4ever

Hejhopp gummisnopp.

Vi ligger här och är halvdöda (jag och matilda alltså) medans tiden bara går.
Ja, vädret är inste särsklit upplyftande det heller om ni vill veta. Matilda mår fortfarande inteb ra och nu ligger vi båda här med huvudvärk, den ena med värre än den andra, och lyssnar på musik (Y)
Känns som att det egentligen är dags att gå ner och äta frukost. Men orken finns inte riktigt där.
Meeeeen....det är väl bara att börja röra på sig snart ändå så att det händer något.

Halloween idag, får se vad det har att bjuda på. Dryga ungar som springer runt med "bus eller godis" eller bara trevligt mysigt med läskiga kostymer? Vi får se.

How do you do

Sitter på mitt rum med Linda och Matilda. Matilda är typ sjuk, stackarn :/
Linda, hon äter mat istället. Och jag, jag sitter här.

Hoppas på att morgondagen blir bra trots allt ;)

Nya skor har inköpts idag! Redigt läckra måste jag säga.

Watch out!

Nu i helgen från Crowland, Peterborough, England, passa sig.
Det blir röj, swedish styyyyle!

like it is

det gör fasen ont när en visdomstand är påväg ut.

Fallen leaves

är så trött att jag tror jag går och dör snart. typ.

men först vankas det kinamat och gå och besöka Linda, sedan får se hur det går. om jag dör eller inte.

antagligen inte. men, vem vet egentligen? trött är jag i vilket fall...uääääuuch

You'll never be the same

Ibland är det konstigt vilka vändningar livet tar.

Om jag vetat det jag vet idag, hade jag då gjort några ändringar?
Visst ångrar man saker man gjort i livet, men...ändå inte.
Jag kan säga att jag skulle ha velat ändra på vissa saker men det är inte sant.
Jag skulle antagligen ha gjort om samma sak ändå.
Man får lära av sina misstag och försöka igen.

Och om några år kommer jag sitta igen, skulle jag ha velat ändra det där?
Nej, livet får flyta på som det gör. Tänk framåt och inte bakåt så bruakr det mesta gå bra :)

Nu ska jag ta tag i livet och gå ner och göra iordning lite mat till barnen, innan de svälter (vilket jag inte tror att de gör...tyvärr)

The ghost of you


Gårdagens stiliga outfit, när man är på väg hem från parken med barnen. Måste säga att Jack i bakgrunden har lite Terminator stil på sig där han går med sina solbrillor ;) Haha

Vaknade denna morgon av ett pipande ljud. Klockan var då 05.45. Skoj. John stod i duschen och hade glömt stänga av sitt alarm, och detta gjorde att jag vakande mycket tidigare än vad jag behövde samt att pojkarna flög upp och började rusa runt och leka och stoja. Jippie liksom. Menmen, när John åkt så gick jag och vila lite till...tills pojkarna kom och skulle visa mig en massa legofigurer de gjort, och som de behövde laga osv. Gaaah. Behöver jag nämna att jag nu har huvudvärk? Aja, det är väl som det är.

Nu är det dags för att stryka lite, damma och slå in en julklapp. Sedan är det lunchdags och sedan går vi över till Linda och stör henne. Mohaha

Dagens humör: Trött, och lite grinig över konstiga drömmar och ovarsam väckning.
Dagens outfit: Sitter fortfarande i pyjamas, så det får uppdateras senare
Dagens väder: Öh, disigt. Men det är nog rätt varmt ute.

Det får räcka så länge! :)

Columns

Finns inget bättre än att avsluta dagen med lite "How I Met Your Mother". Iof så brukar traditionen råda som så att vi ser ett avsnitt (jag och Linda alltså) när vi lämnat av barnen i skolan, men eftersom barnen har lov så får vi ändra på traditionen lite. Vilket gjorde att det nu blev Flash Forward och HIMYM på kvällen efter barnen gått tills sängs istället. Men jag klagar inte! Är dock lite segt att de bara är inne på säsong 2 på tv här fortfarande (vilket dom även visar/visade nyss hemma också) men ändå. Löööv it.

Season 2, Episode 13: "Columns"

Barney: You have been blessed with a wonderful gift.
Lily: Thank you.
Barney: I meant me

Med det säger jag godnatt ;)

Time is running out

Jag är slö idag, precis som alla andra dagar, när det gäller bloggandet.

Idag blev det en tre timmarstur i parken med barnen. Det var väldigt trevligt måste jag säga. Jag och Linda satt på en bänk och njöt av solen. Helt galet vilket väder det är här trots att det är i slutet av oktober! Gick i T-shirt ute igår utan att det var kallt, och då var inte ens solen framme... ja, ni fattar poängen.

Annars så har tiden gått åt till att rota runt i pojkarnas rum och slänga lite saker, spela lite Wii igen, laga mat till pojkarna osv. Väntar nu på att John ska komma hem så att det är matdags! Pojkarna står i duschen och leker som fiskar i vattnet. Jaop. Ska bli skönt när morgondagen är avklarad också...ledig på fredag! :D

Och jadu Linda, livet är inte lätt när det är svårt.
Vi får försöka bli en typ 2 tjej istället för en typ 1. (man måste vara insatt för att fatta)

Everything will be alright

Gårdagen var bra! Var dock trött som en gnu (varför säger man så egentligen?) och gich och la mig relativt tidigt. Har sovit så otroligt skönt! Men....huvudet är inte med på min sida så huvudvärk är med på schemat idag. Ska försöka kurera bort det har jag tänkt. Sedan blir det stor jobb med att försöka rensa och städa i pojkarnas lekrum med dem. Lycka till säger jag bara ^^ no way att det kommer gå bra. Men försöka får väl duga. Hoppas även på lite fint väder idag så man kan gå ut en sväng. Det hade varit bra. Kanske kan lura ut Linda och hennes små monster också? Vi får se hur det går...

Weeeeeeeei!

Posten kom precis.
Fick då ett paket av min kära mor innehållande Lucy's minneskort som jag glömde samt en godispåse! :D Så, nu är min vecka fullbordad. Tack mamma!

I've got it


Dagens klädsel: Mjukisbyxor, gult linne från Gina och en T-shirt, famous stars and straps
Hår: Plattat ruffs som växer alldeles för fort
Smink: Nada, au naturelle
Pose: àla Stina!
Dagens humör: På topp! Linda kommer tillbaka idag :D Matilda kommer på fredag och jag fyller år på söndag.

Utöver detta så är vädret ute inte det bästa, men det gör inget. Är ensam hemma med pojkarna som just för tillfället leker något slagsmålsliknande istället för att klä på sig som jag bad dem göra. Menmen, that's life.

Längtar nu till helgen rätt rejält måste jag säga :) Ledig på fredag, så då blir det shopping i Peterborough och hämta upp matilda sedan är det halloween på lördag! Nice.

Even if

Jag som hade tänkt att jag skulle ta tag i bloggandet idag, men icke. Blev riktigt dåligt istället :P
Pojkarnas lov började idag vilket gör att de är hemma hela dagarna, vilket resulterar i mindre tid framför datorn men det är smällar man får ta här i livet. Får lova att det kommer flyta på ordentligt nästa vecka. Måste jobba på det lite.

Idag har det blivit en massa Nintendo Wii spelande. Mariokart stod på schemat. Pojkarna hade roligt i vilket fall som helst. Tillbringade dagen i pyjamas gjorde de också. Haha :) Men det är väl så det är ibland. Något som är lite sorgligt är hur snabbt muskler oc sådant förtvinar. Jag har tränignsvärk i armarna efter wii spelande. Helt galet! Jaa, ni hör ju hur det låter. Finns mycket man måste ta tag här i livet. Vi får se hur det går.

Pusshej

X-factor

Danyl Johnson, han är grymt duktig alltså. Ett klipp från gårdagens show:

Idag är det dags för utröstning. Nice! Måste säga att detta är mycket bättre än Idol :P
Fast... jag kanske mest tycker det just nu eftersom jag fortfarande är grinig på TV4-play ;) haha.

Say this sooner

Sitter på mitt rum nu efter att precis varit till affären och handlat lite lätt med Lucy. Nere är pojkarna och deras kusin samt John och bakar. Eller ja....John bakar och de andra spelar Nintendo DS, men ändå. Idag hade jag tänkt ta mig till Peterborough men jag kom inte så långt. Gjorde iordning en lantern (heter det så?) typ en lykta alltså, tillsammans med Verity. Den blev riktigt snygg ;) lär nog ta en bild på den sedan. Förutom det har jag spelat Nintendo Wii tills jag fick träningsvärk i armarna och lirat fotboll ute på gräset. Härligt! Och utöver det har vädret varit bättre än väntat. Om man tänker på gårdagen. Det har varit mestadels soligt och varmt förutom en regnskur som bildade 3 regnbågar så låt gå för det!

Nu saknar man innebandyn rätt mycket bara...

The new thing


Ni har väl inte missat den nya Ipod Nano'n med inbyggd (video)kamera? Finns tex på apples hemsida att beställa för 1.450:- (8GB) med gratis gravyr på baksidan!

Måste säga att jag är smått sugen på att beställa en själv...
Kanske borde kolla upp vad en sådan kostar här borta :)

update: hittade även att man kan beställa den på Siba.se till webbpris för 1.288:- (8GB)!

Search for "how"?


Nog för att jag vet att man kan hitta allt på google, men det här är väl ändå att gå lite långt?

Young Soul Rebels - I Got Soul

"Remixen" på The Killers - All these things I've done är riktigt bra måste jag säga.
Den spelas flitigt på radion här borta. Enjoy!


Hysteria

Idag blir det alltså att bege sig till Springfield. Får se hur det ser ut där då :)
Kom att tänka på att jag har lagt in väldigt dåligt med bilder på sistonde mot vad jag brukar så därför kommer nu dagens outfit bild. En outfit många redan har sett förut, men vad gör det ;)


Favorit skjortan på - Primark
Leggings - Primark
Det omtalade bältet - Kommer från 80talet
Frisyr - vanligt uppsatt
Och en lätt sminkning.

Ah, de duger även om jag ser lite smått besvärad ut på bilden. Haha

This it how it feels

Vädret idag har varit helt underbart!  Hade tunn tröja på mig och en väst och höll då på att nästan löka ihjäl. Haha :) Men jag ska inte klaga, det var riktigt härligt! När jag och Linda kom till skolan så var även Lucy där, så vi fick skjuts hem med barnen. Det var nice. Sedan lekte jag med pojkarna i lekparken. En rätt härlig dag faktiskt. Inte vad jag trodde imorse när jag vaknade, inte heller var jag trodde vid 12 tiden och jag höll på att somna. Så jag kan inte säga annat än att jag är nöjd!

Nu så åker Linda om en stund också, det är lite sorgligt. Men kul för henne. En långhelg hemma skulle ju inte sitta helt fel egentligen...men ändå. Så..jag får vara ensam svenska här tills på onsdag. Men det gör inget :) Imorgon blir det shopping i Springfield och glo på X-factor, söndagen blir nog lugn med rätt mycket tv. Sedan har pojkarna lov nästa vecka...vi får se hur det går.

Ursäka för ett ganka långdraget och rätt tråkigt inlägg...men....är man au pair så är livet inte ALLTID så spännande.

Somebody told me

Är så otroligt trött just nu. Känner att denna dag skulle jag helst bara vilja ligga kvar i sängen och glo på tv eller sitta vid datan och vara överflödig. Men det kan jag naturligtvis inte göra. Eftersom jag är en "sista minuten-görare" när de gäller de flesta saker så gäller det även städning här i huset. Så idag lär jag båda damma, dammsuga och stryka. Samt hänga tvätt såfklart. Men som sagt vill inte kroppen rikgigt hänga med...eller huvudet kanske det är. Jag vet inte riktigt, har inte bestämt mig. Något är det iaf.

Är åtminstonde glad över att det är fredag och att jag får sova lite imorgon.

Yeah

Wohooo!

Kvällen är fullbordad, Saw III på tv!!

Nej nu....ska jag ge mig.

Godnatt

Battle of music

Här spelas Alexandra Burke's och Cheryl Cole's nya singlar flitigt och man säger nu att de är de två som "tävlar" om att sälja bäst i England i år. Det som är lite roligt är att de två har ett gemensamt förflutet. Förra året vann nämligen Alexandra Burke The X-factor (vilket är ungefär som idol, fast större här) och Cheryl är en av domarna där. Och faktum är att Cheryl var mentor åt Alexandra förra året då hon hade hand om tjejerna (Cheryl är för övrigt även medlem i tjejgruppen Girls Aloud och gift med fotbollsspelaren Ashley Cole).



Så, vad tycker ni...vem är bäst "mentorn" eller "eleven"?


Alexandra Burke - Bad boys

Cheryl (kass kvalité men det är som det är) Cole - Fight for this love


Nu ska jag sova, så godnatt!

Hm

Känner att jag för tillfället är sämst på att uppdatera...


Men jag känner mig rik och ska nu gå till affären med Linda och skryta lite, skratta lite fult och ta mig på magen och försöka att se ut som en stor tjock manlig miljonär.
Eller så ska jag helt enkelt bara handla lite...
Vi får se. Det kanske blir en mix?

I'm sure you do

Frukost till HIMYM och vilt dansande efteråt brukar egentligen inte höra till vardagligheterna här på Burghley close. Men det ska vi göra ändring på! Vilt dansande varje dag till uppiggande musikvideos på tv, för att inte tala om allt skratt som uppstår ;)

Nästan så jag ska visa hur det ser ut nån gång. Hihi :)

I want

Det är mycket man vill ha här i livet som man inte kan få.

Tänk vad roligt att åka stjärtlapp nu till exempel? Men nej, det går inte.
Tänk vad kul att kunna vinna en miljon och göra lite vad man vill? Men icke, turen är inte på min sida.
Tänk vad roligt det hade varit om man kunde teleportera sig själv. Då kunde jag spendera de tråkiga timmarna här borta hemma istället, och sedan komma tillbaka när det behövs. Men näe, det gick inte det heller.

Så nu ska jag göra nått som jag kan göra. Sova. Och genom det får jag något jag vill ha. Sömn.

Godnatt!

Stoppa bröst cancern!

Om du inte kan eller vill klämma själv, be en god vän göra det åt dig!


Breast Cancer Awareness Month
Det är ju så man har lust att köpa en rosa ghd plattång för den goda saken skull...men orkar man lägga ut 135£ på det? Njae...det räcker nog med att köpa rosa bandet.

Drag me to hell

(kan för övrigt avråda folk från att se filmen med det namnet, den suger)

Är så trött att jag håller på att ramla av stolen, men ändå känns det inte som något läge att gå och lägga sig en stund. Jag måste röra på mig lite egentligen. Kanske testa på roddmaskinen ordentligt? Har iaf slagit in ännu fler julklappar som Lucy fixat hem, och nu borde det faktiskt vara så gott som klart! Annars är kvinnan galen i hur mycket hon köper till folk. Annars är det inte mycket som ska fixas idag faktiskt. Hänga lite mer tvätt, plocka ur diskmaskinen, hämta upp pojkarna och umgås lite med dem och sedan fixa middag. Et voilá! En arbetsdag till avklarad.

Dagarna går verkligen fort. I helgen kommer Lucy's syster hit med sina barn. Så då blir det till att åka till Springfield (höhö) och kika runt. Ska nog försöka köpa ett par riktiga skor där..och kanske försöka köpa några julklappar. Det blir nice!

Har även kommit på att jag fyller år om ungefär 1½ vecka - awesome!

Breakfast at Linda's

Jaop. Dags å ladda batterierna med lite härlig frukost, samt se på flashforward hos grannen. Det blir nice!

Två flugor i en smäll liksom.

Choklad flingor och baguetten, here I come.

Rubrik

vissa människor gör världen mer speciell genom att bara finnas till

medan andra människor inte ens är värda att slösa sin tid på

och med det sagt säger jag Godnatt och på återseende!

Death tunnel

Dags för skräckis.
Iof har jag redan sett den, men vad gör det?
Skräckisar är så nice ändå ;)

Såg hela 4 stycken om inte fler under veckan jag var hemma.
Någon som har tips på någon bra förresten?

peppar..peppar

när man talar om trollen så kommer dom.

nu började det regna

Starting something new

Hösten är påväg och jag fick lust till förändring. Ny header och lite ändring på färgerna i bloggdesignen blev det. Mer ändringar kommer nog även inom kort :)

Jag är fortfarande jätte trött trots att jag knappt har gjort någonting alls idag. Blir nog sängen tidigt idag!
Vill även att veckan ska gå lite fortare så att det är helg snart. Även om det innebär att Linda åker hem en sväng...

Usch vad vädret är tråkigt nu. Grått och trist är det ute. Inget regn iaf....

Ska försöka komma med en lite roligare uppdatering senare. Om det går.

I'm not dead

Bloggen har varit lite död under veckan jag varit hemma i Sverige. Jag hoppas dock att ni har haft förståelse för det. Den handlar ju ändå inte om min tid i Sverige, utan tiden här i England. Men det var en skön vecka iaf. Roligt att träffa alla och sova i sin egen säng för en gångs skull. Nu är det två månader till innan jag kommer hem på besök över jul. Längtar redan ;) hihi.

Så...nu är jag alltså tillbaka i England igen och allting är sig likt. Förutom att jag är tröttare än vanligt. Kan man lida av jet-lag på en timme?

What's up?

Utgång i Falun. Ska bli spännande och se om det är likadant som det brukar ;)
Wohaaaaa

(ursäkta för dålig uppdatering, men jag orkar faktiskt inte när jag väl är hemma)

Run this town

Jag lever och frodas.
Är äntligen hemma i Svedala igen :) Efter att ha spenderat en natt hemma hos mormor och morfar är jag nu i mitt eget hus igen. Känns otroligt bra, och lite konstigt. Är hemma med familjen och våra sex katter som snart reduceras till 4. Ska äta god mat ikväll så får vi se vad som mer händer. Imorgon blir det nog att träffa tove, vilket ska bli trevligt! Sedan får vi se vad veckan mer har att bjuda på. Många överraskningar hoppas jag ;)

Andy, You're a star

Nästa blogginlägg kanske inte kommer vara från England utan från kära Svedala! Tänkte nu gå och dejta kudden eftersom jag ska upp tidigt imorgon så jag hinner med tåg och flyg och allt sådant. Känns helt galet....tiden har gått för fort. Tänk då hur snabbt veckan hemma kommer gå? Hoppas det blir kul iaf. Det kommer bli nice! Förhoppningsvis har jag packat klart och fått med mig det mesta. Var lite sorgligt att säga hejdå till Linda nyss....kommer sakna dig tjejen! Men ses om lite mer än en vecka :) Och kul att träffa dig Frida!

Nej, tack och godnatt för mig.

Hejdå Crowland och England. Hej Sverige, Västerås och sedan Falun! :)

Boten Anna

Står och styker och tittar på TMF och The Official UK top 40 när basshunter dyker upp som nummer 29 och dom säger "En av de viktigaste artisterna detta århundrade". Skojar dom?

Jag menar inte att han är dålig...eller det kanske jag menar...eller...ja....så bra är han väl inte?

I've got soul but I'm not a soldier

Klockan är nu tjugo i åtta här och det sorgliga är att jag skulle kunna gå och lägga mig nu och veta att jag kommer att sova hela natten utan problem....

On Top

Efter att ha ätit egengjord köttfärssås gjorde på Qorn (Heter det verkligen så?) som hyllades till skyarna av Lucy (vad annars?) så känner jag mig rätt nöjd med mig själv. Jag, köttätare nummer ett åt något helt vegetariskt. Tror inte det hänt alls under min livstid (vilken visserligen inte varit så lång men ni förstår vad jag menar)! Detta är nog även första gången under denna "England-era" som jag har ätit middag INNAN klockan 7. Applåder till mig som lyckades få Lucy med på det. Iof var det lite lättare när inte John är hemma, men ni förstår poängen. Imorgon är det fredag och min sista heldag i England innan jag far hem en sväng, då blir det "swedienight". Denna gång är det lite speciellt. Vi kommer vara 3 svenskor här på Burghley close istället för 2! Lindas vän Frida har kommit hit på besök. Så det ska firas med English curry och alkohol. Surprise! (Linda, bör jag nämna att Lucy tycker att vi ska ta med Frida ut och ta en drink också?)

Jag kommer vara död på tåget på lördag...

Känner även att gårdagskvällen blev rätt busig....konstigt nog mår jag grymt bra idag ändå! Heja Baccardi



Mc Donalds Rap

Hur mycket fritid har man om man kommer på något sånt här? Haha

I never told you what I do for living

Har fortfarande det där leendet på läpparna, det lämnar mig liksom inte.Det känns bra. En varm bubblande känsla (som iof kan ha något att göra med Raviolin jag äter för tillfället, men ändå), spänd förväntan, lycka, härliga känslor som bara spritter runt i kroppen. Jag kommer hem till Sverige igen om 2 dagar. 2 DAGAR! Och jag får vara hemma i en vecka, träffa mina nära och kära, vara med om det "gamla normala". Det känns galet, och kul..på samma gång. Det känns också konstigt, jag har liksom börjat vänja mig nu. England smittar av sig på en rätt fort och du faller in i det snabbt, du lär dig rytmen på en gång - utan att tröttna på den. Ändå ska det som sagt bli kul att komma tillbaka till det "gamla" om så bara för en liten stund. Vi förtjänar alla att vara lite nostalgiska ibland, på ett eller annat sätt.

Tycker inte ni?


Sundborn en dag i Januari 2009.

Music is my remedy


The Killers - All these things I've done (Galet bra låt helt enkelt)

Taio Cruz - Break your heart (som spelas ungefär hundra gånger om dagen här då den ligger etta på alla listor)

JLS - Beat again (Boyband ála England)

Dizzee Rascal & Armand Van Helden - Bonkers (Inget Party här utan Bonkers)

Kings of Leon - Sex on fire (Behöver jag ens säga något?)

All I Have


Dagens frukost avnjöts hos Linda. Cookie Chrips, ägg, mackor med ost och gurka, vatten och apelsin juice! Att vi såg på HIMYM gjorde inte precis saken sämre. Hihi.

And tjohoo monkey style!

T-shirt från Primark
Mjukisar från Umbro, Svärdsjö IF

Make me weak

Snart blir det frukost hos Linda! Trevligt. Blev lite vilt här på Burghley Close igår. En halv flaska baccardi, två svenskor och How I Met Your Mother säsong 4. Haha, galet! Men det var skoj. Var inte ens jobbigt att gå upp i morse faktiskt :) Gött de. Däremot var ungarna som djävulen själv, shit...man blev ju galen på dem! Menmen, nu är de i skolan iaf. Får se hur det går när de kommer hem. Annars idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Dammsuga kanske? Stryka lite och hänga tvätt. Ja, det är nog allt.

Hörs senare! Ciao

Rubrik

Baccardi och cola (Y)

Fy fasen...Linda....frukost och sova imorgon innan du hämtar Frida?
Nästan full like a kastrull. Och jag vill ha fredag nu!

Gotta be somebody

Buset blir att handla cola och ta en baccardi, andra gången denna vecka ;)
Fick nämligen en hel flaska nyss....samt malibu. Vilt innan jag åker hem kanske?

The Rascals

Pilemarisk och ritar tatuerings teckningar. Ungefär jag just nu. Linda vill ut på busstreck, det här kan bli en riktig fartfylld onsdagskväll!

The World ain't slowin' down

och jag kan inte sluta le :)

Fundering

Jag har funderat på att göra en tatuering...ska göra mitt stjärntecken då. Men nu har jag även börjat fundera på en till! Alltså att göra två. Tänkte då tatuera in det latinska ordspråket "Age quod agis" som jag även har med på min Header. För er som undrar vad det betyder så betyder det ungefär "Det du gör, gör det bra".

Snacka om att jag är sugen nu alltså :) Linda, vi måste innan du åker hem!!

Dagens lunch


Nybakat bröd med ost och gurka. Egentligen räknar inte jag mackor som lunch...men eftersom man knappt äter lunch i det här landet så ska jag väl inte klaga. Det är ju bättre än inget!? Snacka om att jag ska äta falukorv när jag kommer hem.

Stuck on repeat

Passade på att utnyttja min lediga dag på bästa sätt. Sov till 12! Det var nice :) Så nu har jag hunnit äta frukost, packa diskmaskinen och tvättmaskinen. Och varför har jag nu gjort det där på min lediga dag? Jo, för att jag behöver tvätta lite av mina kläder innan jag åker hem, och tänk vad glada familjen blir när man tvättar ders kläder också (= smart Stina)! Hm...kommer antagligen uppdatera bloggen rätt bra idag eftersom jag faktiskt inte har en aning om vad jag mer ska göra idag...förutom att ta hand om pojkarna en sväng ikväll. Och kanske fortsätta se på HIMYM med Linda, vi får se hur dagen fortskrider liksom. Pallar inte att bara sitta stilla.


Gårdagens frukost hemma hos Linda. Nyttigt å bra (Y) hihi. Kan snacka om att man var mätt efteråt!

I need you now

Har haft How I Met Your Mother maraton nyss...eller ja, vi såg sex avsnitt på raken iaf! Det är galet hur bra den serien är alltså. Löööv it. Får bli några imorgon också tycker jag ;)

Nu är det dags för sängen! Är ledig imorgon så ska utnyttja det till fullo ;)

Godnatt!

Girls


Vi tjejer är lite konstiga. Men inte lika konstiga som killar. Eller, är vi?

Haha, jag har haft en mycket bra dag idag :) Och den kommer bli ännu bättre! Pizza, salad och vitlöksbröd!! Sedan How I Met Your Mother med Linda etfer det. Perfekt tisdagskväll!

Baccardi och Cola någon? Hihi

Frie down below

Jag vet att man inte ska säga att man hatar någon. Hata är ett väldigt starkt ord. Men om man avskyr någon så pass mycket att man nästan mår dåligt när man ser människan är inte det hat då?

Vad klassas egentligen som hat? Hur defineras det? Har det någon egentlig mening, eller är det vi själva som skapar den meningen? Kanske allt bara är en slags känsla av avsky, en avsky som är lite starkare på något sätt?

Samma sak är det med kär, och att älska. Vart går linjen mellan de två? Om man går runt och känner en bubblande känsla i magen varje gång man ser, tänker eller möter en viss person är man kär då? Kan man redan då älska den personen? Vart går egentligen gränsen, när kan man definera vad som är vad? Går det att egentligen skilja dem åt?

Ursäkta för det djupa inlägget om svåra frågor...men vi har mycket sådana ord som betyder olika för olika personer. Så...är det egentligen någon som vet hur det egentligen är? Eller skapar man sin egen betydelse?

Try Honestly

Sitter hos Linda och ser på serier. Nu ser vi på X-factor från helgen ;) Hihi.
Klockan tickar på men vi orkar inte göra så mkt mer just nu. Menmen, ska väl röra på fläsket snart... God frukost blev det idag iaf! :D

Dreaming with a broken heart

Nu är jag äntligen vaken, påklädd, har hunnit lämna av pojkarna vid skolan och satt mig på toa. Trevlig info ni fick där. Nu har jag bara frukostätning kvar innan jag ska gå över till Linda och se på Flashforward! Jag är taggad. Kanske vi kan se något HIMYM avsnitt också? Hm, vi får se. Förövrigt idag så ska jag nog slå in en massa julklappar, fundera mer över min packning inför hemresa, kanske tvätta lite osv...innan jag går och hämtar pojkarna igen.

Kan även nämna att det regnar här i England idag! Men nån måste ha lurat mig innan jag kom hit.... För vädret är 100ggr bättre här än hemma, jag skojar inte!

JM

I'm not lost, just undiscovered


Nu, är jag klar.

La Roux

Låten som blivit lite av ett motto för mig på senaste tiden.

La Roux - Bulletproof

Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down
I'll never let you sweep me off my feet
I won't let you in again
The messages I tried to send
My information's just not going in
 
Burning bridges shore to shore
I break away from something more
I'm not turned on to love
Until it's cheap
 
Been there done that messed around
I'm having fun don't put me down
I'll never let you sweep me off my feet

 
This time baby
I'll be bulletproof
This time baby
I'll be bulletproof

Nu ska jag gå och sova. Blir att gå upp tidigt imorgon...
Godnatt! :)

Your body is a wonderland


John Mayer, han kan han.

Get sexy


Lite dans när jag kommer hem flickor? - Ja, tack! :)

Helgens Shopping

Självklart blev det shopping även denna helg!

Trosor, eye liner och t-shirt från Primark
Klänning från New Look.
Köpte även lite annat, men det kan jag inte visa bild på eftersom det är julklappar ;)

Helgen i Bild

Middag på KFC, shopping på hög nivå, sedan förferre på Hostlet!



My beloved ones. Matilda och Linda!

Hej hopp. Ja, som ni ser så blev det den blommiga klänningen. Det blir det rosa hemma en gång ;)

Matilda och två trevliga fransyskor vi delade rum med! M-J och Jodie.
Vi delade även rum med två fransmän (ja, snygga!), Australiensare, Amerikaner, Zya Zeeländare och Irländare! Skapligt skoj där på rummet ;) Blev sedan som sagt utgång på Tigertiger.

Dagen efter...
Efter att ha vinkat hejdå till Matilda så blev det att bege sig till Victoria station, handla på starbucks, sitta och sola i det underbara vädret och sedan Donken och bussen hem. Ännu en härlig helg i London helt enkelt! :)

Waiting on the world to change

Nu är höstkylan här. Åtminstonde på kvällar och mornar. Uuuuusch vad kallt det är. Jag har stor lust att krya ner under täcket och stanna där ett tag.

Jag sov väldigt skönt i natt måste jag säga trots denna kyla, men jag vet ett par saker jag måste ta med mig hit från Svedala nu när jag åker hem en sväng. Tofflor och mer pyjamaser! Sockor är nog också en bra idé. Galet. Annars får jag komma med ett fint förslag om att de borde renovera huset och isolera det så man kan bo här normalt året om! Fattar inte hur man tänkt riktigt när man gjort väggarna är tunna som papper. Meeen, den idéen kanske inte är så populär....det är kanske billigare att klä på sig lite mer.

Har även fått höra att det kallt som satan i gatan hemma. Jag komemr ju få ta på mig världens mundering när jag åker hem för att inte frysa ihjäl! För egentligen är det inte SÅ kallt här. Det är bara det att man ställt om sig efter deras klimat lite...kanske.

Freezing

Det är kaaaaaaallt i huset. Dom har ju knappt på värmen här. Gaaalet. Mina fötter blir snart isbitar.

Jag kommer helt enkelt dö när jag kommer hem!

Nu ska jag krypa ner under täcket istället :)

Godnatt!!

I know you want me

Nu är jag återigen hemkommen efter en helg i huvudstaden. London är bara allt för härligt :)

Fick äntligen träffa min älskade vän Matilda som jag inte träffat på två månader! Helt galet vad kul det var! Det blev shopping, mat, mer shopping, köpa sprit, fixa sig på hostlet, träffa roliga människor på hostlet, gå till Tiger Tiger, dansa järnet, gå tillbaka till hostlet, sova skavfötters med Matilda, bli chockad och skratta över sms, sova, äta god frukost, lämna över Matilda, Starbucks med Linda och sedan åkte jag och Linda med bussen hem. Kort och fint sammandrag.

Bilder kommer senare, antagligen imorgon, när jag orkar ta tag i saken. Kommer även bilder på helgens inköp ;)

Det blir intressant att komma hem efter detta....

Ciao Bella!

NU är det återigen dags för LOOOOOONDOOOON!

Hörs imorgon ;)

Ready for the Weekend

Varför måste man alltid gå upp när man sover som bäst?
Uschaaa vad svårt det var idag. Sov så grymt skönt! Så jag fick lov att snooza lite. Menmen, nu är jag uppe. Känner redan nu att jag kommer springa omkring som en yr höna i huset och leta saker och joxxa runt. Det är liksom rätt typiskt mig. Bussen går om lite mer än två timmar....

Dags för frukost! :)

Ciaao

Thank you for the music

Topp 10 i Falun!

Haha, jag är så glad för det :)
Tack så mycket allihop!

Follow through

Ja, nu sitter jag alltså fortfarande här. Ävn om jag egentligen borde ha gått och lagt mig för länge sedan vid det här laget. Packningen är iaf halvklar. Morgondagens kläder ligger färdiga på sängen och jag vet vart allt annat ligger. Så det borde gå bra? Ska bara föra över lite musik till telefonen så man kan överleva bussresan om det blir tråkigt.

Nej, nu måste jag verkligen sova!
Hörs kanske en snabbis imorgon.


Godnatt!

Outta here

Okej, allt för idag klart! Dvs allt som har med mat, små pojkar och städning att göra. Har pratat med Matilda också, så nu är det kirrat för imorgon. Men har fortfarande inte packat klart :/ men ska väl göra det. Linda försöker få mig att följa med och köpa cheweee's för imorgon också! Haha, jag är nog inte så svårövertalad ;) Det är ju nästan tradition nu.

Ja, förutom det har jag väl inte så mkt att säga just nu :) Men skulle inte förvåna mig det minsta om det kommer lite mer ord flödande senare vid den tien man egentligen brode sova för att orka med morgondagen, men ändå!

London imorgon igen då, och vi kör viiiiilt!


Jag är ju inte helt normal...egentligen.

Holiday

Sämst uppdatering idag!
Ursäktar för det. Har ju haft fullt upp med att städa idag ;) Haha. Nja, okej...inte riktigt hela dagen. Men nästan! Och jag har banne mig gjort ett bra jobb. Nu är det bara packningen inför imorgon som är kvar faktiskt så det är väl bara att sätta igång snart. Lär ringa till Matilda också...

Skriver snart igen, lär ringa nu! :)

Farther Away

Finally it's friday!
Halleluja och allt det där. Den här veckan har varit lite seg på sina ställen faktiskt. Men ändå, veckorna går så otroligt fort här borta! Idag blir det att dammsuga hela huset, fixa i köket, posta brev, hämta barnen, fixa iordning med dem, och sedan är det middag...typ. Där emellan ska jag försöka packa iordning lite för i morgon så det inte blir sista minuten packning - igen. Just det, hänga tvätt, tvätta mer, fixa diskmaskinen och damma i pojkarnas rum stod på schemat också. Attans alltså.

Careful

Nu är jag nyss hemkommen från Linda. Vi avslutade kvällen med att göra high two's i hennes hall (that's our new thing). Vi kollade på film kvällen i ära eftersom TV4-play har svikit oss så (jag ska nog skriva ett argt brev). Det var en mysig film! The Land Of Women tror jag att den hette. Adam Brody var med i den och det klagar vi inte på! Seriöst...man får ju testosteron brist här borta Haha.

Ska även lägga in en fin sak om att jag helt spontat bytte så jag fick mittbena istället för sidbena i håret idag. Himlars vilken skillnad det blev!

Nu ska jag snart hoppa i säng och sova eftersom man ska upp imorgon igen. Blir dock en väldigt lugn dag har jag fått höra, så vi hoppas på det! Jag ska försöka få en uppenbarelse under natten om vilka skor och vilken klänning jag ska ha på lördag. Vi får se hur det går med den saken.

Jag tänker även fortsätta med min lilla Barney grej (från How I Met Your Mother) med att avsluta med att säga SUIT UP! (Vilket jag givietvis inte kommer göra, om inte pyjamas räknas in där? Men det låter bra iaf)

Godnatt!


Dagens Ordspråk

"You'll never have a second chance to make a first impression"

Jag nördar som fasen nu.

Pardon?

- Så jag tänkte göra så min choklad går till andra välgörande ändamål istället!
- Till ett mensmonster?

Är DET tacken för att jag ger BORT min choklad, GRATIS? :O Ett tack hade väl räckt, behöver inte en massa info också.

Iof hade jag rätt roligt när jag läste det...

Sweet about me

Dagens outfit

Ursäktar dålig bild med feting hand och världens längsta utväxt! Haha.
Band T-shirt från Blue Banana
Jeans, Crocker från JC

Cobrastyle

Okej, har nu tagit bilder på de klänningar jag funderat på att ha i helgen. Vilken ska jag välja?

Den rosa måste iof tvättas innan i så fall...haha. Men jag har beslutsångest! Hjälp mig! :D Haha.
1. Klänning från Notting Hill
2. Klänning med knappar från gamla hederliga Gina Tricot
3. Rosa volangklänning från Primark

Detta är iaf vad som kommer användas under dagen har jag bestämt.
Jacka, skor och leggings från Primark och T-shirt by Famous Stars and Straps från Blue Banana.


This is the life

Så nu är man vaken, pojkarna harä tit frukost och Jack är redo för skolan. Jag lär städa i deras lekum idag. Jippie. De kommer (barnen) få ett utbrott sedan när de måste plocka undan några av deras lego grejer som de byggt. Men, vad kan man göra åt saken? De måste bort. Får muta dem med något. Haha.

Idag lär jag försöka komma på vad jag ska ha på mig och med mig till London i helgen, det känns lite som att det blir i sista minuten om jag inte kommit på det redan imorgon. Får väl kanske lägga upp bilder och få tips senare? Haha :) Aja, nånting ska det bli iaf.

Nej, nu måste jag gå ner och hålla koll på grabbarna innan Linda och Chloe kommer över!

Hörs senare, Ciao!

I Write Sins Not Tragedies

Jag hatar från och med nu TV4-play! Jag och Linda som troget följt Idol på deras hemsida blev snopet avvispade ikväll! När man skulle se programmet dök det upp en ruta som sa att "Det verkar som om att du inte befinner dig inom Sveriges gränser och av säkerhetsskäl blablabla". Woot? Varför börjar dom med det IDAG? När man redan har börjat följa fanskapet? Gaah, vad sur jag blev. Det blev att kolla genom youtube istället (Tack du människa som hade förnuft nog att ladda upp det!). Visserligen var det gårdagens, men vi har inte kunnat se det heller så jag tackar för det jag får tag i. Nu ska jag gå och lägga mig, och vara lite mer grinig på TV4-play!

Godnatt

RSS 2.0