What difference does it make

Efter att ha sagt till Linda att jag ska försöka skriva ett till av de "djupare" inläggen idag så är det lika bra jag tar tar i saken innan det helt plötsligt blivit dag-byte.

Måste också bara berätta att jag och Linda kikat på halva Australia ikväll! Vi orkade inte hela eftersom vi blev trötta efter alla bullar och all saft vi fick i oss under tiden. Vi får avsluta den en annan kväll.

Men filmen satte sånna där "frön" i huvudet på en, som det hänt så många gånger förut. Känslan när man ser två människor se på varandra med det där speciella uttrycket i ansikterna. Avundsjuka? Kanske. Ibland skulle jag kunna säga att jag är otroligt avundsjuk på de människor som har det där speciella bandet mellan varandra. Jag trodde jag hade det en gång, men det bandet klipptes av, fort och brutalt. Som när man rycker bort ett plåster. Tyvärr så lämnades också ett ärr. Kanske som en påminnelse att aldrig falla för hårt, för djupt - igen. Jag tror i alla fall att det är det som hände. För på nått sätt så har aldrig den känslan riktigt kommit tillbaka, även om jag har försökt. Men det kanske bara är att vänta tills "den rätte" dyker upp igen. Igen? Den rätte ska väl bara komma en gång? Eller? Antagligen gjorde jag bara ett stort misstag den där gången... Jag tänker inte göra om det. Jag tänker vara mer försiktig, bara leva som jag vill. Nog för att avundsjukan på de som har "det" tillsammans ibland dyker upp. Men jag har inget att klaga på, jag trivs så som jag har det just nu. Jag är lycklig, med eller utan ärr.

Varje människa är sin egen lyckas smed...

Och med det säger jag faktiskt godnatt! :)

Kommentarer
Postat av: Emmelist

har lyckats ramla och fick 2 frakturer i höger fot :)

2009-09-14 @ 23:35:24
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Emmelist

jodu det hoppas jag med!

2009-09-15 @ 01:17:16
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Mimmi

Hm.. jag har alltid sett det såhär, att det där ärret ska lära en hur man tar sig stark ur det. Så att man igen kan ge sitt allt när det gäller. Inte att man ska bli reserverad och hålla sig från att öppna sig och ge en annan människa allt. Det gör ont när det blir fel men man dör inte.



Jag tror inte du gjorde fel. Jag tror det finns många som är den rätte för en. Men att det kan vara klurigt att hitta den som man själv är den rätte för också. Därför ska man inte vara naiv med dom som egentligen inte är så seriösa men vara redo att kör 110% med den som är allvar.



Oj det blev en seriös kommentar. Men det var ett intressant inlägg. Har själv suttit och grubblat efter filmer, böcker, osv...



Men det här var vad jag tycker.

2009-09-15 @ 04:44:50
URL: http://kiminostyle.blogg.se/
Postat av: F R I D A B R E M S >> whip it!

Visste du att Patrick Swayze dog inatt?

2009-09-15 @ 06:51:48
URL: http://fridabrems.blogg.se/
Postat av: matilda

fin blogg! =)

läs och kommentera min blogg.

2009-09-15 @ 08:41:52
URL: http://nathaliematilda.blogg.se/
Postat av: Felicia

sv: tack :)

2009-09-15 @ 09:00:31
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: mellenofsweden

Hejhej å gomorron :D

2009-09-15 @ 09:25:49
URL: http://mellenofsweden.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

åh den filmen är verkligen underbar!

2009-09-15 @ 10:01:27
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

SV: sista saw filmen hehe :p

2009-09-15 @ 12:16:22
URL: http://haidis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0