Breakout

Idag känner jag mitt flummiga och sarkastiska jag komma fram igen (som det ibland gör när man minst anar det) och detta gör att jag känner att detta kommer bli en bra dag. Kanske för att jag precis läste Spiderchicks blogg (<--länk) och började skratta lite för mig själv (Hon är nämligen rätt skoj) och kände att denna dag har börjat väldigt bra.

Morgonen mörjade med att jag fick väcka Jack och få honom att gå upp med hjälp av mutor (som att han tex får sova längre imorgon, får äta bulle till frukost och att han får en överraskning om han går upp och är en snäll pojke hela dagen), Lewis var lika glad som vanlig och sprang runt och rynkade näsan och flinade samtidigt (vilket han tydligen fått av mig). Sedan fick jag även Jack att läsa sin läxa! (kors i taket) Vilket annars brukar vara världens problem eftersom han hatar att läsa - Så + poäng till mig!

Nu sitter jag, eller ja, jag ligger och njuter (igen!) av lugnet i huset eftersom pojkarna är i skolan, Lucy på jobbet och John byter däck på bilen. Och eftersom huset är tomt så passar jag på att springa runt och dansa, sjunga falskt, äta "kakor" till frukost och dricka saft. Busigt. Fast egentligen är det jag behöver mest en dusch...

Kommentarer
Postat av: S A N N A ♥

Ja, precis, fast grejen är att jag är rädd att om jag ändrar lite så blir det inte bra! Men jag ska snart ändra designen ändå (: har haft den någon månad nu!

2009-09-11 @ 12:41:45
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: Nicks

Jorå det har jag nog =). Om du gillade the uninvited borde du se orginalet a tale of two sisters. Jävla läbbig och stämningsfull om man inte har en sån där "jag somnar så fort nån pratar asiatiska"-knapp :D. Mum and dad och deathtunnel känner jag igen titlarna på. men har inte sett nån av dem tror jag :O. Jorå jag gillar nog det mesta inom skräckgenren tror jag :D hehe tack så mycket!.. Allt fint annars?

2009-09-11 @ 13:30:55
URL: http://leadfed.blogg.se/
Postat av: S A N N A ♥

Tack så jättemycket sötnos (: ♥

Allt bra med dig?

2009-09-11 @ 14:18:05
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

ja hon är riktigt rolig den tjejen =)

2009-09-11 @ 14:23:40
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: S A N N A ♥

Jadå, allt är toppen (:

2009-09-11 @ 15:07:05
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: Nicke

låter som en soft dag för dig =) haha. Alla behöver lite saft och sjunga ut ibland ^^.



sv: Ja gör det! Sen den i ett mörkt obehagligt jäkla rum ^^ haha :). Okej ska kolla upp den! Har hört en del bra om den faktiskt, och skruvat är ju mitt förnamn. Typ :P. Bra att det e bra då :D med mig är det bara fint!



Hur gammal e du då? ^^ Händer ikväll annars? :D

2009-09-11 @ 15:12:56
URL: http://leadfed.blogg.se/
Postat av: Nicke

hehe det e ju gött ju :D inte att avlida kanske :P inte på fläcken heller. Men att få lite rysningar sådär :).



Åh där ser man =). Svensk mat, det kan ju vara nåt ibland det :D. Jag är 19 och ikväll ska jag åka ut till landet med sambon. Ha en helg där ute och bara ta det lugnt liksom :)

2009-09-11 @ 15:46:31
URL: http://leadfed.blogg.se/
Postat av: Jack

vad tycker du om sången på min blogg XD?

2009-09-11 @ 17:13:05
URL: http://paralyjack.blogg.se/
Postat av: Andréa

Sv: Tackar :) Gör du nåt kul i helgen då?

2009-09-12 @ 13:26:19
URL: http://makeupartisten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0