm, nu längtar jag faktiskt lite tills jag kommer hem. Blir till att övningsköra och gå ut och skaka rumpa denna vända som kommer.

Och för den som undrar. Nej jag har inte körkort, jag behöver inte det här borta. Men jag vet att det kommer blir nödvändigt senare, så jag tänker ta det så fort jag kommer hem härifrån. Nu jävlar. Nu ska det bli av. (dvs senare i år....ska vi säga september eller så?)

Mhm...

Är lite smått trött på ungarna idag. Usch.
Jack har varit riktigt jävlig. Inte lyssnat alls!
Det är i sådana lägen man får lov att tyst räkna till tio så att man inte gör något förhastat.
Typ som att putta ungjävlen (ja, ni hör ju frustrationen) framför en buss.
Men nu ska jag snart slänga dem i säng. För nu är jag trött på dem, haha.

Something like that

Haha, ibland kan jag bara skratta åt hur jag egentligen ser ut.
Det är som Elin säger, jag kan se helt olika ut på bild! Dvs att jag mestadels inte ser ut som jag. Hur det nu går till vette tusan...


Bilderna är tagna med några timmars mellanrum med samma kamera. Haha, jag har ganska kul åt dem måste jag säga!

Egoboy


Egoboy - Stuck on you

Kan ju lika gräna göra lite reklam för denna låten. Becca och Martina är med i videon (och även att par andra töser från den forna HV klassen)! Riktigt skön låt :) Blev att lyssna på den ett x-antal gånger i helgen.

Lite blandade bilder här nu också...


Jag och Elin i bussen

Martina och Allard

Me and Matilda. På Beccas bar.

mums.

Stuck on you

Ännu en helg i London är över. Ännu en helg i England har gått. Veckorna går så otroligt fort! Kommer snart hem besök. Kommer hem permanent om ett halvår. Det är galet!

Igår så gick jag och Elin upp tiiiidigt tiiidigt för att hinna med bussen till Peterborough. Handlade på oss frukost på Tesco's och mös sedan helva bussresan ner till London. Det spelades musik, filmades osv. Framme i London var det bara att ta sig från Victoria till Oxford circus för att träffa Allardskan. Självklart var bussen för första gången någonsin för tidig! Så vi fick lov att vänta...

Blev sedan en tur upp och ned för Oxford street med besök på HMV, Primark, H&M och New Look. Och så starbuck's förstås. Handlade på mig en kavaj, hatt, spetsleggings och ett par brillor. Vi träffade Martina en sväng och sedan Becca som sedan behövde dra till jobbet.

Kvällen/natten tillbringades borta i Newington Green där Martina och Becca har lägenhet. Vi drog till Beccas jobb i Chinatown och satt där och åt mat, drack lite öl (jag och martina iaf) och dansade. Drog sedan vidare utan att bestämma vart. Vilket slutade med att vi (jag, matilda och Elin) sprang genom Chinatown/Soho till Leicester Square och sedan till Picadilly och sedan tillbaka (stannade två gånger på burger king) innan vi tog oss upp på Tottenham Court Road bort till Holborn där vi fick lov att vända för att Bussen helt enkelt inte gick som den ska på grund av ombyggnationer. Vi fick helt enkelt ta en annan buss och sedan byta till en annan innan vi äntligen kom fram. Runt 4 tiden så slumrade man till innan man sedan blev väckt igen gång på gång.

Men det var värt det ;) Grymt kul helg! Kan lova att jag är slut idag dock.

Bilder får komma sedan.

Knowledge

Idag har det varit lite speciellt.
Lucy jobbade hemifrån ett par timmar, så hon tog barnen till skolan imorse, vilket för mig betydde att jag inte behövde klä på mig och gå med dem helt enkelt. Grymt skönt. Gick och la mig i sängen igen och sov lite till.

Efter att man sakta men säkert vaknat till så blev det duschdags (en mycket behövlig sådan) och sedan dags för strykning. Det är nu det där speciellt kommer.
Strax efter strykningen så fick jag åka till barnens skola. Jag har nämligen börjat en slags "kurs" där. Den går ut på att jag ska få lära mig hur barnen lär sig saker osv samt att vi kommer gå igenom engelska i stort. Vilket känns lite kul, haha.

Det är egentligen en föräldra grupp (bara mammor där), så jag är yngst med minst 10 år från de andra. Men det gick bra :) Kul var det också! Även om det var en mamma som frågade om jag var Lewis mamma ^o) öh, nej. Läraren (Margaret) verkar gilla mig iaf, fast det kanske kan bero på att hon kanske också tror att jag är en ung mamma? Äsch jag vet inte. Får förklara lite fint för alla nästa gång att jag är au pair...

Dreaming


Spendera Jul och Nyår 2010 här? Ja, varför inte. Det skulle sitta fint (Y)

Star wars

WTF? Upptäckte precis till min förvåning att jag har Yoda på mitt rum. Hur kom den dit? :O
He's always watching!


(för den som undrar, ja det är ett béarnaissås paket i bakgrunden)(varför det står där kan jag dock inte svara på)

Vid närmare eftertanke så kom jag på att det är Lewis som ställt honom där. Han tyckte att jag behövde Yoda eftersom han "har svar på allt". Rätt smart fyraåring det där. Lewis alltså, inte Yoda.

Waiting for the weekend

Bussbiljetter fixade så nu blir det kära London i helgen!
Känner att det gått allt för lång tid sen sist.
Nu hoppas vi bara att vi har turen på vår sida så att boendet löser sig (det gör det i vilket fall, men gratis är gott!). Shopping är även det en hög prio, samt att skaka lite rumpa.

Lördag får gärna komma snabbare.
Lika så får Februari.

All theese things that I've done


Nu när jag tänker efter så kanske inte 2009 var helt värdelöst...


Sleep Talkin' Man

Såg här om dagen på "this morning" på tv och såg då ett par som berättade om mannens konstiga nattliga samtal. Frun startade en blogg där hon skrev ner allt han sade under en kväll.

http://sleeptalkinman.blogspot.com/ <--- bloggen

Här är några exempel på vad han har sagt i sömnen:

"Cake. Mmmmm. I want one more piece. Just One. More. Fucking. Piece."

"I am awe-some. Deal with it fucker!"

"Shhhhhhhhh. shhhhhhhhh. I'm telling you: your voice, my ears. A bad combination."

"Wait... wait... I know what it feels like to be like you: Shit."

Då är frågan....är man schizofren när man pratar i sömnen?
Har detta i åtanke då min syster brukar prata i sömnen. Höhö

Come on


Bild från i söndags när jag och Elin testade chokladmask. Luktade gott men såg ut som skit.


Rosévin i lördags som smakade...saft? Knas. Gott var det iaf.

That's the way

Sjukt dålig uppdatering idag (inte blivit av alls), men jag har helt enkelt itne varit på humör för att skriva något. Men har iaf börjat fundera på att göra lite videobloggar, trevlig som jag är att titta och höra på ^^ hrm. Haha.

Sitter här med muskelryckningar i armen och väntar på att Elin ska komma över så vi kan kika lite på film. Ska få henne att kika på Jenneifer's Body (ja, jag har sett den innan men ändå).

Jag hoppas på att helgen blir grymt bra! London blir det i vilket fall som helst, vilket har varit saknat! Samma sak med Matilda. blir trevligt att se dig igen tjejen!

Har börjat göra upp planer med Tove inför när jag kommer hem igen vilket uppskattas mycket väl! Kanske hinner jag med någon Tax-free innan jag åker hem? Undrar om dom har öppet 6 på morgonen... vi får se. Pepp är jag i vilket fall som helst!

Today's shopping


Dagens Look. (Jag orkade inte använda systemkameran. Mobilen är smidigare)
Skjortklänning från Primark
Armband från River Island
Bälte från 80-talet
Klocka från New Look


Dagnes inköp 1
Klänning från Miss Selfridge rea 15£ tidigare 60£


Dagens inköp 2
3/4-ärmad tröja från Top Shop rea 7£ tidigare 16£

Köpte även rosetter till håret, ansiktsrengöring och ansiktsmasker som jag och Elin ska använda oss av ikväll :)

 


Saturday night

Till min förvåning ska det drickas vin ikväll (okej, jag är inte förvånad alls) vilket gör att kvällen genast blev lite roligare ;) Elin och Michelle kommer över, vilket låter helt okej (Y)

Dags att fixa håret. Jag ser ut som en risbuske för tillfället. Bokstavligt talat.

Woops

Herre gud. Huset fullkomligt kryllar av ungar! Det är säkert en miljon av dem!!
Eller ja, dom är fem stycken. Men dom låter som dom är betydligt fler.

Jag menar....är det inte helgen som är till för att öh...koppla av?

Replay

Youtube converter är en rätt bra grej. Tänkte bara säga det...


Sov för jäkla länge idag, för att vara jag. Till 1 om jag inte missminner mig.
Jag tror jag lär ringa min mor och far idag för att förvarna dom om hur det blir när jag kommer hem.
Ja, så får det nog bli.

you are...

Nu har äntligen Elin hittat hit!
Var otroligt kul att äntligen få träffa henne :)
Och precis som hon sa, så känns det som vi känt varandra sedan länge.
Konstigt hur det kan klicka så ibland!

Dagen har varit ovanligt skön ändå, trots fyra ungar under eftermiddagen.
Kvällen varvades ner med Celebrity Big Brother som har utröstning idag, vilket jag ska kika in lite senare.
Ska bli spännande och se vilka som åker ut. Hoppas på Katia så Jonas (Basshunter) slipper skämma ut sig så jälva mycket. Jag skäms ÅT honom.

Imorgon ska jag sova så länge jag kan, och så ska jag hoppas på bra väder. Då kanske man kan ta med Elin på en promenad och visa henne Crowland! Jag tycker det låter som en finfin idé.

London nästa helg? Vi får se ;)

Wohoo

Ingen kunde vara gladre än mig att den här veckan är över.
Det har varit rätt påfrestande faktiskt. Jag menar, att ha hand om 4 ungar medh elt olika personligheter tar faktiskt mer på krafterna än jag trodde. Speciellt om dom är trötta, puh!

Men som tur är så är det sista dagen idag eftersom Elin kommer till grannarna ikväll.
Det känns bra, för nu kanske man kan börja göra något på kvällar och helger igen istället för att bara sitta här. Hoppas jag får pengarna av Michelle ikväll nu också... shopping på söndag låter som en bra idé ;)

one, two, three

Har sovit halva dagen känns det som, vilket iof har varit ganska skönt.
Och av någon anledning har jag typ hunnit göra sjukt mycket saker i huset idag ändå, vilket gör att jag bara har strykning imorgon! Sweet.

Imrogon kommer nya svenskan in till grannen. Så får hoppas hon kommer trivas ;) höhö.

Lucy har sagt att hon ska ta mig till ett köpcentrum på söndag, ett jag inte varit till förut vill säga. Det ska bli intressant! Det var ju ett tag sedan jag shoppade...


Miss you guys!

Lär åka ner och hälsa på Matilda snart. Nästa helg kanske?
Tove, Malin och Carro lär jag ju träffa på när jag är hemma i Febuari iaf.
På tal om annat, helt sjukt att den här bilden är tagen för bara ett år sedan! Har vi ändrats lite sedan dess? Ja, det tror jag nog.

 


The Escapologist


Förlåt att det blir lite mycket youtube och musik idag. Men ibland är det sånna dagar! Och jag menar... en del av Sugarplum Fairy + Erik Hassle kan ju inte gå fel. Speciellt inte live, nere i tunnelbanan. Åh, svenska grabbar...ni kan ju ibland! haha

Starstrukk

'Cause I just set them up,
Just set them up,
Just set them up to knock them down,
'Cause I just set them up,
Just set them up,
Just set them up to knock them down

I think I should know how to make love to something innocent without
leaving my fingerprints out,
Now,
L-o-v-e's just another word I never learned to pronounce,
How do I say I'm sorry 'cause the word is just never gonna come out,
Now,
L-o-v-e's just another word I never learned to pronounce



Måste säga att det är en förbannat bra låt. 3OH!3 ft. Katy Perry, finns i inlägget nedan.

Tune it up

Lite musik tips härifrån England!


Lily Allen - Who'd have known

Chipmunk - Look for me

Ke$ha - Tik tok

Alicia Keys - Doesn't mean anything

Iyaz - Replay

3OH!O ft. Katy Perry - Starstrukk

Sidney Samson ft. Wizard Sleeve - Riverside (Let's go!)

Sedan är ju Paolo Nutini alltid något att rekommendera också (Y)

Oh shit

Känner mig lite smått handikappad när jag inte har någon att umgås med här på dagarna!
Linda, jag saknar att ha dig där tvärs över vägen...
Turligt nog kommer Elin på fredag, då ska det bli andra bullar!

Lär åka ner och träffa allardskan snart också. Och hälsa på Becca i hennes nya lägenhet. Mycket som ska göras! Det här blir finfint!!!

Flygbiljetter bokade för Februari nu också :)

Hurtful

Nämen, vilken har inte letat sig in på engelska radion om inte rödhåriga lilla Erik Hassle!

Kan slå vad om att Dave och John kommer springa runt och säga att han är engelsk för det. Dom gjorde det med Agnes här om dagen... eftersom inte "Agnes" låter svenskt. Öh, det är ju inte så konstigt när dom uttalar det aGnes. Neeards ^^

Men nog om det, idag fick jag sovmorgon som togs emot med öppna armar! Fy fasen vad skönt det var att få sova lite. Iof skulle jag kunna sova hela dagen, men så kul ska vi inte ha det. Så nu är det hopp in i duschen som gäller samt att kanske stryka lite. Kanske jävlas lite med John för att han måste dammsuga också? Vem vet, mycket möjligt är det iaf ;)

Shopping-special

Eftersom folk har undrat (däribland jag själv) vad jag har köpt hittills i england så kom jag på den brilljanta idéen att fota alltihop! Så enjoy, my new wardrobe! (and shoe collection)


Bild 1: Pyjamas + mys tofflor Bild 2: Tröja + 3 t-shirtar Bild 3: Dragkedjströja + 3 par leggins Bild 4: Stickad långkofta, myströja och skjortkläning Bild 5: 6 par klänningar Bild 6: Två jackor + Linne och mössa



Bättre bild på klänningarna


And my lovely shoes! <3
Ska bli intressant att se hur många jag kommer komma hem med ^^

Jag menar...11 inhandlade par på fem månader är ju inte dåligt.


Som sagt

Varför ta sig tid till någon som ändå inte bryr sig?

- skyll dig själv

Awesome!

Dagen har gått åt till att simma, skriva mejl, äta världens middag och sedan spela kort och dricka ne massa champagne och vin. Jag gillar söndagarna här borta! Haha

Nej men seriöst, gick upp vid 10-tiden och åt frukost med familjen. Lewis tryckte i sig 6 croissonter (vad fan heter det? Franskt grejs iaf) med nutella, well done för en fyraåring om man säger så! haha.
Sedan bar det av till badhuset. Det ligget i Eye. Har ett feting gym, och verkar vara väldigt exklusivt! Men det var nice att röra lite på sig måste jag säga!

Sedan har eftermiddagen gått åt till att äta en sunday roast med Penny och Dave, samt att Dave's barn James och Annalise var här. Det har gått runt snuskiga skämt, champagne, mer skämt och vin (öl för grabbarna grus) hela kvällen. Samt att vi har spelat "Shithead" vilket är ungefär likadant som "vändtia", så jag måste säga att det gick väldigt bra ;) hihi.

Så nu känner man sig smått berusad, vilket gör att jag tänker på engelska och skriver på svengelska och lär ändra hela tiden. Haha!

Hm, eftersom jag nu fått reda på att folk som vill bli au pairer läser denna blogg också ;) (eller ja, åtminstone vill bli min efterträdare) så lär jag ju skriva ut att om ni någon gång kommer till England för att jobba som Au Pair så lär ni bereda er på mycket alkohol. För seriöst, det dricks kopiöst med vin här borta! De första veckorna jag var här (eftersom det var sommar) så dracks det MINST ett glas vin per kväll (eller dylikt) i två veckors tid. Så det är lika bra att börja vänja sig!

Det får räcka för idag. Tror jag, man vet ju aldrig. Hörs sedan!!

G'natt

Aww


I miss you honey...

Och ja, visst kan jag bjuda på mig själv när jag vill

 

Mer om CBB...
Och som jag nu förutspått så börjar Basshunter strula runt med Katia i BB-huset. Att hon har pojkvän hindrar dem inte. Jag skäms nästan när jag glor på tv och ser att det är svensken som gör bort sig heeela tiden. Varför är det så?

Btw, till en kommentar av signaturen B tidigare idag så får jag väl säga tack! Vem du nu än är.


Nu ska jag sova så jag kan komma upp i skaplig tid imorgon då det är dags och följa med och simma. Det ska bli intressant! Har aldrig varit i ett Engelskt badhus förut.


Wish me luck!
Gammal bild, men ändå.


irriterande

Är ni sådana som spyr galla över folk när dom gör saker som ni tidigare dissat, tillsammans?
Och mår lite illa när ni ser vissa personer umgås som inte alls borde umgås egentligen?

Det gör jag. Speciellt nu. Speciellt nu när jag inte kan kontrollera någonting eftersom jag befinner mig ett par hundra mil hemifrån. Jag skulle vilja ta en lång välbehövlig fika med Tove och bara snacka en massa skit. Ja, fy fan vad bra det skulle kännas. Få ur sig lite frustration och agressioner, för nu jävlar!

När jag kommer hem en sväng i februari ska jag köra järnet, det behöver jag. Och Tove, jag hoppas du ställer upp på den där fikan.

Jag antar att min irritation och frustration inte har gått förbi obemärkt ^^

"She's nothing like a girl you've ever seen before..."

photo

Om ni någongång funderat över hur det skulle se ut om ni blivit "tatuerad" av en 6-åring så är detta resultatet. Väldigt vackert!


Måste säga att jag er ganska trött och sliten ut idag av någon anledning.
Ser även ut som at jag är ca 13 år. Hm.

Dagens Outfit:
Linne - Gina
Kofta - H&M
Leggings - JC
Knästrumpor - H&M
Armband - River Island
Halsband - H&M

 


CBB

Celibrity Big Brother är helt klart mitt nya favorit program!
Hahahahahaha fy fan jag döööör!
Basshunter, Sisqo och Alex Reid i Borat badbrallor/string = roligaste ikväll
Hahaha xD

Exhausted

Så trött som jag är nu har jag inte varit på mycket, mycket länge.
Det tär på krafterna att ta hand om fyra barn på eftermiddagarna, göra hushållssysslor på förmiddagarna och bli väckt klockan 5 två mornar i rad av skrikande ungar. Att jag somnar sent varje kväll gör ju inte saken bättre precis.

Typ såhär snygg var jag idag när jag färgade håret förresten. Och nej, jag är inte naken i köket (även om det nu ser så ut).

Färgen blev för övrigt sedan efter ursköljning gyllen/honungsblond. Meeen, det byter väl snart tillbaka till det vanliga ultra blonda hårsvallet igen av sig själv. Det är fasen nått fel på mitt hår. Ska nog testa och färga det brunt, bara för att se om det håller.


Promise

Bara för att jag verkligen inte vill att det ska snöa inatt/imorgon bitti så kommer det antagligen ösa ner bara för det. Vilket i sin tur att det här skitlandet stänger sina skolor så jag tvingas vara hemma hela dagen med fyra ungar. Inte okej!

Därför hoppas vi att vädret är mig nådigt och gör tvärt emot vad jag tror.

för.jag.orkar.inte.

Why is it like that

Har inte haft en sån där jättebra blogg dag idag.
Det är inte det att jag inte velat skriva, det är bara det att jag inte har haft tid.
Eller helt enkelt något tillräckligt intressant att skriva.

Förresten så berättade Basshunter idag på CBB (Celebrity Big Brother) om de svåra onaniproblem han hade när "han var ung" dvs ca 6-7 år sedan. Han har (enligt egen utsago) ett rekord på att spela fickpingis 25ggr på en dag. Imponerande! Han berättade även att han lider av tourettes-syndrom sedan barnsben.
Det är så trevligt när normala svenskar får uttrycka sig själva i media!
Eller kanske alla svenska killar är så? Hm.

De andra deltagarna i huset tycker även att Katia (hon kommer från Kazakstan) ser ut som en svensk eftersom hon har blondt hår och blå ögon, och hon fiser högt offentligt.
Jag känner att vi (svenska folket) verkligen når ut till resten av världen på ett bra sätt!
Eller så är det enkelt att det är precis så vi är?

This is it

Just nu önskar jag bara att tiden kunde gå liiite långsammare så jag inte behöver dra på mig jackan och gå utomhus. Det blåser något så förbannat! Menmen, det blir väl bara att tvinga sig själv att dra ut i blåsten om en halvtimme. Brr.

Känner på mig att ungarna kommer vara förjävliga idag också. Den som lever får se.

Faux

Gud, hungrar ihjäl snart. Så jag lär väl gå ner och slava lite framför spisen.
Har hört att det är -30 grader hemma! Helt sjukt. Här är det max -2 haha.

Sedan blir det nog att hjälpa Lucy med att ordna upp en profil på Au Pair world senare ikväll också. Så om det är någon som är sugen på att bli au pair i sommar någongång kan ju höra av sig till mig här på bloggen!


Softness



Myser ner mig i Lindas tröja som hon så fint skänkte till mig!
Cambilderna blev liksom bara en bieffekt av det hela.

Let it snow, let is snow, let it snow

Har snöat hela natten i hela landet utom just i Peterborough verkar det som.
De flesta flygplatserna är stängda och de få som har öppet får antingen ställa in en massa flyg eller bli grovt försenade. Folk har inte sett något liknande förut. Med detta menas det att de aldrig har sett ca 3dm snö komma ner på backen och stanna där. Så det är kaos!

Så ni som tänkt flyga till tex London idag, kolla upp hemsidan för ert flygbolag för att se om ert flyg blir försenat eller ej.

Vilken nyhetsspridare jag är. Mohahaha

Did you know that...

Tydligen så låter det mycket mer när man fiser om man har vaxat rumpan.
Det hade jag ingen aning om!
Men jag antar att Basshunter kan sina saker. Väldigt fint på tv att höra att han vaxar allt!

Tänkte bara säga det liksom.

Bubble


Hej, jag kan se ut som en fisk. Kan ni?

Eftermiddagen gick över förväntan. Pojkarna lekte snällt på övervåningen och jag lekte tatuerar studio med Chloe. Så jag fick en vacker tatuering från fingerspetsarna upp till armbågen!

Ja, inte bokstavligt talat nu men ändå. Även om hon ville att jag skulle låtsas att jag var i stora smärtor på grund av "nålen" (vilket i detta fall var ungefär 100 olika färgpennor).

Ugly Betty


Med tanke på bilden så kanske jag borde ta en dusch och klä på mig riktiga kläder.
Fy fan, jag kan verkligen vara seriöst ful när jag vill! haha

And the winner is...

Tänkte att jag lika gärna kunde ta en liten tupplur under den tiden jag inte har några barn idag eftersom eftermiddagen antagligen kommer att blir ansträngande. Den lilla tuppluren blev ca 2 timmar. Grymt skönt! Känner mig för en gångs skull lite utvilad faktiskt.

Vaknade dock inte till väckarklockan utan av att mamma ringde!
Tyckte att det var lite fel signal på telefonen. Haha.
Självklart ringde hon frst och främst för att fråga varför internet där hemma inte funkar (vilket kanske kan vara liiiiite svårt för mig att veta här borta i England liksom?). Får väl hoppas att det löser sig.
Ska kolla om man kan boka flyg hem imorgon också så att man har det avklarat.

Massa babbel nu, meeeeen ha en trevlig dag! haha

.

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1027971/swediebloggse?claim=jpa8256p6kf">Följ min blogg med bloglovin</a>

(bry er inte om detta inlägg)

Kids next door

Finally! Michelle (grannen) har precis (med lite hjälp fårn mig och Lucy) bestämt sig för en au pair!
Jag kommer inte längre vara ensam efter att tyskan lämnat oss efter endast 3 dagars vistelse. (what's up liksom?) Den nya tjejen blir en Svensk tjej det med ;) Eftersom vi (jag och Linda) har varit så bra.
Förhoppningsvis blir det nice.

Btw. Basshunter hänger runt mycket med Lady Soveridge (tjej rapparn från england) samt (Katia nånting som dejtat gubben från Rolling Stones) nu i Big brother, detta kommer följas noga. Nörd som jag är!

Vi får ser hur allt går helt enkelt.

Over and out.

Breathing

Efter att ha tryckt i sig köttbullar/biffar, klyftpotatis, morötter i ung och bea-sås kan man inte vara annar än lycklig!

Att Lucy gillade det hela var ett stort plus också, vilket betyder att vi kommer att äta det igen ;) hahaha.

Snart kommer Michelle över och vi ska diskutera lite om möjliga Au Pairer till henne. Kommer bli lite jobbigt annars. Jag menar....jag kan ju inte vara esam au pair på två familjer?

Aja, hur som haver så ser vi hur det går.

Cloudy with a chance of meatballs

(Bild från Google)

Filmen får 4 av 5 toaster (Y) Kanonkul!

Kikade på denna film igår och jag måste säga att den vår långt över förväntan! Vilket var otroligt kul. Jag menar, jag började skratta redan i förtexterna! Vilket inte brukar hända i första taget. Iof är min humor lite annorlunda också, men ändå. Filmen är kul, med skämt inbäddade lite här och var, lite annorlunda med udda figurer osv och väldigt välgjord faktiskt. Helt klart sevärd!


Sleepless

Seriöst...har sovit ungefär max 5 timmar inatt.
Det betyder inte bra för mig.
Så nu sitter jag här med huvudvärk och ungar som skriker mer än vanligt (eller så känns det bara så just nu?).

Måste fasen gå och lägga mig tidigt ikväll, annars kommer jag ju avlida!
Gick upp kvart över 6 imorse och var pigg, fast ändå jätte trött i kroppen.
Tänkte att jag ska sova lite till iaf. Det dröjde TRE timmar innan jag somnade, och då bara för en halvtimme.

Usch. Tur att ungarna börjar skolan imorgon. Mindre tur att jag ska ha dubbelt så många barn på eftermiddagen.

Damn, not again

Känner att jag har vänt lite för mycket på dygnet.
Får försöka ordna upp det imorgon när jag måste upp vid kvart över 6.
Är fortfarande inte trött för tillfället, så jag, kreativ som jag är, ska glo på film.
Och inte vilken film som helst, utan "Cloudy with a chance of meatballs".
Vi får se sedan om jag anser den vara godkänd eller ej.

Såg förresten Jennifers Body igår och jag höll på att avlida ett par gånger. Jag menar....det är inte rätt att se en sån film själv och ha skärmen ungefär 3dm från ansiktet. Meen, Megan Fox var snygg som vanligt och Amanda Seyfried såg mer ut som en tönt än jag någonsin sett henne förr. Sevärd? Hm, ja faktiskt. Men det kanske beror på att jag gillar Adam Brody, även om han är en "bad guy" i filmen. Jag kan gärna ta honom i alla fall^^

Godnatt

Basshunter i Celebrity Big Brother!

Satt precis nere i soffan med Lucy och tittade på Celebrity Big Brother UK som hade sin säsongspremiär idag.

Detta är sista gången serien kommer att produceras i England så antagligen kommer hysterin bli stor över programet.


Några av deltagarna är följande:
  • Sthephen Baldwin, en av Baldwin bröderna från Hollywood. (man känner nog mest igen hans äldre bror, Alec)
  • Heidi Fleiss, en känd prostituerad som blev gripen i L.A för ett par år sedan.
  • Alex Reid som för tillfället dejtar Katie Price aka Jordan
  • Vinnie Jones, en av mina favoriter! Kan ses i bla Eurotrip (en av mina favorit filmer)

Och sedan, till min förvåning....ja, jag höll nästan på att ramla ur soffan, så förvånad blev jag....så kommer Jonas "Basshunter" Altberg och ska delta :O

(bild från revealmusic.com)

Jag är inte direkt något "Basshunter"-fan men jag måste säga att han såg otroligt bra ut i smoking.
Och han är lätt den snyggaste i huset, bland både män och kvinnor, konstigt nog.

 

Så vad tror ni, kommer "Basshunter", the Swede klara sig bra i "the house of hell"?


Läs artikel här!


Come dine with me

Blev bjuden på middag tvärs över gatan hos grannarna idag.
Det var riktigt trevligt faktiskt. Glodde på fotboll (Westham U - Arsenal) vilket var rätt kul, var ett tag sedan nu. Dave och Penny var lika trevliga som vanligt. Pojkarna var osociala och spelade DS, vilket var skönt! Haha.

Middagen bestod av "Roast Dinner" vilket för en gångs skull var otroligt gott! Och så trevlig efterätt av någon slags bakelser som innehöll grädda och hade en yta täckt av choklad (Y)

Och eftersom min kamera legat på laddning idag kände jag att det var dags att använda camen. Jag menar... nån gång måste man väl använda den?


Strike a pose! Förbannat vad tjusigt.
Outfit:
Grått linne från Gina
Vit bolero (?) från DAY by Birger et Mikkelsen (tydligen fancy märke?)
Glansleggings från Primark
Armband från River Island

Jag är lite fyrkantig, jag vet.

Jealous? me?

Idag bär Linda av till Bali, och jag ligger här i England (det är visserligen soligt, men hallå - vart är värmen?) och är seg som jag vet inte vad.

Men jag är inte avundsjuk! Inte alls!

(bild från google)

Vem vill åka dit när man kan ligga i sängen här liksom? ^^

Motion picture

...and her name is Half-face. På riktigt.


Madde får skylla sig själv som tar bilder med min kamera som hon inte tar bort därifrån^^


Hade grymt kul på nyår förresten! Det här är typ snyggaste bilden på mig från den kvällen.


Och en bild på mig tagen för ett år sedan. Eller ja, den är tagen i Februari men ändå.
Måste ju säga att håret blivit längre iaf.

Stripes

Ibland kan jag nästan lura mig själv att jag inte saknar det där...

Lär sluta ljuga för mig själv. Annars kommer jag alltid vara fast.

Tekoppen håller på att kallna här brevid nu och egentligen borde jag kanske göra något åt saken, men nej. Den får stå kvar. Drömmer mig bort lite och ler åt livet

Rebellen

Kände mig lite rebellisk och gjorde iordning den sista biten av falukorven och åt med snabbmakaroner. Åh, herre gud vad gott det var med svensk mat! Så sjukt underskattat.

Är lite seg idag måste jag säga. Men hur som haver så lever jag åtminstonde.

Jobb på lördagar är inte allt för medryckande.

2010

Året började fint med sång i vardagsrummet mitt i natten och engelsmännen lovordade sedan falukorven när vi nu under dagen hade brunch. Nice! Engelska fläskkorv, släng dig i väggen.

Svensk vs. Engelsk korv 1-0

Dagen avslutas med film. Vilket känns helt okej!
Kommer förresten hem till Sverige igen om ca 6 veckor - looooovely!!!

RSS 2.0