My lucky day
Nu har jag och Linda gjort det. Bakat alltså. Lite annorlunda att göra det här ^^. Resultatet har ni här nedan :)
De sammanlagda bullarna - utan pärlsocker, med "glacering" istället. Mycket gott :)
De sammanlagda bullarna - utan pärlsocker, med "glacering" istället. Mycket gott :)
Me in action.
Stinas svenska bullar - English style
Recept:
3 påsar dried yeasts (torr jäst) ~ 50g jäst
150 g smör
5 dl mjölk
1½ dl Caster Sugar (strösocker)
~ 2 krm salt
14 dl Plain Flour (Vetemjöl)
Pensla med 1 ägg innan de ska gräddas i ugn.
Sedan fyllning av: smör, kanel och socker
Glacering (pga. brist på pärlsocker): Äggvita och en massa florsocker. Blanda till en lagom "fast" form.
Recept:
3 påsar dried yeasts (torr jäst) ~ 50g jäst
150 g smör
5 dl mjölk
1½ dl Caster Sugar (strösocker)
~ 2 krm salt
14 dl Plain Flour (Vetemjöl)
Pensla med 1 ägg innan de ska gräddas i ugn.
Sedan fyllning av: smör, kanel och socker
Glacering (pga. brist på pärlsocker): Äggvita och en massa florsocker. Blanda till en lagom "fast" form.
Kommentarer
Postat av: Sweetish - TILLBAKA - lite sötare, lite bättre
mmm vattnas i munnen XD
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N
SV: tack ! :'D
Postat av: Ellen
det såg gott ut..
Trackback